Ciro Immobile (Lazio Rome) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Sjanse til AC Milan! Franck Kessie er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til AC Milan like utenfor Lazio Rome-området.
    15'
    Gult kort til Lazio
    Luiz Felipe
    Luiz Felipe (Lazio Rome) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    17'
    Simone Sozza tildeler Lazio Rome en corner. Danilo Cataldi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Toma Basic
    Lazio Rome angriper i Milano. Toma Basic fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Lazio Rome angriper, men Simone Sozza blåser for offside.
    20'
    Frisparket tildelt AC Milan er farlig nær Lazio Romes målområde.
    21'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til AC Milan
    Sandro Tonali
    Dommer Simone Sozza gir Sandro Tonali (AC Milan) et gult kort.
    22'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til AC Milan.
    23'
    Mål for AC Milan!
    AC Milan 1 - 0 Lazio
    Mål: Rafael Leao
    Målgivende: Alessio Romagnoli
    Rafael Leao dundrer ballen i mål og AC Milan tar ledelsen 1-0 på Giuseppe Meazza. Det er en fin assist fra Alessio Romagnoli.
    24'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til AC Milan.
    25'
    Mike Maignan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Mike Maignan er tilbake i kampen igjen.
    27'
    Offside! Junior Messias (AC Milan) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    27'
    Junior Messias (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    30'
    Spillet på Giuseppe Meazza er stoppet midlertidig fordi Theo Hernandez ligger nede.
    31'
    Theo Hernandez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    36'
    AC Milan 2 - 0 Lazio
    Mål: Olivier Giroud
    Målgivende: Rafael Leao
    Mål! Olivier Giroud øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Rafael Leao før målet.
    41'
    AC Milan 3 - 0 Lazio
    Målgivende: Theo Hernandez
    Olivier Giroud setter ballen i mål og øker AC Milans ledelse til 3-0 i Milano. Theo Hernandez sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Ismael Bennacer
    Ut: Sandro Tonali
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt første bytte for dagen. Ismael Bennacer erstatter Sandro Tonali.
    46'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    47'
    I Milano slår Danilo Cataldi en corner fra høyre.
    49'
    50'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Pedro
    Ut: Felipe Anderson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio Rome. Inn kommer Pedro, mens Felipe Anderson tar plass på benken.
    50'
    Inn: Luis Alberto
    Ut: Toma Basic
    Lazio Rome bytter ut Toma Basic med Luis Alberto.
    51'
    Inn: Lucas Leiva
    Ut: Danilo Cataldi
    Lazio Rome gjør sitt tredje bytte. Danilo Cataldi erstattes av Lucas Leiva.
    51'
    54'
    54'
    Pedro
    Pedro (Lazio Rome) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Inn: Ante Rebic
    Ut: Olivier Giroud
    Stefano Pioli gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Olivier Giroud og setter inn Ante Rebic.
    61'
    Inn: Alexis Saelemaekers
    Ut: Junior Messias
    AC Milan bytter ut Junior Messias med Alexis Saelemaekers. Dette er det tredje byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Manuel Lazzari
    Ut: Elseid Hysaj
    Bytte for Lazio Rome. Manuel Lazzari kommer inn for Elseid Hysaj på Giuseppe Meazza.
    61'
    Dommer Simone Sozza venter med å sette i gang spillet fordi Ciro Immobile ligger nede.
    63'
    Inn: Raul Moro
    Ut: Ciro Immobile
    Lazio Rome bytter ut Ciro Immobile som ikke ser ut til å kunne fortsette. Maurizio Sarri blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Raul Moro.
    68'
    Frispark Lazio Rome.
    69'
    Ismael Bennacer (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    71'
    Ante Rebic
    AC Milan angriper og Ante Rebic får avsluttet. Headingen treffer ikke Lazio Rome-målet.
    71'
    AC Milan fosser fremover, men Ante Rebic går rett i offsidefella.
    71'
    71'
    72'
    Simone Sozza tildeler Lazio Rome en corner. Luis Alberto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Frispark for Lazio Rome på egen banehalvdel.
    74'
    Pedro
    Pedro (Lazio Rome) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Inn: Daniel Maldini
    Ut: Rafael Leao
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daniel Maldini erstatter Rafael Leao.
    76'
    Inn: Fikayo Tomori
    Ut: Davide Calabria
    Davide Calabria (AC Milan) erstattes av Fikayo Tomori.
    77'
    Lazio Rome må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Milan.
    78'
    AC Milan 4 - 0 Lazio
    Mål: Franck Kessie
    Mål! Franck Kessie øker AC Milans ledelse til 4-0 på Giuseppe Meazza.
    79'
    81'
    Alessio Romagnoli (AC Milan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Giuseppe Meazza.
    81'
    Alessio Romagnoli er tilbake på banen igjen.
    82'
    Daniel Maldini
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Daniel Maldini fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.