45'
2-1
3-1

Velkommen til livedekning av eliteseriekampen mellom Aalesund og Strømsgodset!
    Før dagens kamp har hjemmelaget 20 poeng på 12 kamper, gjestene fra Drammen har 16. Det betyr henholdsvis femteplass og tiendeplass på den utrolig jevne tabellen.
    Etter en god start på sesongen, har Aalesund nå tapt tre seriekamper på rad. Også Strømsgodset har tre strake nederlag bak seg, det betyr at i alle fall ett av lagene får en opptur i dag! Enten får begge ett poeng hver, eller så får det ene laget tre poeng og det andre null. Enkelt og greit.
    AaFK må i kveld klare seg uten Pablo Herrera, Demar Phillips, Fredrik Carlsen, Magnus Sylling Olsen og Peter Orry Larsen. Landslagsuttatte Jonathan Parr har lenge vært usikker etter en strekkskade, men er i dag med fra start.
    For SIF er Fredrik Nordkvelle ute med skade. Marcus Pedersen sto over mot Raufoss grunnet sykdom, men er nå tilbake i startoppstillingen.
    Da marsjerer lagene ut på matta, om noen få minutter braker det løs!
    Frispark til AaFK i farlig posisjon, etter at Aas klatrer på Aarøy. Ufarlig forsøk fra Arneng.
    1'
    Lang ball mot Aarøy, som mister ballen i duell med Madsen.
    6'
    Strømsgodset scorer selvmål!
    Aalesund 1 - 0 Strømsgodset
    Parr forserer på venstresiden og slår ballen inn i feltet. Alexander Mathisen prøver å nå ballen, som går via Riddez og i mål!
    6'
    Det kunne se ut som Riddez traff ballen med hånda, deretter gikk den helt nede i hjørnet - utagbart for keeper.
    8'
    Sankoh prøver å slå gjennom til Storflor, men Parr leser spillet godt og skjermer ballen ut over dødlinja.
    10'
    Frispark til AaFK på egen halvdel.
    12'
    Keita med frekk flikk i retning Pedersen. Jalasto kommer seg foran SIF-spissen og dunker ballen ut til innkast.
    14'
    Keita med brukbart skuddforsøk fra hjørnet av sekstenmeteren, men avslutningen går et par meter over mål. Lindegaard så ut til å ha grei kontroll.
    15'
    Et AaFK-innlegg fra høyre heades inn i feltet av Tor Hogne Aarøy. Trond Fredriksen får sjansen til å heade på mål, men treffer dårlig og ballen går tilbake til Aarøy. Denne gangen taper han i lufta, men ballen lander i føttene til Khari Stephenson - som hælsparker ballen godt utenfor. Merkelig avslutning.
    16'
    Godt AaFK-angrep som ender i et innlegg fra Alexander Mathisen. Ved bakerste stolpe taper Tor Hogne Aarøy i lufta, Strømsgodset får etter hvert kontroll på ballen.
    17'
    Parr fyker fremover venstrekanten og skyter et nydelig innlegg på hodet til Aarøy. Headingen er derimot svak og går rett på Larsen Kwarasey.
    18'
    Berget drar seg fri og skyter langs bakken fra vel 20 meter. Skuddet er ikke altfor hardt, men Lindegaard må kaste seg ned og bokser til corner.
    20'
    Strømsgodset får tildelt et hjørnespark
    Øyvind Storflor
    Hjørnesparket heades unna og AaFK kan kontre.
    20'
    Parr legger inn fra venstrekanten, men Larsen Kwarasey plukker ned ballen i feltet.
    20'
    Fine kombinasjoner og litt flaks gjør at Berget får god tid 20 meter fra mål. Uvisst om han prøver på skudd eller pasning, ballen går i alle fall enkelt inn til Lindegaard.
    22'
    Mål for Strømsgodset!
    Aalesund 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Alfred Sankoh
    Berget er nok en gang på farta og skyter, denne gang via Arnefjord. Taklingen fra AaFK-stopperen finter ut egen keeper, Sankoh får en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål.
    22'
    Marcus Pedersen bryter en AaFK-pasning på midtbanen og setter fart ned venstreflanken. Jalasto holder følge og kommer seg etter hvert foran SIF-spissen. Det hele ender med at Pedersen takler ballen ut av spill, dermed femmeter fra Lindegaard.
    25'
    AaFK-frispark i god posisjon. Arneng slår inn bak alle i feltet, ved bakerste stolpe får Tor Hogne Aarøy stupheade uten press. Headingen går en knapp halvmeter til side for mål!
    26'
    Storflor slår inn fra venstre, men ballen går over alle og ut.
    27'
    Gult kort til Strømsgodset
    André Hanssen
    Hanssen takler Skiri stygt, soleklart kort.
    29'
    Frispark til AaFK vel 30 meter fra mål. Arneng slår inn i feltet, der Berget header unna. Mathisen får returen og banker ballen godt over mål.
    30'
    Stygg feilpasning fra Arneng, men Parr er på hugget og får tak i ballen igjen. AaFK har det meste av iniativet nå.
    30'
    Mathisen får ballen like innenfor hjørnet av sekstenmeteren og prøver seg på et skudd med venstrefoten. Greit forsøk, men enkelt å redde for Larsen Kwarasey.
    32'
    Sankoh prøver på en stikker til Pedersen, men feilberegner og ballen går inn til keeper.
    33'
    Klabb og babb i AaFK-feltet, til slutt får en av stopperne banket ballen unna.
    35'
    Aarøy bryster ned til Arneng, som skyter fra 20 meters hold. Dårlig avslutning fra AaFK-kapteinen, over og ut.
    35'
    Aalesund får tildelt et hjørnespark
    Arneng slår inn fra høyre. Etter mye fram og tilbake får Andersen kontroll på ballen og slår den unna.
    36'
    Aarøy prøver å drible av Aas, men er sjanseløs med sin begrensede teknikk og mister ballen temmelig fort.
    39'
    Arneng holdes av Hanssen, frispark til AaFK like utenfor hjørnet av sekstenmeteren. Godset-spilleren har gult kort fra før og får tilsnakk av dommer Berntsen. Tør Ronny Deila å la Hanssen spille også andre omgang?
    40'
    Parr skyter hardt i muren. Dårlig frispark fra venstrebacken.
    41'
    Trond Fredriksen skyter med venstrefoten fra 20 meters hold. Ikke altfor hardt og til side for mål.
    42'
    Frispark til Godset halvveis inne på Aalesunds halvdel. Storflor slår inn i feltet, der ballen treffer hodet til Madsen - men flagget er oppe for offside.
    43'
    Aarøy vinner en duell i SIF-feltet, men avblåses for armbruk. Frispark til Strømsgodset.
    44'
    Mål for Aalesund!
    Aalesund 2 - 1 Strømsgodset
    Nydelig AaFK-kontring som ender i mål! Mathisen stusser ballen til Arneng, løper fra SIF-forsvaret og får en vanskelig ball tilbake. Lobber den opp til seg selv og dunker inn 2-1!
    45'
    45'+1
    Underholdende første omgang på CLS. AaFK har skapt mest og leder fortjent, men Strømsgodset og Jo Inge Berget har yppet seg med jevne mellomrom og er på ingen måte ute av kampen.
    45'
    Ingen bytter i pausen, ser det ut til.
    46'
    Kjempesjanse til AaFK før det har gått 15 sekunder! Khari Stephenson spilles gjennom mot keeper, men banker ballen over mål. Hadde den gått under tverrliggeren, hadde Larsen Kwarasey vært sjanseløs!
    47'
    Dagens tilskuertall: 10.014
    47'
    Sankoh ligger nede og må ha medisinsk behandling. Halter av banen.
    47'
    Sankoh kommer inn igjen etter en kort pause.
    48'
    Arneng med lang ball mot Stephenson, men pasning er for upresis og går helt inn til Larsen Kwarasey.
    49'
    Frispark til Godset nesten helt nede ved venstre hjørneflagg. Storflor gjør seg klar til å slå inn i feltet.
    49'
    Aarøy er nede i eget felt og header frisparket ut til corner.
    50'
    Kort variant som Arneng snapper. AaFK kjører kontra, ballen ender til slutt hos Parr, som kommer stormende på venstrekanten. Dessverre en dårlig avslutning fra venstrebacken, men angrepet var i alle fall av høy klasse.
    50'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Komlan Amewou
    Ut: Alfred Sankoh
    Sankoh må likevel gi seg, dermed kampens første bytte.
    51'
    Larsen Kwarasey er ute i feltet og snapper hjørnesparket fra Arneng.
    52'
    Jääger prøver seg på et innlegg fra høyrekanten, men forsøket er mildt sagt dårlig og ender oppe på tribunen.
    55'
    Mye feilpasninger på begge lag nå. Innsatsen er god, presisjonen dessverre altfor dårlig.
    56'
    Hanssen prøver på et skudd fra 25 meters hold, men Arnefjord blokkerer.
    57'
    Arneng med nydelig stikker til Jääger, som får god tid på høyrekanten. Innlegget treffer pannebrasken til Mathisen, som header hardt og godt - men en godt plassert Larsen Kwarasey er våkent med og slår ballen unna.
    59'
    Marcus Pedersen har plassert seg ved første stolpe og header unna.
    60'
    Enar Jääger med brukbart skudd fra langt hold. Skuddet var ikke altfor hardt, men passerte flere AaFK-bein i feltet og kunne fort ha endret retning.
    62'
    Jääger skyter et innlegg inn i feltet, ballen stusses videre av Mathisen og ender i klypene til Larsen Kwarasey. AaFK kjører på nå, Godset har mer enn nok med å forsvare seg.
    64'
    Madsen er høyest i eget felt og header unna.
    65'
    Andersen slår inn fra høyre. Pedersen får pannebrasken på ballen i god posisjon, men headingen går via Jalasto og ut.
    68'
    Nok en Godset-corner som ender i AaFK-kontring. Ballen ender hos Stephenson, som skyter hardt fra spiss vinkel. Treffer rett på Larsen Kwarasey, Godset-keeperen holder ballen greit.
    68'
    Inn: Jim Johansen
    Ut: Muhamed Keita
    70'
    AaFK med flere avslutninger etter corner. Blokkering på streken, ny corner.
    70'
    Jalasto får nesten headet ballen videre i feltet, men AaFK må til slutt spille seg helt ned til egen keeper.
    70'
    Aalesund 3 - 1 Strømsgodset
    Mål: Tor Hogne Aarøy
    Arneng slår inn foran mål, der Aarøy knuser alt og alle og stanger inn 3-1. Dermed er måltørken over og Tor Hogne Aarøy er igjen toppscorer i eliteserien med sju mål!
    73'
    Aarøy så ekstremt glad ut etter scoringen. Etter en kanonåpning på sesongen har fyrtårnet gått lenge uten nettkjenning. Men nå har han etter alt å dømme punktert denne kampen, i alle fall. Strømsgodset har vært bortimot sjanseløse etter pause.
    76'
    Arneng løpes ned av Madsen, frispark til AaFK. Ballen slås kjapt til Silva, som prøver på et skudd. Hardt og godt, men blokkeres av Aas.
    78'
    God stemning blant Stormen, nå ser det til og med ut til at sola dukker opp i Ålesund.
    81'
    Alexander Aas ligger nede etter en duell med Diego Silva, Enar Jääger velger å være sportslig og triller ballen ut over sidelinja.
    82'
    Marcus Pedersen forsøker et skudd fra 20 meters hold, men treffer Trond Fredriksen i låret og AaFK får avverget. Pedersen har vært bortimot usynlig i dag.
    84'
    Andersen med brukbart innlegg fra høyrekanten, men ballen går over hodet til Pedersen. Godset har virkelig slitt med å skape sjanser i kveld.
    86'
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Marcus Pedersen
    En sliten Pedersen gir seg for dagen. Spissen bues ut av Stormen, men tar oppmerksomheten med et smil.
    86'
    Diego Silva utfordrer tre Godset-spillere, men stoppes enkelt.
    88'
    Ola Kamara header unna.
    88'
    Lang ball fra Storflor mot Kamara og Berget, men AaFK-stopper Daniel Arnefjord leser den godt og header enkelt unna.
    90'
    Amewou med brukbart skuddforsøk fra 20 meters hold, men Lindegaard er nede og redder greit.
    90'+1
    AaFK tar det mer med ro nå, men Godset klarer likevel ikke å skape farlige sjanser.
    90'+2
    Jääger takles av Amewou like innenfor hjørnet av sekstenmeteren. Publikum roper på srtaffe, men dommeren vinker korrekt spillet videre.
    90'+4
    90'+4
    Da er Aalesund tilbake på tredjeplass i eliteserien etter å ha slått Strømsgodset 3-1. Etter pause var gjestene skuffende tannløse og det ble en enkel seier for Kjetil Rekdals menn.