2-0
2-1
Timber (sm)58'
    Kampen er i gang på Johan Cruijff Arena.
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam like utenfor PSV Eindhoven-området.
    10'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    14'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    16'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Donyell Malen
    Målsjanse! Donyell Malen (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Sebastian Haller
    Målgivende: Davy Klaassen
    Sebastian Haller setter ballen i nettet og Ajax Amsterdam leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Davy Klaassen.
    19'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Ajax 2 - 0 PSV Eindhoven
    Målgivende: Dusan Tadic
    Ajax Amsterdam går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Sebastian Haller. Flott spill fra Dusan Tadic før målet.
    24'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til PSV Eindhoven.
    25'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Jordan Teze
    Jordan Teze (PSV Eindhoven) pådrar seg et gult kort.
    26'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    26'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    27'
    29'
    Sebastian Haller
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) header mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    Offside! Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) er alene igjennom, men dommer Serdar Gozubuyuk ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for Ajax Amsterdam er nær straffområde.
    33'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff Arena.
    34'
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) header utenfor.
    34'
    I Amsterdam slår Philipp Max en corner fra høyre.
    39'
    PSV Eindhoven angriper, men Eran Zahavi vinkes av for offside.
    39'
    41'
    Antony
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Amsterdam. Antony Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff Arena, men klarer ikke å score.
    43'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    44'
    Dusan Tadic
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Dusan Tadic går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Noussair Mazraoui
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Devyne Rensch erstatter Noussair Mazraoui.
    46'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    47'
    Philipp Max (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff Arena.
    48'
    52'
    Antony
    Ajax Amsterdam avanserer forover på Johan Cruijff Arena og Antony Santos kommer til avslutning. Headingen blir klarert av PSV Eindhoven.
    53'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    56'
    I Amsterdam slår Dusan Tadic en corner fra høyre.
    57'
    Ajax scorer selvmål!
    Ajax 2 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Jurrien Timber
    Jurrien Timber setter ballen i eget mål! 2-1.
    58'
    Dommer Serdar Gozubuyuk ser at linjemannen løfter flagget, og Ajax Amsterdams Sebastian Haller blåses av for offside.
    63'
    63'
    Gult kort til Ajax
    Nicolas Tagliafico
    Dommeren gir Nicolas Tagliafico (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    64'
    64'
    Devyne Rensch
    Devyne Rensch (Ajax Amsterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    66'
    Philipp Max (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff Arena.
    68'
    Inn: David Neres
    Ut: Antony
    Ajax Amsterdam bytter ut Antony Santos med David Neres. Dette er det andre byttet som Erik ten Hag gjør i dagens kamp.
    69'
    69'
    Hjørnespark til Ajax
    70'
    David Neres
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men David Neres avslutter utenfor.
    72'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    73'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    74'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    77'
    I Amsterdam slår Philipp Max en corner fra venstre.
    77'
    Spillet på Johan Cruijff Arena er stoppet midlertidig fordi Devyne Rensch ligger nede.
    79'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Ryan Thomas
    Ut: Mauro Junior
    Mauro Junior (PSV Eindhoven) erstattes av Ryan Thomas.
    80'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Mohammed Ihattaren
    PSV Eindhoven bytter ut Mohammed Ihattaren med Yorbe Vertessen.
    81'
    Devyne Rensch er tilbake i kampen igjen.
    82'
    82'
    Eran Zahavi
    Eran Zahavi (PSV Eindhoven) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amsterdam fordi Edson Alvarez får behandling for en skade på banen.
    83'
    Ajax Amsterdam slipper å klare seg uten Edson Alvarez som kommer tilbake på banen i Amsterdam.
    84'
    Dusan Tadic
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Dusan Tadic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    85'
    Daley Blind
    Sjanse i Amsterdam! Daley Blind (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    87'
    87'
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    89'
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.