Jere Kallinen (AC Oulu) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Otso Liimatta vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Rasmus Karjalainen
    Målsjanse på Raatti Stadion! Rasmus Karjalainen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    AC Oulu slipper å klare seg uten Otso Liimatta som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Otso Liimatta
    Sjanse i Oulu! Otso Liimatta (AC Oulu) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    Mål for AC Oulu!
    AC Oulu 1 - 0 HIFK
    Mål: Otso Liimatta
    Mål! Otso Liimatta gir AC Oulu en 1-0 ledelse.
    21'
    Niklas Jokelainen
    Sjanse til AC Oulu! Niklas Jokelainen er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til HIFK.
    24'
    Skudd utenfor mål, HIFK
    26'
    Michael Bakare
    HIFK avanserer forover i Oulu. Michael Bakare avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ståle Sæthre (HIFK) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Ståle Sæthre er på beina igjen og fortsetter kampen på Raatti Stadion.
    32'
    Skudd på mål, AC Oulu
    34'
    34'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) slår en corner fra høyre side på Raatti Stadion.
    36'
    Oliver Reitala tildeler AC Oulu en corner. Niklas Jokelainen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Oulu fordi Eero Markkanen får behandling for en skade på banen.
    37'
    Rasmus Karjalainen (AC Oulu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Eero Markkanen er tilbake i kampen igjen.
    40'
    Ifeanyi Ani
    HIFK angriper i Oulu. Ifeanyi Ani fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    AC Oulu angriper, men Oliver Reitala blåser for offside.
    43'
    Hjørnespark til HIFK
    44'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til HIFK
    Ståle Sæthre
    Ståle Sæthre (HIFK) pådrar seg et gult kort.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Ibra Sekajja
    Ut: Otso Liimatta
    Otso Liimatta (AC Oulu) erstattes av Ibra Sekajja.
    46'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) løfter inn en corner fra venstre på Raatti Stadion.
    50'
    51'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) slår en corner fra venstre side på Raatti Stadion.
    54'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Didis Lutumba-Pitah
    Ut: Michael Bakare
    HIFK gjør sitt første bytte. Michael Bakare erstattes av Didis Lutumba-Pitah.
    55'
    Inn: Jusif Ali
    Ut: Eero Markkanen
    Bytte for HIFK. Jusif Ali kommer inn for Eero Markkanen på Raatti Stadion.
    55'
    Offside! Jusif Ali blir vinket av og HIFK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    56'
    I Oulu slår Niklas Jokelainen en corner fra venstre.
    59'
    I Oulu slår Magnus Breitenmoser en corner fra venstre.
    59'
    Lucas Morais
    Lucas Morais (AC Oulu) avanserer forover på Raatti Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Lucas Morais (AC Oulu) løfter inn en corner fra venstre på Raatti Stadion.
    60'
    Oliver Reitala tildeler HIFK en corner. Guillermo Sotelo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    61'
    AC Oulu 2 - 0 HIFK
    Mål: Rasmus Karjalainen
    Mål! AC Oulu øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Rasmus Karjalainen på Raatti Stadion.
    62'
    Mål for HIFK!
    AC Oulu 2 - 1 HIFK
    Mål: Roman Eremenko
    HIFK reduserer til 2-1 etter et mål av Roman Eremenko.
    66'
    Inn: Rafael Floro
    Ut: Noah Pallas
    AC Oulu bytter ut Noah Pallas med Rafael Floro.
    69'
    Inn: Marius Konkkola
    Ut: Jere Kallinen
    AC Oulu bytter ut Jere Kallinen med Marius Konkkola. Dette er det tredje byttet som Ricardo Duarte gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Michael Steven Lopez
    Ut: Rasmus Karjalainen
    Ricardo Duarte gjør dagens fjerde bytte i Oulu, når han tar ut Rasmus Karjalainen og setter inn Michael Lopez.
    69'
    Rafael Floro (AC Oulu) slår en corner fra høyre side på Raatti Stadion.
    69'
    71'
    72'
    Roman Eremenko
    Roman Eremenko (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Roman Eremenko (HIFK) kommer til en målsjanse på Raatti Stadion, men klarer ikke å score.
    75'
    Sjanse! AC Oulu avanserer forover, men Lucas Morais avslutter utenfor.
    76'
    Jusif Ali
    HIFK angriper. Jusif Ali får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Frispark AC Oulu.
    79'
    Rafael Floro
    AC Oulu fosser forover og Rafael Floro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HIFK.
    80'
    Inn: Roan Nogha
    Ut: Niklas Jokelainen
    Ricardo Duarte (AC Oulu) gjør sitt femte bytte for dagen. Roan Nogha erstatter Niklas Jokelainen.
    80'
    Jukka Halme
    Målsjanse! Jukka Halme (HIFK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    81'
    Hjørnespark til AC Oulu
    84'
    Magnus Breitenmoser
    Magnus Breitenmoser (AC Oulu) header utenfor.
    85'
    85'
    Oliver Reitala tildeler AC Oulu en corner. Lucas Morais sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    AC Oulu 3 - 1 HIFK
    Mål: Ibra Sekajja
    Målgivende: Magnus Breitenmoser
    I Oulu øker AC Oulu ledelsen til 3-1 takket være et mål av Ibra Sekajja. Magnus Breitenmoser sto for den målgivende pasningen.