2-2
2-3
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Akhisar.
    Cekdar Orhan
    Akhisar Bld Spor angriper. Cekdar Orhan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Adana Demirspor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Akhisar Bld Spor angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Sinan Kurt
    Målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium! Sinan Kurt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    Akhisar Bld Spor, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Sedat Sahinturk (Adana Demirspor) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    14'
    I Akhisar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Mål for Adana Demirspor!
    Akhisar Bld Spor 0 - 1 Adana Demirspor
    Mål: Hasan Kilic
    Målgivende: Sedat Sahinturk
    Mål! Hasan Kilic (Adana Demirspor) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Spor Toto Akhisar Stadium. Flott spill fra Sedat Sahinturk før målet.
    16'
    Frispark for Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    21'
    Adana Demirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Sinan Kurt
    Adana Demirspor angriper i Akhisar. Sinan Kurt avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Sedat Sahinturk (Adana Demirspor) slår en corner fra høyre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    28'
    Akhisar Bld Spor 0 - 2 Adana Demirspor
    Mål: Sinan Kurt
    Mål! Adana Demirspor øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Sinan Kurt på Spor Toto Akhisar Stadium.
    29'
    Alper Cetin signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for Adana Demirspor på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Dogukan Nelik
    Dogukan Nelik (Akhisar Bld Spor) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Alper Cetin signaliserer et frispark til Adana Demirspor på egen banehalvdel.
    33'
    En av Adana Demirspors spillere går i offside.
    34'
    37'
    Frispark Adana Demirspor.
    40'
    Mål for Akhisar Bld Spor!
    Akhisar Bld Spor 1 - 2 Adana Demirspor
    Mål: Ibrahim Sissoko
    Målgivende: Dzon Delarge
    Ibrahim Sissoko scorer og reduserer dermed til 1-2. Dzon Delarge sto for den målgivende pasningen.
    41'
    43'
    Frispark til Adana Demirspor på halvdelen til Akhisar Bld Spor.
    43'
    Paul Keita
    Dommeren gir Paul Keita (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    43'
    Alper Cetin signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor.
    45'
    I Akhisar slår Mert Ozyildirim en corner fra høyre.
    45'+1
    Spillerbytte - Adana Demirspor
    Inn: Yunus Akgun
    Ut: Emircan Altintas
    Samet Aybaba gjør dagens første bytte i Akhisar, når han tar ut Emircan Altintas og setter inn Yunus Akgun.
    46'
    Mert Ozyildirim
    Sjanse i Akhisar! Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Akhisar Bld Spor er nær straffområde.
    50'
    Akhisar Bld Spor 2 - 2 Adana Demirspor
    Mål: Kadir Keles
    Målgivende: Cekdar Orhan
    Mål! Kadir Keles utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Cekdar Orhan.
    54'
    Akhisar Bld Spor avanserer forover i Akhisar. Cekdar Orhan avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Ibrahim Sissoko
    Ibrahim Sissoko (Akhisar Bld Spor) avanserer forover på Spor Toto Akhisar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kaan Kanak (Adana Demirspor) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Inn: Volkan Sen
    Ut: Sinan Kurt
    Samet Aybaba (Adana Demirspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Volkan Sen erstatter Sinan Kurt.
    58'
    Inn: Hamidou Traore
    Ut: Gokhan Inler
    Adana Demirspor bytter ut Gokhan Inler med Hamidou Traore. Dette er det tredje byttet som Samet Aybaba gjør i dagens kamp.
    58'
    Kaan Kanak er på beina igjen og fortsetter kampen på Spor Toto Akhisar Stadium.
    58'
    Akhisar Bld Spor angriper i Akhisar. Mert Ozyildirim fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Akhisar Bld Spor
    Inn: Onurcan Guler
    Ut: Paul Keita
    Akhisar Bld Spor gjør sitt første bytte. Paul Keita erstattes av Onurcan Guler.
    65'
    Frispark Akhisar Bld Spor.
    66'
    Akhisar Bld Spor fosser fremover, men Dzon Delarge går rett i offsidefella.
    67'
    Volkan Sen
    Målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium! Volkan Sen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Onurcan Guler
    Sjanse i Akhisar! Onurcan Guler (Akhisar Bld Spor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Alper Cetin tildeler Adana Demirspor en corner. Sedat Sahinturk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Akhisar Bld Spor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Adana Demirspor.
    72'
    Inn: Alya Toure
    Ut: Ibrahim Sissoko
    Bytte for Akhisar Bld Spor. Alya Toure kommer inn for Ibrahim Sissoko på Spor Toto Akhisar Stadium.
    73'
    Inn: Okwuchukwu Ezeh
    Ut: Sedat Sahinturk
    Adana Demirspor bytter ut Sedat Sahinturk med Okwuchukwu Ezeh.
    73'
    Inn: Ismail Yuksek
    Ut: Hasan Kilic
    Bytte for Adana Demirspor. Ismail Yuksek kommer inn for Hasan Kilic på Spor Toto Akhisar Stadium.
    74'
    Akhisar Bld Spor 2 - 3 Adana Demirspor
    Mål: Tayyib Sanuc
    Målgivende: Volkan Sen
    Adana Demirspor tar ledelsen 2-3 i Akhisar etter en heading av Tayyib Sanuc! Volkan Sen var nest sist på ballen.
    74'
    76'
    Dommer Alper Cetin venter med å sette i gang spillet fordi Kaan Kanak ligger nede.
    79'
    Kaan Kanak er tilbake på banen igjen.
    79'
    80'
    81'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) kommer seg fri på Spor Toto Akhisar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Yusuf Cihat Celik
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Akhisar Bld Spor angriper, men Alya Toure vinkes av for offside.
    85'
    Offside! Yunus Akgun blir vinket av og Adana Demirspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    86'
    Tayyib Sanuc vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Inn: Bertug Bayar
    Ut: Semih Gorer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Akhisar Bld Spor. Inn kommer Bertug Bayar, mens Semih Gorer tar plass på benken.
    88'
    Inn: Ayuk
    Ut: Mert Ozyildirim
    Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) erstattes av Ayuk.
    88'
    Tayyib Sanuc er på beina igjen og fortsetter kampen.
    88'
    89'
    Cihat Celik (Akhisar Bld Spor) kommer til en målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    90'+1
    En av Akhisar Bld Spors spillere blir avblåst for offside.
    90'+2
    Volkan Sen
    Adana Demirspor fosser forover og Volkan Sen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.