Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    7'
    Lukas Malicsek
    Lukas Malicsek (Admira Wacker) kommer til en målsjanse på motion_invest Arena, men klarer ikke å score.
    13'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for Admira Wacker er nær straffområde.
    16'
    Martin Rasner
    Målsjanse på motion_invest Arena! Martin Rasner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    17'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    23'
    23'
    23'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Meletios Miskovic
    Meletios Miskovic (Kapfenberger) får et gult kort av dommer Markus Greinecker.
    24'
    Thomas Ebner
    Admira Wacker angriper, men avslutningen til Thomas Ebner går utenfor.
    25'
    Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Admira Wacker
    Jan Murgas
    Dommeren gir Jan Murgas (Admira Wacker) et gult kort.
    26'
    28'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    29'
    30'
    Skudd utenfor mål, Admira Wacker
    32'
    Albin Gashi
    Sjanse i Maria Enzersdorf! Albin Gashi (Admira Wacker) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    Salko Mujanovic
    Salko Mujanovic (Admira Wacker) header utenfor.
    35'
    En av Kapfenbergers spillere blir avblåst for offside.
    37'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark Admira Wacker.
    38'
    Jan Murgas
    Admira Wacker avanserer forover i Maria Enzersdorf. Jan Murgas avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    40'
    41'
    45'
    45'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Thalyson do Nascimento Coimbra
    Ut: Meletios Miskovic
    Abdulah Ibrakovic (Kapfenberger) gjør sitt første bytte for dagen. Thalyson do Nascimento Coimbra erstatter Meletios Miskovic.
    46'
    Jan Murgas
    Admira Wacker angriper. Jan Murgas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    48'
    Dommer Markus Greinecker gir Lukas Malicsek (Admira Wacker) et gult kort.
    53'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til Admira Wacker.
    53'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    54'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    I Maria Enzersdorf har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    58'
    Spillet på motion_invest Arena er stoppet midlertidig fordi Philipp Seidl ligger nede.
    60'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Georg Teigl
    Ut: Thomas Ebner
    Admira Wacker gjør sitt første bytte. Thomas Ebner erstattes av Georg Teigl.
    60'
    Inn: Anouar El Moukhantir
    Ut: Jan Murgas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Admira Wacker. Inn kommer Anouar El Moukhantir, mens Jan Murgas tar plass på benken.
    60'
    Inn: Antonio Luci Sokcevic
    Ut: Matthias Puschl
    Kapfenberger bytter ut Matthias Puschl med Antonio Luci Sokcevic.
    62'
    Inn: Alexander Hofleitner
    Ut: Philipp Seidl
    Bytte for Kapfenberger. Alexander Hofleitner kommer inn for Philipp Seidl på motion_invest Arena.
    62'
    Philipp Seidl kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på motion_invest Arena.
    62'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    65'
    Niklas Szerencsi
    Niklas Szerencsi (Kapfenberger) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Frisparket tildelt Admira Wacker er farlig nær Kapfenbergers målområde.
    65'
    Matthias Puschl
    Matthias Puschl fra Kapfenberger er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    66'
    67'
    Admira Wacker må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kapfenberger.