Abdihakin Ali er på beina igjen og fortsetter kampen.
    5'
    Hjørnespark til AIK
    8'
    Mads Dohr Thychosen
    AIK avanserer forover i Solna. Mads Dohr Thychosen avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Tobias Fjeld Gulliksen
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Tobias Fjeld Gulliksen treffer mål, men keeper redder.
    10'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til AIK.
    15'
    I Solna slår Anton Jonsson Saletros en corner fra venstre.
    17'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Frispark AIK.
    22'
    Dommer Glenn Nyberg venter med å sette i gang spillet fordi Samuel Dahl ligger nede.
    27'
    Djurgårdens IF slipper å klare seg uten Samuel Dahl som kommer tilbake på banen i Solna.
    28'
    Kan AIK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    31'
    Samuel Dahl (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    32'
    Tenho
    Tenho (Djurgårdens IF) kommer seg fri på Friends Arena, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    42'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    43'
    Albin Ekdal
    Djurgårdens IF angriper. Albin Ekdal får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    45'
    AIK angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+3
    Frispark Djurgårdens IF.
    45'+3
    Marcus Danielson
    I Solna header Marcus Danielson (Djurgårdens IF) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+4
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    45'+6
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Albin Ekdal
    Albin Ekdal (Djurgårdens IF) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    51'
    51'
    Ismaila Coulibaly
    AIK angriper, men avslutningen til Ismaila Coulibaly går utenfor.
    53'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    55'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Besard Sabovic
    Ut: Samuel Holm
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Besard Sabovic, mens Samuel Holm tar plass på benken.
    55'
    Inn: Haris Radetinac
    Ut: Oskar Fallenius
    Djurgårdens IF bytter ut Oskar Fallenius med Haris Radetinac. Dette er det andre byttet som Kim Bergstrand gjør i dagens kamp.
    55'
    Mål for AIK!
    AIK 1 - 0 Djurgårdens IF
    Mål: Bersant Celina
    Målgivende: Ismaila Coulibaly
    Mål! Bersant Celina gir AIK en 1-0 ledelse. Flott spill fra Ismaila Coulibaly før målet.
    57'
    Rui Manuel Muati Modesto
    Målsjanse! Rui Manuel Muati Modesto (AIK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Samuel Dahl (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    61'
    I Solna slår Samuel Dahl en corner fra venstre.
    62'
    65'
    Lucas Bergvall
    Sjanse! Djurgårdens IF avanserer forover, men Lucas Bergvall avslutter utenfor.
    67'
    69'
    70'
    Deniz Hummet
    70'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til AIK.
    72'
    Besard Sabovic
    Besard Sabovic (Djurgårdens IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Friends Arena.
    72'
    73'
    Inn: Gustav Wikheim
    Ut: Albin Ekdal
    Kim Bergstrand gjør dagens tredje bytte i Solna, når han tar ut Albin Ekdal og setter inn Gustav Medonca Wikheim.
    73'
    Inn: Tokmac Nguen
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    Djurgårdens IF bytter ut Tobias Fjeld Gulliksen med Tokmac Chol Nguen.
    73'
    Skudd utenfor mål, AIK
    74'
    AIK 2 - 0 Djurgårdens IF
    Mål: Ioannis Pittas
    Målgivende: Bersant Celina
    I Solna øker AIK ledelsen til 2-0 takket være et mål av Ioannis Pittas. Det er en fin assist fra Bersant Celina.
    75'
    77'
    Gult kort til AIK
    Sotirios Papagiannopoulos
    Dommer Glenn Nyberg viser Sotirios Papagiannopoulos (AIK) det gule kortet.
    78'
    AIK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Djurgårdens IF.
    78'
    79'
    Piotr Johansson
    Piotr Johansson (Djurgårdens IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    83'
    En av AIKs spillere blir avblåst for offside.
    83'
    84'
    Glenn Nyberg tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Dahl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.