33
    Mål for Auxerre!
    AC Ajaccio 0 - 1 Auxerre
    Mål: Birama Toure
    Mål! AJ Auxerre tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Birama Toure på Stade Francois Coty.
    3'
    AC Ajaccio blir avblåst for offside
    En av AC Ajaccios spillere blir avblåst for offside.
    4'
    Skudd utenfor mål, AC Ajaccio
    Romain Hamouma
    AC Ajaccio angriper, men avslutningen til Romain Hamouma går utenfor.
    4'
    AC Ajaccio får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for AC Ajaccio er nær straffområde.
    5'
    Gult kort til Auxerre
    Julian Jeanvier
    Dommeren gir Julian Jeanvier (AJ Auxerre) et gult kort.
    5'
    AC Ajaccio 0 - 2 Auxerre
    Mål: Nuno Da Costa
    Målgivende: Rayan Raveloson
    Mål! Nuno Da Costa (AJ Auxerre) header inn 0-2 på Stade Francois Coty. Flott spill fra Rayan Raveloson før målet.
    6'
    AC Ajaccio får tildelt et hjørnespark
    Mickael Barreto
    Mickael Barreto (AC Ajaccio) slår en corner fra høyre side på Stade Francois Coty.
    9'
    Oumar Gonzalez
    Oumar Gonzalez (AC Ajaccio) header utenfor.
    9'
    Mickael Barreto ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    13'
    Skade: Auxerre
    13'
    Tilbake fra skade: Auxerre
    15'
    Mickael Barreto er tilbake i kampen igjen.
    15'
    Auxerre får tildelt et frispark
    Frispark i en god posisjon for AJ Auxerre!
    18'
    Skudd utenfor mål, Auxerre
    Rayan Raveloson
    Rayan Raveloson (AJ Auxerre) kommer til en målsjanse på Stade Francois Coty, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Auxerre får tildelt et hjørnespark
    Gaetan Perrin
    Gaetan Perrin (AJ Auxerre) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francois Coty.
    24'
    Mounaim El Idrissy
    Bastein Dechepy tildeler AC Ajaccio en corner. Mounaim El Idrissy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    AC Ajaccio angriper, men Bastein Dechepy blåser for offside.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ajaccio fordi Mickael Alphonse får behandling for en skade på banen.
    31'
    Mickael Alphonse ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ajaccio.
    32'
    Frispark for AJ Auxerre på egen banehalvdel.
    33'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til AJ Auxerre på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark AC Ajaccio.
    34'
    AJ Auxerre tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    AC Ajaccio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    40'
    Frispark til AJ Auxerre på halvdelen til AC Ajaccio.
    42'
    AJ Auxerre angriper i Ajaccio. Julian Jeanvier fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Skudd på mål, Auxerre
    45'+1
    Auxerre, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Gauthier Hein
    I Ajaccio slår Gauthier Hein en corner fra høyre.
    45'+2
    AC Ajaccio scorer selvmål!
    AC Ajaccio 0 - 3 Auxerre
    Mål: Mickael Alphonse
    Mickael Alphonse har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 0-3.
    45'+2
    Spillerbytte - AC Ajaccio
    Inn: Cedric Avinel
    Ut: Fernand Mayembo
    Olivier Pantaloni gjør dagens første bytte i Ajaccio, når han tar ut Fernand Mayembo og setter inn Cedric Avinel.
    46'
    Inn: Ismael Diallo
    Ut: Mickael Alphonse
    AC Ajaccio bytter ut Mickael Alphonse med Ismael Diallo.
    46'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til AC Ajaccio.
    48'
    50'
    Gult kort til AC Ajaccio
    Ismael Diallo
    Ismael Diallo (AC Ajaccio) får et gult kort av dommer Bastein Dechepy.
    50'
    Dommer Bastein Dechepy venter med å sette i gang spillet fordi Kenji-Van Boto ligger nede.
    50'
    Frispark for AC Ajaccio på egen banehalvdel.
    51'
    Kenji-Van Boto er tilbake på banen igjen.
    51'
    Vincent Marchetti
    Vincent Marchetti (AC Ajaccio) slår en corner fra høyre side på Stade Francois Coty.
    52'
    53'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til AC Ajaccio på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    54'
    Bastein Dechepy tildeler AJ Auxerre en corner. Gaetan Perrin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Birama Toure
    Birama Toure (AJ Auxerre) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    58'
    Mathieu Coutadeur
    Målsjanse! Mathieu Coutadeur (AC Ajaccio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    60'
    Jubal
    Sjanse i Ajaccio! Jubal (AJ Auxerre) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    61'
    I Ajaccio slår Vincent Marchetti en corner fra høyre.
    62'
    Skudd på mål, AC Ajaccio
    AC Ajaccio angriper i Ajaccio. Vincent Marchetti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    AC Ajaccio, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Gauthier Hein (AJ Auxerre) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    65'
    66'
    Youssouf M'Changama
    Dommer Bastein Dechepy viser Youssouf M'Changama (AJ Auxerre) det gule kortet.
    66'
    Spillerbytte - Auxerre
    Inn: Matthis Abline
    Ut: Nuno Da Costa
    Nuno Da Costa (AJ Auxerre) erstattes av Matthis Abline.
    67'
    Kan AJ Auxerre utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    71'
    Ismael Diallo (AC Ajaccio) kommer til en målsjanse på Stade Francois Coty, men klarer ikke å score.
    71'
    Inn: Moussa Soumano
    Ut: Romain Hamouma
    AC Ajaccio bytter ut Romain Hamouma med Moussa Soumano. Dette er det tredje byttet som Olivier Pantaloni gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    AC Ajaccio fosser fremover, men Bastein Dechepy blåser for offside på Stade Francois Coty.
    72'
    Auxerre blir avblåst for offside
    Gauthier Hein (AJ Auxerre) vinkes av for offside i Ajaccio.
    73'
    Mounaim El Idrissy (AC Ajaccio) avanserer forover på Stade Francois Coty. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Inn: Riad Nouri
    Ut: Kevin Spadanuda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Ajaccio. Inn kommer Riad Nouri, mens Kevin Spadanuda tar plass på benken.
    76'
    Inn: Thomas Mangani
    Ut: Vincent Marchetti
    Bytte for AC Ajaccio. Thomas Mangani kommer inn for Vincent Marchetti på Stade Francois Coty.
    76'
    Inn: Mbaye Niang
    Ut: Gaetan Perrin
    Christophe Pelissier (AJ Auxerre) gjør sitt andre bytte for dagen. Mbaye Niang erstatter Gaetan Perrin.
    76'
    Inn: Theo Pellenard
    Ut: Rayan Raveloson
    AJ Auxerre gjør sitt tredje bytte. Rayan Raveloson erstattes av Theo Pellenard.
    76'
    Inn: Mathias Autret
    Ut: Gauthier Hein
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AJ Auxerre. Inn kommer Mathias Autret, mens Gauthier Hein tar plass på benken.
    77'
    Mathias Autret
    Mathias Autret (AJ Auxerre) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    78'
    Offside! Mounaim El Idrissy (AC Ajaccio) er alene igjennom, men dommer Bastein Dechepy ser at linjemannen er oppe med flagget.
    80'
    AC Ajaccio angriper, men blir avblåst for offside.
    80'
    AC Ajaccio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AJ Auxerre.
    81'
    82'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til AC Ajaccio like utenfor AJ Auxerre-området.
    84'
    AC Ajaccio avanserer forover på Stade Francois Coty og Oumar Gonzalez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AJ Auxerre.
    85'
    85'
    86'
    Frisparket tildelt AC Ajaccio er farlig nær AJ Auxerres målområde.
    86'
    87'
    Akim Zedadka
    Akim Zedadka (AJ Auxerre) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Mounaim El Idrissy (AC Ajaccio) header utenfor.
    88'
    88'
    Inn: Kevin Danois
    Ut: Birama Toure
    AJ Auxerre bytter ut Birama Toure med Kevin Danois.
    89'
    Youssouf M'Changama (AJ Auxerre) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francois Coty.