Dagens dommer, Stephan Klossner, blåser i gang kampen.
    Kevin Kampl (Slovenia) slår en corner fra venstre side på Wörthersee Stadion.
    4'
    Frispark for Slovenia på egen banehalvdel.
    9'
    Offside! Guido Burgstaller blir vinket av og Østerrike må dermed bygge opp et nytt angrep.
    10'
    Frispark til Slovenia på halvdelen til Østerrike.
    11'
    Stephan Klossner tildeler Slovenia en corner. Josip Ilicic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Slovenia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Østerrike.
    14'
    Mål for Østerrike!
    Østerrike 1 - 0 Slovenia
    Mål: David Alaba
    Østerrike leder 1-0 etter en scoring av David Alaba.
    15'
    Stephan Klossner signaliserer et frispark til Østerrike.
    17'
    En av Østerrikes spillere går i offside.
    18'
    Slovenia angriper i Klagenfurt, men blir avblåst for offside.
    25'
    Slovenia, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Valentino Lazaro
    Målsjanse på Wörthersee Stadion! Valentino Lazaro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    I Klagenfurt slår Josip Ilicic en corner fra høyre.
    26'
    Benjamin Verbic
    Benjamin Verbic (Slovenia) avanserer forover på Wörthersee Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    Josip Ilicic (Slovenia) løfter inn en corner fra høyre på Wörthersee Stadion.
    27'
    Alessandro Schöpf
    Sjanse i Klagenfurt! Alessandro Schopf (Østerrike) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Stephan Klossner tildeler Østerrike en corner. Valentino Lazaro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Martin Hinteregger
    Martin Hinteregger (Østerrike) kommer til en målsjanse på Wörthersee Stadion, men klarer ikke å score.
    29'
    Slovenia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt Østerrikeet.
    34'
    Østerrike angriper, men avslutningen til Valentino Lazaro går utenfor.
    34'
    Østerrike 2 - 0 Slovenia
    Mål: Marko Arnautovic
    Målgivende: Stefan Lainer
    Mål! Østerrike øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Marko Arnautovic på Wörthersee Stadion. Flott spill fra Stefan Lainer før målet.
    36'
    38'
    Josip Ilicic
    Målsjanse! Josip Ilicic (Slovenia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Josip Ilicic (Slovenia) slår en corner fra høyre side på Wörthersee Stadion.
    40'
    Stephan Klossner signaliserer et frispark til Slovenia på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    David Alaba
    Kjempesjanse! David Alaba (Østerrike) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    42'
    Stephan Klossner signaliserer et frispark til Slovenia.
    42'
    Josip Ilicic skyter i stolpen! Nære på for Slovenia.
    43'
    Østerrike fosser fremover, men Stephan Klossner blåser for offside på Wörthersee Stadion.
    43'
    Spillerbytte - Slovenia
    Inn: Valter Birsa
    Ut: Jasmin Kurtic
    Tomaz Kavcic gjør dagens første bytte i Klagenfurt, når han tar ut Jasmin Kurtic og setter inn Valter Birsa.
    46'
    Inn: Roman Bezjak
    Ut: Robert Beric
    Slovenia bytter ut Robert Beric med Roman Bezjak. Dette er det andre byttet som Tomaz Kavcic gjør i dagens kamp.
    46'
    48'
    David Alaba (Østerrike) løfter inn en corner fra venstre på Wörthersee Stadion.
    50'
    Østerrike 3 - 0 Slovenia
    Målgivende: Julian Baumgartlinger
    Mål! Østerrike øker ledelsen til 3-0 etter en velplassert heading fra Marko Arnautovic. Det er en fin assist fra Julian Baumgartlinger.
    51'
    53'
    Østerrike angriper og Martin Hinteregger header ballen i stolpen!
    53'
    60'
    Inn: Martin Milec
    Ut: Nejc Skubic
    Tomaz Kavcic (Slovenia) gjør sitt tredje bytte for dagen. Martin Milec erstatter Nejc Skubic.
    62'
    Sjanse til Slovenia! Josip Ilicic er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    I Klagenfurt slår Valter Birsa en corner fra høyre.
    63'
    Stephan Klossner signaliserer et frispark til Østerrike på egen banehalvdel.
    65'
    Gult kort til Slovenia
    Josip Ilicic (Slovenia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Gult kort til Østerrike
    David Alaba
    Dommer Stephan Klossner viser David Alaba (Østerrike) det gule kortet.
    66'
    Spillerbytte - Østerrike
    Inn: Florian Kainz
    Ut: Valentino Lazaro
    Bytte for Østerrike. Florian Kainz kommer inn for Valentino Lazaro på Wörthersee Stadion.
    67'
    Frispark for Østerrike på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Guido Burgstaller
    Østerrike bytter ut Guido Burgstaller med Michael Gregoritsch. Dette er det andre byttet som Franco Foda gjør i dagens kamp.
    69'
    Sjanse! Østerrike avanserer forover, men Alessandro Schopf avslutter utenfor.
    70'
    72'
    74'
    Inn: Florian Grillitsch
    Ut: Alessandro Schöpf
    Østerrike gjør sitt tredje bytte. Alessandro Schopf erstattes av Florian Grillitsch.
    74'
    76'
    Marko Arnautovic
    Østerrike fosser forover og Marko Arnautovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    Inn: Rajko Rotman
    Ut: Kevin Kampl
    Tomaz Kavcic (Slovenia) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Rajko Rotman erstatter Kevin Kampl.
    76'
    Inn: Domen Crnigoj
    Ut: Josip Ilicic
    Slovenia bytter ut Josip Ilicic med Domen Crnigoj.
    77'
    Østerrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Domen Crnigoj
    Domen Crnigoj (Slovenia) header utenfor.
    79'
    82'
    Michael Gregoritsch
    Michael Gregoritsch (Østerrike) header ballen mot mål, men Slovenia klarerer.
    85'
    Inn: Louis Schaub
    Ut: Marko Arnautovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Østerrike. Inn kommer Louis Schaub, mens Marko Arnautovic tar plass på benken.
    86'
    Inn: Andraz Sporar
    Ut: Benjamin Verbic
    Bytte for Slovenia. Andraz Sporar kommer inn for Benjamin Verbic på Wörthersee Stadion.
    86'
    I Klagenfurt slår David Alaba en corner fra venstre.
    86'
    Østerrike angriper i Klagenfurt. Michael Gregoritsch avslutter på mål, men greier ikke å score.