I Milano slår Jose Callejon en corner fra venstre.
    2'
    Napoli, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Giacomo Bonaventura
    Sjanse i Milano! Giacomo Bonaventura (AC Milan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Suso (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    4'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Milano fordi Cristian Zapata får behandling for en skade på banen.
    4'
    Cristian Zapata er på beina igjen og fortsetter kampen på Giuseppe Meazza.
    6'
    Suso (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    7'
    Luca Banti tildeler AC Milan en corner. Suso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Nikola Kalinic
    AC Milan avanserer forover i Milano. Nikola Kalinic avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Jose Callejon
    Jose Callejon (SSC Napoli) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    15'
    Dries Mertens
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Dries Mertens fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Luca Banti tildeler SSC Napoli en corner. Jose Callejon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Offside! Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) er alene igjennom, men dommer Luca Banti ser at linjemannen er oppe med flagget.
    17'
    Marek Hamsik
    SSC Napoli angriper i Milano. Marek Hamsik fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Offside! Lorenzo Insigne blir vinket av og SSC Napoli må dermed bygge opp et nytt angrep.
    22'
    I Milano slår Suso en corner fra venstre.
    23'
    Suso
    Suso (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Frispark for SSC Napoli på egen banehalvdel.
    25'
    Hakan Calhanoglu
    I Milano header Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Marek Hamsik (SSC Napoli) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Lorenzo Insigne
    Målsjanse! Lorenzo Insigne (SSC Napoli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    39'
    Dommer Luca Banti ser at linjemannen løfter flagget, og AC Milans Mateo Musacchio blåses av for offside.
    39'
    AC Milan angriper i Milano. Hakan Çalhanoğlu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Jose Callejon (SSC Napoli) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    40'
    Lorenzo Insigne (SSC Napoli) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark SSC Napoli.
    43'
    Luca Banti signaliserer et frispark til SSC Napoli.
    45'
    SSC Napoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    SSC Napoli angriper, men avslutningen til Marek Hamsik går utenfor.
    47'
    Jose Callejon (SSC Napoli) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    51'
    Suso
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Suso avslutter utenfor.
    52'
    Frispark til SSC Napoli på halvdelen til AC Milan.
    55'
    Gult kort til AC Milan
    Cristian Zapata
    Dommer Luca Banti viser Cristian Zapata (AC Milan) det gule kortet.
    55'
    Christian Maggio (SSC Napoli) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Giuseppe Meazza.
    56'
    Christian Maggio er tilbake på banen igjen.
    56'
    57'
    AC Milans Suso blåses av for offside på Giuseppe Meazza.
    58'
    I Milano har et frispark blitt tildelt AC Milanet.
    62'
    64'
    Gult kort til Napoli
    Elseid Hysaj
    Dommer Luca Banti gir Elseid Hysaj (SSC Napoli) et gult kort.
    64'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Piotr Zielinski
    Ut: Marek Hamsik
    SSC Napoli bytter ut Marek Hamsik med Piotr Zielinski.
    66'
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Dries Mertens
    Dries Mertens (SSC Napoli) erstattes av Arek Milik.
    66'
    Arkadiusz Milik
    Arek Milik (SSC Napoli) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Luca Banti signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    70'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Andre Silva
    Ut: Nikola Kalinic
    AC Milan bytter ut Nikola Kalinic med Andre Silva. Dette er det første byttet som Gennaro Gattuso gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    72'
    AC Milan angriper, men Suso vinkes av for offside.
    72'
    Jose Callejon (SSC Napoli) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    73'
    75'
    Inn: Manuel Locatelli
    Ut: Giacomo Bonaventura
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Manuel Locatelli, mens Giacomo Bonaventura tar plass på benken.
    80'
    81'
    Sjanse i Milano! Lorenzo Insigne (SSC Napoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.