Andreas Heiss signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    1'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til LASK Linz.
    1'
    Alexander Merkel
    Alexander Merkel (Admira Wacker) avanserer forover på BSFZ-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Frispark for LASK Linz på egen banehalvdel.
    2'
    Dommer Andreas Heiss ser at linjemannen løfter flagget, og LASK Linzs Samuel Tetteh blåses av for offside.
    3'
    I Maria Enzersdorf slår Thomas Goiginger en corner fra venstre.
    6'
    Christian Ramsebner
    Christian Ramsebner (LASK Linz) header utenfor.
    6'
    I Maria Enzersdorf har et frispark blitt tildelt LASK Linzet.
    6'
    LASK Linz fosser fremover, men Andreas Heiss blåser for offside på BSFZ-Arena.
    9'
    Frispark LASK Linz.
    10'
    Peter Michorl
    Sjanse til LASK Linz! Peter Michorl er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Marcel Holzmann
    Admira Wacker angriper i Maria Enzersdorf. Marcel Holzmann avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    12'
    12'
    Joao Victor
    Målsjanse på BSFZ-Arena! Joao Victor fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    14'
    Peter Michorl (LASK Linz) løfter inn en corner fra høyre på BSFZ-Arena.
    19'
    Stephan Zwierschitz
    Admira Wacker angriper i Maria Enzersdorf. Stephan Zwierschitz fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    I Maria Enzersdorf har et frispark blitt tildelt Admira Wackeret.
    22'
    Mål for LASK!
    Admira Wacker 0 - 1 LASK
    Mål: Samuel Tetteh
    Mål! Samuel Tetteh gir LASK Linz ledelsen 0-1 i Maria Enzersdorf.
    24'
    LASK Linz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Admira Wackers Patrick Schmidt blåses av for offside på BSFZ-Arena.
    26'
    Joao Victor
    Sjanse i Maria Enzersdorf! Joao Victor (LASK Linz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    28'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til LASK Linz på egen banehalvdel.
    29'
    Andreas Heiss signaliserer et frispark til LASK Linz.
    31'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    35'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    35'
    En av LASK Linzs spillere blir avblåst for offside på BSFZ-Arena.
    40'
    42'
    43'
    James Holland
    Sjanse! LASK Linz avanserer forover, men James Holland avslutter utenfor.
    44'
    Thomas Goiginger (LASK Linz) slår en corner fra venstre side på BSFZ-Arena.
    45'+1
    Thomas Goiginger
    Sjanse i Maria Enzersdorf! Thomas Goiginger (LASK Linz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    51'
    På BSFZ-Arena skyter Thomas Goiginger (LASK Linz) rett i tverrliggeren!
    51'
    53'
    LASK Linz avanserer forover i Maria Enzersdorf. Thomas Goiginger avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    55'
    Admira Wacker angriper, men avslutningen til Alexander Merkel går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Maximilian Sax
    Ut: Marco Hausjell
    Admira Wacker bytter ut Marco Hausjell med Maximilian Sax. Dette er det første byttet som Ernst Baumeister gjør i dagens kamp.
    59'
    Reinhold Ranftl
    LASK Linz angriper. Reinhold Rantfl får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Andreas Heiss tildeler LASK Linz en corner. Thomas Goiginger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Thomas Goiginger (LASK Linz) vinkes av for offside i Maria Enzersdorf.
    63'
    LASK Linz angriper i Maria Enzersdorf. Peter Michorl avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    69'
    LASK Linz angriper, men Andreas Heiss blåser for offside.
    69'
    Målsjanse til LASK Linz! James Holland treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    72'
    Kan LASK Linz kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    74'
    Gult kort til Admira Wacker
    Marcel Holzmann (Admira Wacker) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    I Maria Enzersdorf slår Peter Michorl en corner fra høyre.
    76'
    Målsjanse på BSFZ-Arena! Peter Michorl fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    Inn: Florian Fischerauer
    Ut: Marcel Holzmann
    Marcel Holzmann (Admira Wacker) erstattes av Florian Fischerauer.
    76'
    Andreas Heiss tildeler Admira Wacker en corner. Alexander Merkel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Fabio Strauss
    Fabio Strauss (Admira Wacker) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    79'
    80'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Rene Gartler
    Ut: Samuel Tetteh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LASK Linz. Inn kommer Rene Gartler, mens Samuel Tetteh tar plass på benken.