Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Skudd på mål, IFK Norrköping FK
    10'
    10'
    Sead Haksabanovic
    IFK Norrköping FK fosser forover og Sead Haksabanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    12'
    Alexander Fransson
    Sjanse! IFK Norrköping FK avanserer forover, men Alexander Fransson avslutter utenfor.
    12'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    13'
    En av IFK Norrköping FKs spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK like utenfor Örebro SK-området.
    15'
    Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) avanserer forover på Behrn Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    16'
    Romain Gall (Örebro SK) løfter inn en corner fra venstre på Behrn Arena.
    17'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Ørebro slår Romain Gall en corner fra høyre.
    19'
    Ishaq Abdulrazak
    Målsjanse på Behrn Arena! Ishaq Abdulrazak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    20'
    20'
    21'
    Deniz Hummet
    Sjanse til Örebro SK! Deniz Hummet er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    23'
    Jonathan Levi
    IFK Norrköping FK angriper. Jonathan Levi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    David Seger
    David Seger (Örebro SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    IFK Norrköping FK angriper, men avslutningen til Sead Haksabanovic går utenfor.
    27'
    IFK Norrköping FKs Carl Bjork blåses av for offside på Behrn Arena.
    28'
    Frispark i en god posisjon for IFK Norrköping FK!
    28'
    Isak Bergmann Johanneson
    Målsjanse! Isak Bergmann Johanneson (IFK Norrköping FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Adam Ladeback tildeler Örebro SK en corner. Romain Gall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    I Ørebro header Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    35'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    David Seger
    Målsjanse! David Seger (Örebro SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Romain Gall (Örebro SK) slår en corner fra høyre side på Behrn Arena.
    44'
    Sjanse i Ørebro! Isak Bergmann Johanneson (IFK Norrköping FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til Örebro SK.
    45'+1
    Mål for IFK Norrköping FK!
    Örebro SK 0 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål: Samuel Adegbenro
    Målgivende: Isak Bergmann Johanneson
    Mål! IFK Norrköping FK tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Samuel Adegbenro. Flott spill fra Isak Bergmann Johanneson før målet.
    45'+2
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Jake Larsson
    Ut: Romain Gall
    Romain Gall (Örebro SK) erstattes av Jake Larsson.
    46'
    Hjørnespark til Örebro SK
    47'
    48'
    48'
    49'
    Frispark Örebro SK.
    50'
    52'
    Gult kort til Örebro SK
    Dennis Collander
    Dennis Collander (Örebro SK) får et gult kort av dommer Adam Ladeback.
    52'
    Sjanse! IFK Norrköping FK avanserer forover, men Sead Haksabanovic avslutter utenfor.
    53'
    54'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til Örebro SK.
    55'
    Nordin Gerzic
    Nordin Gerzic (Örebro SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    59'
    59'
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    62'
    Örebro SK 0 - 2 IFK Norrköping FK
    Mål: Carl Bjork
    Mål! Carl Bjork øker IFK Norrköping FKs ledelse til 0-2 på Behrn Arena. Isak Bergmann Johanneson sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Inn: Erik Bjorndahl
    Ut: Dennis Collander
    Örebro SK bytter ut Dennis Collander med Erik Bjorndahl.
    64'
    65'
    Örebro SK 0 - 3 IFK Norrköping FK
    Målgivende: Sead Haksabanovic
    I Ørebro øker IFK Norrköping FK ledelsen til 0-3 takket være et mål av Samuel Adegbenro. Sead Haksabanovic var nest sist på ballen.
    65'
    68'
    69'
    Skudd utenfor mål, Örebro SK
    70'
    Samuel Adegbenro
    IFK Norrköping FK angriper i Ørebro. Samuel Adegbenro fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Skudd på mål, Örebro SK
    74'
    74'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Henrik Castegren
    Ut: Samuel Adegbenro
    IFK Norrköping FK gjør sitt første bytte. Samuel Adegbenro erstattes av Henrik Castegren.
    75'
    IFK Norrköping FK avanserer forover i Ørebro. Isak Bergmann Johanneson avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    77'
    Erik Bjorndahl
    Örebro SK avanserer forover og Erik Bjorndahl kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    77'
    77'
    Linus Wahlqvist ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Inn: Christopher Telo
    Ut: Jonathan Levi
    Bytte for IFK Norrköping FK. Christopher Telo kommer inn for Jonathan Levi på Behrn Arena.
    80'
    Inn: Manasse Kusu
    Ut: Linus Wahlqvist Egnell
    Rikard Norling gjør dagens tredje bytte i Ørebro, når han tar ut Linus Wahlqvist og setter inn Manasse Kusu.
    80'
    81'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    83'
    Carl Bjork (IFK Norrköping FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Behrn Arena.
    83'
    Inn: Maic Sema
    Ut: Carl Bjork
    Det virker som Carl Bjork ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Maic Sema.
    84'
    Inn: Noel Milleskog
    Ut: David Seger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Örebro SK. Inn kommer Noel Milleskog, mens David Seger tar plass på benken.