Adanaspor leder 1-0 etter en scoring av Dogukan Nelik.
    Akhisar Bld Spor fosser fremover, men Kutluhan Bilgic blåser for offside på 5 Ocak Fatih Terim.
    Dzon Delarge
    Målsjanse! Dzon Delarge (Akhisar Bld Spor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Nsima Peter
    Akhisar Bld Spor angriper i Adana. Nsima Peter avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    Adanaspor, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Adana slår Cekdar Orhan en corner fra venstre.
    9'
    Frispark for Adanaspor på egen banehalvdel.
    9'
    Mert Ozyildirim
    Akhisar Bld Spor angriper i Adana. Mert Ozyildirim fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Adanaspor angriper i Adana, men blir avblåst for offside.
    13'
    Kutluhan Bilgic signaliserer et frispark til Adanaspor på egen banehalvdel.
    15'
    Hjørnespark til Adanaspor
    16'
    Yusuf Cihat Celik
    Akhisar Bld Spor angriper, men avslutningen til Cihat Celik går utenfor.
    17'
    Nsima Peter
    Nsima Peter (Akhisar Bld Spor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Kutluhan Bilgic tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Dzon Delarge sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Adanaspor får straffe av Kutluhan Bilgic på 5 Ocak Fatih Terim.
    25'
    Adanaspor scorer på straffe!
    Adanaspor 2 - 0 Akhisar Bld Spor
    Mål: Ognjen Ozegovic
    Mål! Ognjen Ozegovic scorer på straffe. Adanaspors ledelse øker dermed til 2-0.
    26'
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra venstre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    27'
    Ibrahim Sissoko
    Ibrahim Sissoko (Akhisar Bld Spor) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    27'
    27'
    28'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Dommer Kutluhan Bilgic gir Dzon Delarge (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    29'
    29'
    Frispark til Akhisar Bld Spor på halvdelen til Adanaspor.
    30'
    Adanaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra venstre på 5 Ocak Fatih Terim.
    32'
    I Adana har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Kan Akhisar Bld Spor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Sjanse! Akhisar Bld Spor avanserer forover, men Ibrahim Sissoko avslutter utenfor.
    36'
    Frispark Adanaspor.
    37'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra venstre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    39'
    I Adana slår Mert Ozyildirim en corner fra høyre.
    41'
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) kommer til en målsjanse på 5 Ocak Fatih Terim, men klarer ikke å score.
    42'
    Frispark for Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Kutluhan Bilgic tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Mert Ozyildirim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Kutluhan Bilgic tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Cekdar Orhan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Adanaspor
    49'
    51'
    51'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra høyre på 5 Ocak Fatih Terim.
    53'
    53'
    Isaac Donkor
    I Adana header Isaac Donkor (Adanaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    58'
    Adanaspor scorer selvmål!
    Adanaspor 2 - 1 Akhisar Bld Spor
    Mål: Isaac Donkor
    Selvmål! En sønderknust Isaac Donkor setter ballen i eget mål. Dermed står det 2-1.
    58'
    59'
    I Adana har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Dogukan Nelik
    Dommer Kutluhan Bilgic viser Dogukan Nelik (Akhisar Bld Spor) det gule kortet.
    61'
    Frispark i en god posisjon for Adanaspor!
    61'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra høyre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    63'
    Offside! Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) er alene igjennom, men dommer Kutluhan Bilgic ser at linjemannen er oppe med flagget.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Adanaspor
    Inn: Atalay Babacan
    Ut: Umut Sozen
    Emrah Bayraktar gjør dagens første bytte i Adana, når han tar ut Umut Sozen og setter inn Atalay Babacan.
    65'
    Inn: Berkan Firat
    Ut: Firatcan Uzum
    Bytte for Adanaspor. Berkan Firat kommer inn for Firatcan Uzum på 5 Ocak Fatih Terim.
    65'
    Mål for Adanaspor!
    Adanaspor 3 - 1 Akhisar Bld Spor
    Ognjen Ozegovic øker Adanaspors ledelse til 3-1!
    67'
    Gult kort til Adanaspor
    Ognjen Ozegovic
    Ognjen Ozegovic (Adanaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på 5 Ocak Fatih Terim.
    67'
    69'
    Spillerbytte - Akhisar Bld Spor
    Inn: Ayuk
    Ut: Semih Gorer
    Fırat Gul (Akhisar Bld Spor) gjør sitt første bytte for dagen. Ayuk erstatter Semih Gorer.
    69'
    69'
    Inn: Bertug Bayar
    Ut: Mert Ozyildirim
    Akhisar Bld Spor gjør sitt andre bytte. Mert Ozyildirim erstattes av Bertug Bayar.
    70'
    Skudd utenfor mål, Akhisar Bld Spor
    71'
    Frisparket tildelt Akhisar Bld Spor er farlig nær Adanaspors målområde.
    74'
    77'
    Inn: Serhat Tunc
    Ut: Celil Yuksel
    Celil Yuksel (Adanaspor) erstattes av Serhat Tunc.
    78'
    80'
    82'
    84'
    Furkan Seker
    Furkan Seker (Adanaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    87'
    Inn: Huseyin Colak
    Ut: Ognjen Ozegovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Adanaspor. Inn kommer Huseyin Colak, mens Ognjen Ozegovic tar plass på benken.
    87'
    88'
    Kutluhan Bilgic signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    88'
    Kutluhan Bilgic signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor.
    90'
    Huseyin Colak
    Huseyin Colak (Adanaspor) får et gult kort av dommer Kutluhan Bilgic.
    90'
    90'
    Bertug Bayar
    Dommeren gir Bertug Bayar (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    90'
    Inn: Innocent Kingsley
    Ut: Ahmethan Kose
    Adanaspor bytter ut Ahmethan Kose med Innocent Kingsley. Dette er det femte byttet som Emrah Bayraktar gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Akhisar Bld Spor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Adanaspor.