Alcorcon avanserer forover og David Morillas kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    Burgos CF, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Alcorcon på egen banehalvdel.
    18'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Burgos like utenfor Alcorcon-området.
    18'
    Skudd på mål, Burgos CF
    19'
    AD Alcorcon, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Alcorcon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Skudd utenfor mål, Burgos CF
    21'
    Hjørnespark til Burgos CF
    22'
    Skudd på mål, AD Alcorcon
    22'
    22'
    24'
    26'
    Fede Vico
    Fede Vico (Alcorcon) header utenfor.
    26'
    Juan Artola
    Sjanse! Alcorcon avanserer forover, men Juan Artola avslutter utenfor.
    28'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Burgos.
    31'
    Fer Nino
    Målsjanse på Santo Domingo! Fer Nino fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Målsjanse! Ander Martin (Burgos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    En av Alcorcons spillere blir avblåst for offside.
    36'
    Víctor Garcia Raja (Alcorcon) avanserer forover på Santo Domingo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    37'
    I Alcorcon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Frispark for Alcorcon på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark til Alcorcon på halvdelen til Burgos.
    39'
    En av Alcorcons spillere går i offside.
    40'
    41'
    43'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Burgos på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - AD Alcorcon
    Inn: Iker Bilbao
    Ut: Víctor Garcia Raja
    Mehdi Nafti (Alcorcon) gjør sitt første bytte for dagen. Iker Bilbao erstatter Víctor Garcia Raja.
    46'
    Inn: Dyego Sousa
    Ut: Jacobo Gonzalez
    Alcorcon bytter ut Jacobo Gonzalez med Dyego Sousa. Dette er det andre byttet som Mehdi Nafti gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Burgos CF
    Inn: Unai Elgezabal
    Ut: Anderson Arroyo
    Bytte for Burgos. Unai Elgezabal kommer inn for Anderson Arroyo på Santo Domingo.
    46'
    Dommer Miguel Gonzalez Diaz venter med å sette i gang spillet fordi Unai Elgezabal ligger nede.
    48'
    Unai Elgezabal er tilbake på banen igjen.
    49'
    Frispark for Burgos på egen banehalvdel.
    50'
    Mål for AD Alcorcon!
    AD Alcorcon 1 - 0 Burgos CF
    Mål: Dyego Sousa
    Målgivende: Juan Bravo
    Mål! Alcorcon tar ledelsen 1-0 ved Dyego Sousa. Flott spill fra Juan Bravo før målet.
    53'
    Dyego Sousa
    Dyego Sousa (Alcorcon) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    57'
    57'
    Dyego Sousa
    Dyego Sousa (Alcorcon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Alcorcon angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Inn: Eduardo Espiau
    Ut: Fer Nino
    Burgos gjør sitt andre bytte. Fer Nino erstattes av Eduardo Espiau.
    59'
    Inn: Alex Bermejo Escribano
    Ut: Daniel Ojeda
    Jon Perez Bolo gjør dagens tredje bytte i Alcorcon, når han tar ut Daniel Ojeda og setter inn Alex Bermejo Escribano.
    59'
    Inn: Miki Munoz
    Ut: Joni Montiel
    Jon Perez Bolo (Burgos) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Miki Munoz erstatter Joni Montiel.
    59'
    Alex Bermejo Escribano
    Burgos angriper i Alcorcon. Alex Bermejo Escribano avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    64'
    69'
    70'
    Juan Artola (Alcorcon) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Santo Domingo.
    71'
    Juan Artola er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    72'
    72'
    Mål for Burgos CF!
    AD Alcorcon 1 - 1 Burgos CF
    Mål: Alejandro San Cristobal Sanchez
    Målgivende: Curro
    Alejandro San Cristobal Sanchez scorer og utligningen er et faktum på Santo Domingo. 1-1. Det er en fin assist fra Curro.