1 315

Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

Hei, og velkommen til vår livedekning av oppgjøret mellom Aalesund og Sarpsborg 08.
    Vi merker oss at kaptein Fällmann er henvist til benken!
    I Sarpsborg-leiren gjøres det også flere endringer. Torp er blant annet inne fra start, mens profilen Anton Saletros mangler. Det er et stort tap for gjestene.
    Historisk sett har Sarpsborg et overtak over Aalesund. På de siste 16 møtene har de blåhvite vunnet åtte av kampene.
    Riktignok var det Lars Arne Nilsens menn som trakk det lengste strået med 2-1 da lagene møttes i Sarpsborg i mai i år.
    Spillerne er ute på matta. Straks klart for avspark!
    Mye slurv innledningsvis her.
    2'
    Lite å melde om fra Color Line hittil.
    6'
    En ball opp mot Moses avverges.
    9'
    Engvall drar seg nesten fri inne i feltet, men får aldri avsluttet. Tendenser!
    9'
    Koomson utfordrer, men stoppes.
    11'
    Et godt innlegg mot Maigaard inn i feltet. Headingen et par meter over målet til Grytebust.
    12'
    Rafn og Nordli kombinerer, men førstnevnte er på feil side i det han får tilbake ballen.
    16'
    Heintz med en mellomting av et skudd og et innlegg. En halv meter over.
    17'
    Langt AaFK-kast mot Barmen. Heades unna inne i feltet.
    19'
    For en situasjon! Grytebust er langt ute og får avverget et oppspill, men sender den rett i beina på Maigaard. Det ender i at målet er åpent! Maigaard skyter fra langt hold, men ballen reddes på ti meter av Rafns panne!
    20'
    Engvalls forsøk reddes av Grytebust.
    22'
    Både Koomson og Bolkan Nordlis forsøk reddes!
    23'
    Den påfølgende corneren stanges unna.
    24'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Aalesund 0 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Mikkel Maigaard
    Målgivende: Gustav Engvall
    Der sitter den! Og ikke si at Aalesund ikke har blitt advart. God avslutning av dansken fra 18 meter. Grytebust er sjanseløs!
    24'
    Koomson bruker for mange berøringer inne i feltet. I utgangspunktet en god mulighet!
    26'
    AaFKs formasjonsbytte har sørget for at de er hakket mer åpne bakover i banen. Det har vi sett den første halvtimen her.
    29'
    Bolkan Nordli får frispark i drømmeposisjon for ham selv. Cirka 20 meter, litt til høyre. Får vi se slegga her da?
    31'
    Rett i muren!
    32'
    For en mulighet for gjestene! Engvall spilles igjennom og kommer alene med Grytebust. Setter den UTENFOR!
    33'
    Kaptein Fällman skal inn her. Andersen sitter nede.
    35'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: David Fällman
    Ut: Alexander Juel
    36'
    Aalesund mer med ball nå.
    41'
    Aalesund scorer selvmål!
    Aalesund 0 - 2 Sarpsborg 08
    Mål: Petar Golubovic
    Heintz legger inn fra venstre og Golubovic er uheldig. Sklir den inn i eget nett fra fem meter.
    45'
    Inn: Erlend Segberg
    Ut: Kristoffer Barmen
    46'
    Inn: Kristoffer Ødemarksbakken
    Ut: Fredrik Haugen
    47'
    Lars Arne Nilsen har lagt om igjen formasjonen nå. Tilbake med fire bak.
    49'
    Koomson skaffer vertene et hjørnespark.
    49'
    Både Moses og Rafn nære, men det vil seg ikke for hjemmelaget!
    50'
    Dette kan gi AaFK blod på tann!
    50'
    Gult kort til Aalesund
    Nenass
    Får kortet for en tidligere forseelse på Joachim Thomassen.
    51'
    Sarp-corner nå!
    52'
    Serbecic får den unna.
    52'
    Aalesund 0 - 3 Sarpsborg 08
    Mål: Simon Tibbling
    Målgivende: Eirik Wichne
    For et gulltreff fra distanse. Grytebust er sjanseløs!
    56'
    Ser veldig resignerte ut her, AaFK-leiren.
    60'
    Hjørnespark for vertene.
    63'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Gustav Engvall
    Tumulter etter et sammenstøt med Golubovic.
    65'
    Petar Golubovic
    65'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Steffen Lie Skålevik
    Ut: Simon Tibbling
    66'
    Hjemmelaget har ikke hatt noen verdens ting å komme med etter Sarpsborgs tredje scoring.
    68'
    Inn: John Kitolano
    Ut: Simen Bolkan Nordli
    71'
    Mål for Aalesund!
    Aalesund 1 - 3 Sarpsborg 08
    Mål: Ebiye Moses
    Der tennes det et håp! Et fint AaFK-angrep rundes av med et godt innlegg fra John Kitolano til Moses på bakre stolpe. Han setter den kontrollert i nettet!
    74'
    Får vi kamp igjen da?!
    75'
    Hjemmelaget skaffer seg en corner nå. Thomassen ligger taktisk nede med krampe.
    76'
    Inn: Joachim Soltvedt
    Ut: Joachim Thomassen
    77'
    Inn: Martin Høyland
    Ut: Victor Torp
    77'
    Inn: Ole Jørgen Halvorsen
    Ut: Tobias Heintz
    80'
    Anders Kristiansen
    Keeperen får det gule for drøying av tid.
    80'
    Inn: Bjørn Martin Kristensen
    Ut: Gilbert Koomson
    82'
    Lite som tyder på at det kommer en enorm sluttspurt her.
    84'
    Kitolano svinger et hjørnespark mot bakre stolpe. Ødemarksbakken blåser den over.