Matej Jug signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    Frispark Ajax Amsterdam.
    2'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    4'
    Steven Bergwijn (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    7'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    8'
    Matej Jug tildeler AEK Athen en corner. Mijat Gacinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    I Athen slår Ehsan Hajsafi en corner fra venstre.
    9'
    Skudd på mål, AEK Athen
    10'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Carlos Borges
    Ajax Amsterdam angriper. Carlos Borges får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Matej Jug signaliserer et frispark til AEK Athen.
    13'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på OPAP Arena.
    18'
    En av AEK Athens spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Skudd på mål, Ajax
    20'
    20'
    I Athen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Sergio Araujo
    Sergio Araujo (AEK Athen) kommer til en målsjanse på OPAP Arena, men klarer ikke å score.
    23'
    Ehsan Hajsafi
    Målsjanse! Ehsan Hajsafi (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    I Athen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    26'
    Straffe til Ajax
    28'
    Ajax scorer på straffe!
    AEK Athen 0 - 1 Ajax
    Mål: Steven Bergwijn
    Steven Bergwijn scorer og Ajax Amsterdam leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    30'
    Frispark i en god posisjon for AEK Athen!
    32'
    Orbelin Pineda
    AEK Athen angriper i Athen. Orbelin Pineda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    Skudd utenfor mål, AEK Athen
    35'
    36'
    Mijat Gacinovic
    AEK Athen angriper på OPAP Arena. Mijat Gacinovic header utenfor.
    39'
    Gult kort til AEK Athen
    Domagoj Vida
    Domagoj Vida (AEK Athen) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Matej Jug signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    40'
    Steven Bergwijn
    Målsjanse på OPAP Arena! Steven Bergwijn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Matej Jug signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    42'
    Steven Berghuis
    Ajax Amsterdam fosser forover og Steven Berghuis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    I Athen slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    44'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) slår en corner fra høyre side på OPAP Arena.
    45'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    En av AEK Athens spillere går i offside.
    46'
    AEK Athen angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    47'
    48'
    AEK Athen angriper i Athen. Mijat Gacinovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    50'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til AEK Athen.
    51'
    52'
    Orbelin Pineda (AEK Athen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    55'
    Gult kort til Ajax
    Brian Brobbey
    Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på OPAP Arena.
    56'
    56'
    58'
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Steven Berghuis avslutter utenfor.
    59'
    59'
    Josip Sutalo
    Josip Sutalo (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    61'
    Dommer Matej Jug venter med å sette i gang spillet fordi Mijat Gacinovic ligger nede.
    63'
    Mijat Gacinovic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    66'
    66'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Jens Jonsson
    Ut: Orbelin Pineda
    AEK Athen bytter ut Orbelin Pineda med Jens Jonsson. Dette er det første byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Petros Mantalos
    Ut: Ezequiel Ponce
    Bytte for AEK Athen. Petros Mantalos kommer inn for Ezequiel Ponce på OPAP Arena.
    67'
    Inn: Lazaros Rota
    Ut: Djibril Sidibe
    Matias Jesus Almeyda (AEK Athen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lazaros Rota erstatter Djibril Sidibe.
    67'
    69'
    69'
    Petros Mantalos (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på OPAP Arena.
    70'
    70'
    73'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Chuba Akpom
    Ut: Brian Brobbey
    Maurice Steijn gjør dagens første bytte i Athen, når han tar ut Brian Brobbey og setter inn Chuba Akpom.
    73'
    Inn: Niclas Eliasson
    Ut: Ehsan Hajsafi
    AEK Athen bytter ut Ehsan Hajsafi med Niclas Eliasson.
    74'
    Matej Jug tildeler AEK Athen en corner. Nordin Amrabat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Mål for AEK Athen!
    AEK Athen 1 - 1 Ajax
    Mål: Domagoj Vida
    Målgivende: Nordin Amrabat
    Mål! AEK Athenutligner til 1-1 etter en heading av Domagoj Vida. Flott spill fra Nordin Amrabat før målet.
    74'
    Petros Mantalos
    AEK Athen angriper i Athen. Petros Mantalos fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Milad Mohammadi
    Ut: Mijat Gacinovic
    Matias Jesus Almeyda (AEK Athen) gjør sitt femte bytte for dagen. Milad Mohammadi erstatter Mijat Gacinovic.
    79'
    Kenneth Taylor
    Ajax Amsterdam angriper. Kenneth Taylor får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    83'
    Inn: Amourricho van Axel Dongen
    Ut: Carlos Borges
    Ajax Amsterdam bytter ut Carlos Borges med Amourricho van Axel Dongen. Dette er det andre byttet som Maurice Steijn gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Branco Van den Boomen
    Ut: Benjamin Tahirovic
    Bytte for Ajax Amsterdam. Branco Van den Boomen kommer inn for Benjamin Tahirovic på OPAP Arena.
    84'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    85'
    Sergio Araujo (AEK Athen) får et gult kort av dommer Matej Jug.
    89'
    89'
    89'
    Jens Jonsson
    Jens Jonsson (AEK Athen) avanserer forover på OPAP Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.