2-2
2-3
Banega87' (Str.)
    Kampen har startet.
    Benoit Millot tildeler Sevilla FC en corner. Sergio Escudero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Ever Banega (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    5'
    Akhisar Bld Spor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Nolito
    Sevilla FC angriper. Nolito får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    6'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    7'
    I Akhisar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Ever Banega (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    10'
    Sergio Escudero
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Sergio Escudero går utenfor.
    10'
    Mål for Sevilla!
    Akhisar Bld Spor 0 - 1 Sevilla
    Mål: Nolito
    Målgivende: Luis Muriel
    Mål! Sevilla FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Nolito på Spor Toto Akhisar Stadium. Luis Muriel sto for den målgivende pasningen.
    12'
    En av Akhisar Bld Spors spillere går i offside.
    14'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Sevilla FC.
    17'
    Frispark til Akhisar Bld Spor på halvdelen til Sevilla FC.
    21'
    I Akhisar slår Josue en corner fra venstre.
    22'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Guray Vural
    Guray Vural (Akhisar Bld Spor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    27'
    27'
    Quincy Promes
    Quincy Promes (Sevilla FC) avanserer forover på Spor Toto Akhisar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    Ever Banega (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    28'
    28'
    Benoit Millot tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Josue sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    32'
    Elvis Manu
    Akhisar Bld Spor avanserer forover i Akhisar. Elvis Manu avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor.
    35'
    Gult kort til Sevilla
    Sergi Gomez
    Sergi Gomez (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Spor Toto Akhisar Stadium.
    35'
    37'
    Akhisar Bld Spor 0 - 2 Sevilla
    Mål: Luis Muriel
    Målgivende: Quincy Promes
    Mål! Luis Muriel gir Sevilla FC en komfortabel 0-2 ledelse. Quincy Promes var nest sist på ballen.
    38'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Akhisar Bld Spor.
    40'
    Franco Vazquez
    Franco Vazquez (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Frispark for Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    42'
    Caner Osmanpasa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    45'
    Nolito
    Målsjanse! Nolito (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Spillerbytte - Akhisar Bld Spor
    Inn: Kadir Keles
    Ut: Caner Osmanpasa
    Akhisar Bld Spor bytter ut Caner Osmanpasa som ikke ser ut til å kunne fortsette. Cihat Arslan blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Kadir Keles.
    46'
    I Akhisar slår Ever Banega en corner fra venstre.
    50'
    Mål for Akhisar Bld Spor!
    Akhisar Bld Spor 1 - 2 Sevilla
    Mål: Elvis Manu
    Elvis Manu scorer og reduserer til 1-2 på Spor Toto Akhisar Stadium.
    52'
    56'
    Andre gule kort til Sevilla
    Sergi Gomez
    Utvisning! Sergi Gomez (Sevilla FC) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    56'
    Akhisar Bld Spor har fått straffe!
    56'
    Benoit Millot tildeler Akhisar Bld Spor et straffespark på Spor Toto Akhisar Stadium. Guray Vural går fram ...og bommer!
    57'
    Quincy Promes (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Benoit Millot.
    58'
    Frisparket tildelt Akhisar Bld Spor er farlig nær Sevilla FCs målområde.
    58'
    Akhisar Bld Spor angriper i Akhisar, men blir avblåst for offside.
    59'
    Helder Barbosa
    Sjanse! Akhisar Bld Spor avanserer forover, men Helder Barbosa avslutter utenfor.
    60'
    Akhisar Bld Spor fosser forover og Helder Barbosa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    62'
    Målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium! Quincy Promes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Benoit Millot tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Josue sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Roque Mesa
    Ut: Nolito
    Pablo Machin (Sevilla FC) gjør sitt første bytte for dagen. Roque Mesa erstatter Nolito.
    64'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Josue (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    71'
    71'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Onur Ayik
    Ut: Eray Ataseven
    Bytte for Akhisar Bld Spor. Onur Ayik kommer inn for Eray Ataseven på Spor Toto Akhisar Stadium.
    72'
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Luis Muriel
    Sevilla FC bytter ut Luis Muriel med Pablo Sarabia. Dette er det andre byttet som Pablo Machin gjør i dagens kamp.
    73'
    74'
    Miguel Lopes
    Akhisar Bld Spor angriper på Spor Toto Akhisar Stadium. Miguel Lopes header utenfor.
    75'
    Aleix Vidal
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Aleix Vidal avslutter utenfor.
    76'
    Akhisar Bld Spor 2 - 2 Sevilla
    Mål: Onur Ayik
    Målgivende: Guray Vural
    Mål! Onur Ayik (Akhisar Bld Spor) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Flott spill fra Guray Vural før målet.
    78'
    I Akhisar slår Pablo Sarabia en corner fra venstre.
    80'
    81'
    Pablo Sarabia (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Sevilla FC er nær straffområde.
    83'
    Målsjanse til Sevilla FC! Franco Vazquez treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Josue
    Dommeren gir Josue (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    85'
    Akhisar Bld Spor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sevilla FC.
    85'
    Sevilla FC har fått straffespark på Spor Toto Akhisar Stadium!
    86'
    Sevilla scorer på straffe!
    Akhisar Bld Spor 2 - 3 Sevilla
    Mål: Ever Banega
    Sevilla FC tar ledelsen 2-3 etter et velplassert straffespark av Ever Banega.
    87'
    Inn: Bilal Kisa
    Ut: Helder Barbosa
    Cihat Arslan gjør dagens tredje bytte i Akhisar, når han tar ut Helder Barbosa og setter inn Bilal Kisa.
    88'
    Inn: Daniel Carrico
    Ut: Quincy Promes
    Bytte for Sevilla FC. Daniel Carrico kommer inn for Quincy Promes på Spor Toto Akhisar Stadium.
    88'
    Frispark i en god posisjon for Akhisar Bld Spor!
    89'
    Bilal Kisa
    Bilal Kisa (Akhisar Bld Spor) kommer til en målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside på Spor Toto Akhisar Stadium.
    90'
    Benoit Millot tildeler Sevilla FC en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Pablo Sarabia (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.