Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Dusan Tadic
    Målgivende: Mohammed Kudus
    Mål! Ajax Amsterdam tar ledelsen 1-0 ved Dusan Tadic. Mohammed Kudus sto for den målgivende pasningen.
    4'
    I Amsterdam slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    6'
    Dommer Bjorn Kuipers venter med å sette i gang spillet fordi Noussair Mazraoui ligger nede.
    11'
    Noussair Mazraoui er tilbake i kampen igjen.
    12'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til SC Heerenveen.
    12'
    Dusan Tadic
    Sjanse i Amsterdam! Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff Arena.
    13'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    14'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    18'
    Henk Veerman
    SC Heerenveen avanserer forover og Henk Veerman kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    19'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff Arena.
    19'
    Bjorn Kuipers tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    20'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff Arena.
    20'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    20'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    21'
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til Ajax
    26'
    Dommeren dømmer straffe til Ajax
    27'
    Ajax Amsterdam har fått straffe!
    28'
    Ajax scorer på straffe!
    Ajax 2 - 0 Heerenveen
    Dusan Tadic scorer på straffe og Ajax Amsterdam øker ledelsen til 2-0.
    28'
    I Amsterdam slår Joey Veerman en corner fra venstre.
    32'
    Ajax 3 - 0 Heerenveen
    Mål: Mohammed Kudus
    Målgivende: Ryan Gravenberch
    Mål! Ajax Amsterdam øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Mohammed Kudus på Johan Cruijff Arena. Flott spill fra Ryan Gravenberch før målet.
    35'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    38'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff Arena.
    39'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Henk Veerman går rett i offsidefella.
    41'
    Målsjanse på Johan Cruijff Arena! Henk Veerman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    44'
    Dusan Tadic
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Dusan Tadic avslutter utenfor.
    45'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Lassina Franck Traore
    Lassina Franck Traore (Ajax Amsterdam) kommer seg fri på Johan Cruijff Arena, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Daley Blind
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Ajax Amsterdam angriper, men Bjorn Kuipers blåser for offside.
    45'+3
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Oliver Batista Meier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Benjamin Nygren, mens Oliver Batista Meier tar plass på benken.
    46'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam like utenfor SC Heerenveen-området.
    51'
    53'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Lassina Franck Traore fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff Arena.
    55'
    Skudd på mål, Ajax
    55'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    56'
    58'
    61'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Antony
    Ut: Dusan Tadic
    Ajax Amsterdam bytter ut Dusan Tadic med Antony Santos.
    61'
    Inn: Sean Klaiber
    Ut: Noussair Mazraoui
    Bytte for Ajax Amsterdam. Sean Klaiber kommer inn for Noussair Mazraoui på Johan Cruijff Arena.
    61'
    Joey Veerman
    Joey Veerman (SC Heerenveen) avanserer forover på Johan Cruijff Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Mål for Heerenveen!
    Ajax 3 - 1 Heerenveen
    Mål: Henk Veerman
    Målgivende: Mitchell Van Bergen
    Mål! SC Heerenveen reduserer til 3-1 etter et mål av Henk Veerman på Johan Cruijff Arena. Mitchell Van Bergen var nest sist på ballen.
    66'
    Bjorn Kuipers tildeler Ajax Amsterdam en corner. Ryan Gravenberch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    I Amsterdam slår Ryan Gravenberch en corner fra høyre.
    70'
    Davy Klaassen
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Davy Klaassen treffer mål, men keeper redder.
    70'
    71'
    71'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Ajax Amsterdam får straffe av Bjorn Kuipers på Johan Cruijff Arena.
    72'
    Ajax 4 - 1 Heerenveen
    Mål: Davy Klaassen
    Mål! Ajax Amsterdam får et straffespark som Davy Klaassen setter i mål på Johan Cruijff Arena. 4-1.
    72'
    Gult kort til Heerenveen
    Rodney Kongolo
    Dommeren gir Rodney Kongolo (SC Heerenveen) et gult kort.
    73'
    Henk Veerman (SC Heerenveen) kommer seg fri på Johan Cruijff Arena, men avslutningen går utenfor.
    74'
    74'
    Jan Paul Van Hecke
    Jan Paul van Hecke (SC Heerenveen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    75'
    Mohammed Kudus
    Målsjanse! Mohammed Kudus (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Inn: Quincy Promes
    Ut: David Neres
    Erik ten Hag gjør dagens tredje bytte i Amsterdam, når han tar ut David Neres og setter inn Quincy Promes.
    79'
    80'
    SC Heerenveen angriper i Amsterdam, men blir avblåst for offside.
    81'
    Inn: Sieben Dewaele
    Ut: Rodney Kongolo
    SC Heerenveen gjør sitt andre bytte. Rodney Kongolo erstattes av Sieben Dewaele.
    81'
    Inn: Lisandro Martinez
    Ut: Daley Blind
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) erstattes av Lisandro Martinez.
    82'
    Inn: Klaas-Jan Huntelaar
    Ut: Lassina Franck Traore
    Ajax Amsterdam bytter ut Lassina Franck Traore med Klaas-Jan Huntelaar. Dette er det femte byttet som Erik ten Hag gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Gult kort til Ajax
    Lisandro Martinez
    Lisandro Martinez (Ajax Amsterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på Johan Cruijff Arena.
    84'
    84'
    Frispark SC Heerenveen.
    85'
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Joey Veerman går utenfor.
    86'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Ajax 5 - 1 Heerenveen
    Mål: Antony
    I Amsterdam øker Ajax Amsterdam ledelsen til 5-1 takket være et mål av Antony Santos. Det er en fin assist fra Mohammed Kudus.
    87'
    Klaas-Jan Huntelaar
    Klaas-Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    SC Heerenveen angriper i Amsterdam. Henk Veerman avslutter på mål, men greier ikke å score.