Mål for Academia Puerto Cabello!
    Academia Puerto Cabello 1 - 0 Defensor Sporting
    Mål: Antonio Madreluis Romero Urquiola
    Målgivende: Richard Celis
    I Valencia tar Puerto Cabello ledelsen 1-0 etter et mål av Antonio Madreluis Romero Urquiola. Det er en fin assist fra Richard Celis.
    1'
    Carlos Arturo Ortega Jaimes signaliserer et frispark til Puerto Cabello.
    4'
    Puerto Cabello fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    5'
    Frispark Defensor Sporting.
    7'
    Gult kort til Academia Puerto Cabello
    Jimmi Congo
    Jimmi Congo (Puerto Cabello) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    7'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Facundo Bernal Cruz (Defensor Sporting) vrir seg av smerte i gresset.
    7'
    Facundo Bernal Cruz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valencia.
    9'
    Nicolas Alejandro Rodriguez Charquero
    Nicolas Alejandro Rodriguez Charquero (Defensor Sporting) kommer til en målsjanse på Estadio Misael Delgado, men klarer ikke å score.
    14'
    Jose Ignacio Alvarez Medero
    Målsjanse på Estadio Misael Delgado! Jose Ignacio Alvarez Medero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Academia Puerto Cabello, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Joaquin Valiente Cioli (Defensor Sporting) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Misael Delgado.
    17'
    Kan Defensor Sporting utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    Mål for Defensor Sporting!
    Academia Puerto Cabello 1 - 1 Defensor Sporting
    Mål: Facundo Bernal Cruz
    Målgivende: Nicolas Alejandro Rodriguez Charquero
    Facundo Bernal Cruz (Defensor Sporting) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Estadio Misael Delgado. Nicolas Alejandro Rodriguez Charquero sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Defensor Sporting tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Richard Celis
    Puerto Cabello fosser forover og Richard Celis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    Defensor Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Carlos Arturo Ortega Jaimes tildeler Puerto Cabello en corner. Antonio Madreluis Romero Urquiola sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Skudd utenfor mål, Academia Puerto Cabello
    34'
    Skudd utenfor mål, Defensor Sporting
    35'
    Academia Puerto Cabello 2 - 1 Defensor Sporting
    Mål: Miku Fedor
    Målgivende: Federico Bravo
    Mål! Puerto Cabello tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Miku Fedor på Estadio Misael Delgado. Federico Bravo var nest sist på ballen.
    36'
    Frispark for Puerto Cabello på egen banehalvdel.
    39'
    Carlos Arturo Ortega Jaimes signaliserer et frispark til Defensor Sporting på egen banehalvdel.
    40'
    40'
    41'
    Octavio Rivero
    Defensor Sporting angriper, men avslutningen til Octavio Rivero går utenfor.
    44'
    Defensor Sporting angriper i Valencia. Jose Ignacio Alvarez Medero fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Defensor Sporting
    Inn: Brian Nicolas Mansilla Islas
    Ut: Juan Bautista Viacava Caviglia
    Defensor Sporting gjør sitt første bytte. Juan Bautista Viacava Caviglia erstattes av Brian Nicolas Mansilla Islas.
    46'
    Spillerbytte - Academia Puerto Cabello
    Inn: Carlos Cermeno
    Ut: Ruben Emir Rojas Ordosgoitti
    Ruben Emir Rojas Ordosgoitti (Puerto Cabello) erstattes av Carlos Cermeno.
    46'
    47'
    Hjørnespark til Academia Puerto Cabello
    49'
    Frispark til Puerto Cabello på halvdelen til Defensor Sporting.
    50'
    Skudd på mål, Defensor Sporting
    51'
    51'
    Gult kort til Defensor Sporting
    Alfonso Daniel Barco Del Solar
    Dommer Carlos Arturo Ortega Jaimes gir Alfonso Daniel Barco Del Solar (Defensor Sporting) et gult kort.
    54'
    Defensor Sporting må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Puerto Cabello.
    54'
    56'
    Dommer Carlos Arturo Ortega Jaimes venter med å sette i gang spillet fordi Jimmi Congo ligger nede.
    58'
    Inn: Junior Cedeno
    Ut: Jimmi Congo
    Jimmi Congo, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Junior Cedeno kommer inn for Puerto Cabello.
    59'
    En av Defensor Sportings spillere går i offside.
    61'
    VAR sjekker om det er straffe til Defensor Sporting
    63'
    Facundo Cobos
    Facundo Cobos (Puerto Cabello) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Misael Delgado.
    65'
    Straffe til Defensor Sporting
    65'
    Dommeren dømmer straffe til Defensor Sporting
    65'
    Defensor Sporting scorer på straffe!
    Academia Puerto Cabello 2 - 2 Defensor Sporting
    Mål: Octavio Rivero
    Octavio Rivero setter ballen i mål fra straffemerket på Estadio Misael Delgado. Dermed står det 2-2 i Valencia.
    67'
    Inn: Michael O'Neal Covea Uzcategui
    Ut: Richard Celis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Puerto Cabello. Inn kommer Michael O'Neal Covea Uzcategui, mens Richard Celis tar plass på benken.
    67'
    Carlos Arturo Ortega Jaimes signaliserer et frispark til Defensor Sporting.
    71'
    Federico Bravo
    Federico Bravo (Puerto Cabello) får et gult kort av dommer Carlos Arturo Ortega Jaimes.
    71'
    Inn: Rodrigo Emmanuel Cabrera Aquino
    Ut: Alfonso Daniel Barco Del Solar
    Defensor Sporting bytter ut Alfonso Daniel Barco Del Solar med Rodrigo Emmanuel Cabrera Aquino.
    73'
    Inn: Renzo Giampaoli
    Ut: Jose Ignacio Alvarez Medero
    Defensor Sporting bytter ut Jose Ignacio Alvarez Medero med Renzo Giampaoli.
    73'
    Inn: Stevy Okitokandjo
    Ut: Antonio Madreluis Romero Urquiola
    Puerto Cabello bytter ut Antonio Madreluis Romero Urquiola med Stevy Okitokandjo. Dette er det fjerde byttet som Noel Sanvicente gjør i dagens kamp.
    74'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Inn: Erico Cuello
    Ut: Fernando Elizari
    Bytte for Defensor Sporting. Erico Cuello kommer inn for Fernando Elizari på Estadio Misael Delgado.
    78'
    Målsjanse! Nicolas Alejandro Rodriguez Charquero (Defensor Sporting) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    79'
    Facundo Bernal Cruz
    Dommeren gir Facundo Bernal Cruz (Defensor Sporting) et gult kort.
    80'
    Facundo Bernal Cruz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Facundo Bernal Cruz er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Misael Delgado.
    81'
    Inn: Mauricio Amaro
    Ut: Facundo Bernal Cruz
    Facundo Bernal Cruz (Defensor Sporting) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mauricio Amaro.
    81'
    Carlos Cermeno
    Sjanse! Puerto Cabello avanserer forover, men Carlos Cermeno avslutter utenfor.
    82'
    Kevin Dawson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Kevin Dawson er tilbake i kampen igjen.
    84'
    85'
    Frispark Puerto Cabello.
    86'
    Academia Puerto Cabello 3 - 2 Defensor Sporting
    Mål: Michael O'Neal Covea Uzcategui
    Mål! Michael O'Neal Covea Uzcategui gir Puerto Cabello ledelsen 3-2 i Valencia.
    88'
    Målet til Academia Puerto Cabello sjekkes av VAR
    90'
    Målet til Academia Puerto Cabello blir stående
    90'+1
    Michael O'Neal Covea Uzcategui
    Dommer Carlos Arturo Ortega Jaimes viser Michael O'Neal Covea Uzcategui (Puerto Cabello) det gule kortet.