Frispark til Panseraikos FC på halvdelen til AE Kifisia FC.
    Mål: Panagiotis Deligiannidis
    Panagiotis Deligiannidis setter ballen i nettet og Panseraikos FC leder nå 0-1.
    4'
    AE Kifisia FC får tildelt et frispark
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til AE Kifisia FC like utenfor Panseraikos FC-området.
    6'
    Panseraikos FC blir avblåst for offside
    Kosta Aleksic
    En av Panseraikos FCs spillere går i offside.
    10'
    AE Kifisia FC blir avblåst for offside
    Ognjen Ozegovic
    AE Kifisia FC fosser fremover, men Michail Matsoukas blåser for offside på Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
    10'
    AE Kifisia FC 0 - 2 Panseraikos FC
    Mål: Paschalis Staikos
    Mål! Paschalis Staikos gir Panseraikos FC en komfortabel 0-2 ledelse.
    12'
    I Kifisia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Panseraikos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til AE Kifisia FC
    Ognjen Ozegovic (AE Kifisia FC) pådrar seg et gult kort.
    15'
    Panseraikos FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    16'
    Panseraikos FC får tildelt et hjørnespark
    Kostas Pileas
    Michail Matsoukas tildeler Panseraikos FC en corner. Kostas Pileas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    AE Kifisia FC angriper i Kifisia, men blir avblåst for offside.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for Panseraikos FC er nær straffområde.
    20'
    Savvas Mourgos
    I Kifisia slår Savvas Mourgos en corner fra høyre.
    22'
    AE Kifisia FC 0 - 3 Panseraikos FC
    Mål: Emil Bergström
    Målgivende: Savvas Mourgos
    Emil Bergström header ballen i mål og Panseraikos FC øker ledelsen til 0-3. Savvas Mourgos sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Skade: Panseraikos FC
    23'
    Tilbake fra skade: Panseraikos FC
    25'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til AE Kifisia FC.
    25'
    Gult kort til Panseraikos FC
    Dommeren gir Savvas Mourgos (Panseraikos FC) et gult kort.
    25'
    Skudd utenfor mål, Panseraikos FC
    Sjanse! Panseraikos FC avanserer forover, men Kostas Pileas avslutter utenfor.
    26'
    Frisparket tildelt AE Kifisia FC er farlig nær Panseraikos FCs målområde.
    27'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark AE Kifisia FC.
    29'
    Frispark i en god posisjon for AE Kifisia FC!
    32'
    Skudd utenfor mål, AE Kifisia FC
    Målsjanse! Ognjen Ozegovic (AE Kifisia FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Spillerbytte - AE Kifisia FC
    Inn: Alexandros Parras
    Ut: Lumor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AE Kifisia FC. Inn kommer Alexandros Parras, mens Lumor tar plass på benken.
    34'
    Inn: Georgios Konstantakopoulos
    Ut: Thievy Bifouma
    Giannis Anastasiou gjør dagens andre bytte i Kifisia, når han tar ut Thievy Bifouma og setter inn Georgios Konstantakopoulos.
    34'
    Inn: Nicolas Andereggen
    Ut: Nikolaos Peios
    AE Kifisia FC bytter ut Nikolaos Peios med Nicolas Andereggen. Dette er det tredje byttet som Giannis Anastasiou gjør i dagens kamp.
    34'
    Kan AE Kifisia FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Giannis Masouras
    Giannis Masouras (AE Kifisia FC) fyrer av et skudd på Municipal Kifisia Stadium Zirineio – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    36'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til Panseraikos FC.
    37'
    Frispark for Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    38'
    Panseraikos FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AE Kifisia FC.
    38'
    Tomas Hajek
    Tomas Hajek (Panseraikos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Sjanse! Panseraikos FC avanserer forover, men Savvas Mourgos avslutter utenfor.
    40'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    42'
    Rødt kort!
    Spilleren på Panseraikos FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    44'
    44'
    Rødt kort til Panseraikos FC
    Tomas Hajek
    Tomas Hajek (Panseraikos FC) må forlate banen etter at dommer Michail Matsoukas trekker fram det røde kortet!
    44'
    Alexandros Parras
    Målsjanse! Alexandros Parras (AE Kifisia FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    Dommer Michail Matsoukas viser Kosta Aleksic (Panseraikos FC) det gule kortet.
    45'+3
    AE Kifisia FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Antonis Papasavvas
    Antonis Papasavvas (AE Kifisia FC) kommer til en målsjanse på Municipal Kifisia Stadium Zirineio, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Skudd på mål, AE Kifisia FC
    Mateus Santos
    Sjanse i Kifisia! Mateus Santos (AE Kifisia FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+5
    AE Kifisia FC, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    45'+6
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Nikolaos Gkotzamanidis
    Ut: Savvas Mourgos
    Panseraikos FC gjør sitt første bytte. Savvas Mourgos erstattes av Nikolaos Gkotzamanidis.
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til AE Kifisia FC
    46'
    Ingen straffe til AE Kifisia FC
    48'
    I Kifisia slår Kostas Pileas en corner fra høyre.
    50'
    Paschalis Staikos
    Paschalis Staikos (Panseraikos FC) kommer til en målsjanse på Municipal Kifisia Stadium Zirineio, men klarer ikke å score.
    50'
    51'
    55'
    56'
    Mål for AE Kifisia FC!
    AE Kifisia FC 1 - 3 Panseraikos FC
    Mål: Georgios Konstantakopoulos
    Målgivende: Alberto Tomas Botia Rabasco
    Mål! Georgios Konstantakopoulos holder AE Kifisia FCet inne i kampen med en redusering til 1-3. Flott spill fra Alberto Tomas Botia Rabasco før målet.
    56'
    AE Kifisia FC angriper i Kifisia. Ognjen Ozegovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    Inn: Andrews Tetteh
    Ut: Antonis Papasavvas
    AE Kifisia FC bytter ut Antonis Papasavvas med Andrews Tetteh.
    58'
    Frispark til AE Kifisia FC på halvdelen til Panseraikos FC.
    58'
    I Kifisia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Inn: Admir Bajrovic
    Ut: Kosta Aleksic
    Bytte for Panseraikos FC. Admir Bajrovic kommer inn for Kosta Aleksic på Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
    61'
    Giannis Masouras (AE Kifisia FC) kommer seg fri på Municipal Kifisia Stadium Zirineio, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Frispark Panseraikos FC.
    63'
    63'
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til AE Kifisia FC på egen banehalvdel.
    64'
    Admir Bajrovic
    Dommer Michail Matsoukas gir Admir Bajrovic (Panseraikos FC) et gult kort.
    64'
    66'
    Alexandros Parras (AE Kifisia FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    En av AE Kifisia FCs spillere blir avblåst for offside på Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
    67'
    Inn: Maximiliano Moreira
    Ut: Paschalis Staikos
    Pablo Gabriel Garcia Perez gjør dagens tredje bytte i Kifisia, når han tar ut Paschalis Staikos og setter inn Maximiliano Moreira.
    68'
    Inn: Mathias Tomas
    Ut: Zisis Chatzistravos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Panseraikos FC. Inn kommer Mathias Tomas, mens Zisis Chatzistravos tar plass på benken.
    68'
    70'
    71'
    Stavros Petavrakis
    Dommeren gir Stavros Petavrakis (Panseraikos FC) et gult kort.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for AE Kifisia FC er nær straffområde.
    72'
    Inn: Ipalibo Jack
    Ut: Ilian Iliev
    Ilian Iliev (AE Kifisia FC) erstattes av Jack Ipalibo.
    72'
    AE Kifisia FC 2 - 3 Panseraikos FC
    Mål: Ognjen Ozegovic
    Målgivende: Mateus Santos
    Ognjen Ozegovic scorer og reduserer til 2-3 på Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Det er en fin assist fra Mateus Santos.
    72'
    Målet til AE Kifisia FC sjekkes av VAR
    73'
    Målet til AE Kifisia FC blir stående
    76'
    AE Kifisia FC 2 - 4 Panseraikos FC
    Mål: Kostas Pileas
    Panseraikos FC går opp i en 2-4 ledelse etter et mål av Kostas Pileas.
    77'
    77'
    80'
    82'
    Mateus Santos (AE Kifisia FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adrian Chovan (Panseraikos FC) vrir seg av smerte i gresset.
    83'
    84'
    Frispark for AE Kifisia FC på egen banehalvdel.
    85'
    85'
    Alberto Tomas Botia Rabasco
    Alberto Tomas Botia Rabasco (AE Kifisia FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
    85'
    AE Kifisia FC får tildelt et hjørnespark
    Nicolas Andereggen
    Nicolas Andereggen (AE Kifisia FC) slår en corner fra venstre side på Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
    87'
    90'
    90'+2
    Andrews Tetteh
    I Kifisia header Andrews Tetteh (AE Kifisia FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+2
    Inn: Panagiotis Tsagalidis
    Ut: Kostas Pileas
    Pablo Gabriel Garcia Perez gjør dagens femte bytte i Kifisia, når han tar ut Kostas Pileas og setter inn Panagiotis Tsagalidis.
    90'+3
    Michail Matsoukas signaliserer et frispark til Panseraikos FC like utenfor AE Kifisia FC-området.
    90'+4
    AE Kifisia FC 3 - 4 Panseraikos FC
    Mål: Andrews Tetteh
    Mål! Andrews Tetteh (AE Kifisia FC) header inn 3-4 og reduserer på Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Mateus Santos var nest sist på ballen.
    90'+6
    AE Kifisia FC angriper, men avslutningen til Andrews Tetteh går utenfor.
    90'+7
    Panagiotis Tsagalidis
    Panseraikos FC angriper, men Michail Matsoukas blåser for offside.
    90'+9
    Nicolas Andereggen (AE Kifisia FC) kommer till avslut men nickar utanför.
    90'+10
    I Kifisia slår Mateus Santos en corner fra venstre.
    90'+11
    Mateus Santos (AE Kifisia FC) slår en corner fra høyre side på Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
    90'+11
    AE Kifisia FC 4 - 4 Panseraikos FC
    Mål: Alberto Tomas Botia Rabasco
    Alberto Tomas Botia Rabasco utligner til 4-4 på Municipal Kifisia Stadium Zirineio.