263

AEK Larnaca FC får tildelt et frispark
    AEK Larnaca FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til AEK Larnaca FC på egen banehalvdel.
    4'
    Skudd på mål, Rennes
    5'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    AEK Larnaca FC får tildelt et hjørnespark
    Luis Gustavo Ledes Evangelista dos Santos
    I Larnaca slår Gus Ledes en corner fra høyre.
    9'
    Skudd utenfor mål, AEK Larnaca FC
    10'
    12'
    Kamal-Deen Sulemana
    Målsjanse til Stade Rennes! Kamal-Deen Sulemana treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Rennes får tildelt et hjørnespark
    Lovro Majer
    Lovro Majer (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på AEK Arena.
    15'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    Arthur Theate
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Arthur Theate avslutter utenfor.
    15'
    Frispark for AEK Larnaca FC på egen banehalvdel.
    16'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Larnaca fordi Victor Olatunji får behandling for en skade på banen.
    18'
    Victor Olatunji er tilbake i kampen igjen.
    19'
    Skudd på mål, AEK Larnaca FC
    Ivan Trickovski
    Sjanse i Larnaca! Ivan Trickovski (AEK Larnaca FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    AEK Larnaca FC, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Giorgi Kruashvili tildeler AEK Larnaca FC en corner. Gus Ledes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Rennes får tildelt et frispark
    Frispark Stade Rennes.
    25'
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    25'
    26'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til AEK Larnaca FC.
    27'
    Mål for Rennes!
    AEK Larnaca FC 0 - 1 Rennes
    Mål: Arthur Theate
    Målgivende: Kamal-Deen Sulemana
    Mål! Arthur Theate gir Stade Rennes ledelsen 0-1 i Larnaca. Kamal-Deen Sulemana sto for den målgivende pasningen.
    29'
    30'
    Frisparket tildelt AEK Larnaca FC er farlig nær Stade Renness målområde.
    31'
    Mål for AEK Larnaca FC!
    AEK Larnaca FC 1 - 1 Rennes
    Mål: Oier
    Målgivende: Roberto Rosales
    Mål! Oier (AEK Larnaca FC) utligner med en heading på AEK Arena. Flott spill fra Roberto Rosales før målet.
    33'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Hamari Traore ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    37'
    Stade Rennes slipper å klare seg uten Hamari Traore som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    40'
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    41'
    Lovro Majer
    Målsjanse på AEK Arena! Lovro Majer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Lovro Majer
    Lovro Majer (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på AEK Arena.
    44'
    44'
    44'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    45'
    Lovro Majer
    Giorgi Kruashvili tildeler Stade Rennes en corner. Lovro Majer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - AEK Larnaca FC
    Inn: Kypros Christoforou
    Ut: Roberto Rosales
    Jose Luis Oltra gjør dagens første bytte i Larnaca, når han tar ut Roberto Rosales og setter inn Kypros Christoforou.
    46'
    Lovro Majer
    47'
    47'
    I Larnaca har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    51'
    51'
    Lovro Majer
    51'
    52'
    55'
    55'
    58'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Martin Terrier
    Ut: Birger Meling
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Martin Terrier erstatter Birger Meling.
    58'
    Inn: Benjamin Bourigeaud
    Ut: Matthis Abline
    Matthis Abline (Stade Rennes) erstattes av Benjamin Bourigeaud.
    58'
    Giorgi Kruashvili signaliserer et frispark til AEK Larnaca FC.
    59'
    Rennes blir avblåst for offside
    Martin Terrier
    Stade Rennes angriper i Larnaca, men blir avblåst for offside.
    60'
    Inn: Adam Gyurcso
    Ut: Omri Altman
    AEK Larnaca FC bytter ut Omri Altman med Adam Gyurcso. Dette er det andre byttet som Jose Luis Oltra gjør i dagens kamp.
    63'
    Benjamin Bourigeaud
    I Larnaca slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    65'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    68'
    68'
    Gult kort til Rennes
    Baptiste Santamaria
    Baptiste Santamaria (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Imad Faraj
    Imad Faraj (AEK Larnaca FC) kommer til en målsjanse på AEK Arena, men klarer ikke å score.
    70'
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Kamal-Deen Sulemana går utenfor.
    71'
    72'
    72'
    Stade Rennes avanserer forover i Larnaca. Baptiste Santamaria avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    75'
    En av Stade Renness spillere blir avblåst for offside på AEK Arena.
    76'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på AEK Arena.
    78'
    78'
    78'
    Inn: Pere Pons
    Ut: Ivan Trickovski
    Bytte for AEK Larnaca FC. Pere Pons kommer inn for Ivan Trickovski på AEK Arena.
    79'
    Inn: Rafael Lopes
    Ut: Victor Oluyemi Olatunji
    Bytte for AEK Larnaca FC. Rafael Lopes kommer inn for Victor Olatunji på AEK Arena.
    80'
    Adam Gyurcso
    Giorgi Kruashvili tildeler AEK Larnaca FC en corner. Adam Gyurcso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Lovro Majer
    82'
    82'
    Inn: Lorenz Assignon
    Ut: Lovro Majer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Lorenz Assignon, mens Lovro Majer tar plass på benken.
    83'
    84'
    I Larnaca har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    89'
    Gult kort til AEK Larnaca FC
    Kypros Christoforou
    Kypros Christoforou (AEK Larnaca FC) får et gult kort av dommer Giorgi Kruashvili.
    90'
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    AEK Larnaca FC 1 - 2 Rennes
    Mål: Lorenz Assignon
    Mål! Lorenz Assignon gir Stade Rennes en 1-2 ledelse. Det er en fin assist fra Kamal-Deen Sulemana.