Dzon Delarge
    Akhisar Bld Spor angriper i Akhisar. Dzon Delarge fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Yunus Emre Mertoglu
    Umraniyespor fosser forover og Yunus Emre Mertoglu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Akhisar Bld Spor, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Akhisar slår Yusuf Gultekin en corner fra høyre.
    6'
    Akhisar Bld Spor angriper, men avslutningen til Dzon Delarge går utenfor.
    6'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    11'
    I Akhisar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Yusuf Gultekin (Umraniyespor) slår en corner fra høyre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    14'
    Yusuf Gultekin (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    14'
    Alya Toure
    Alya Toure (Akhisar Bld Spor) kommer seg fri på Spor Toto Akhisar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Umraniyespor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd på mål, Umraniyespor
    20'
    20'
    Frispark for Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    22'
    Bertug Bayar
    Akhisar Bld Spor avanserer forover i Akhisar. Bertug Bayar avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Furkan Aksuoglu tildeler Akhisar Bld Spor en corner. Mert Ozyildirim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Raheem Lawal
    Sjanse! Akhisar Bld Spor avanserer forover, men Raheem Lawal avslutter utenfor.
    26'
    32'
    33'
    34'
    En av Akhisar Bld Spors spillere går i offside.
    35'
    Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Akhisar Bld Spor.
    37'
    Cekdar Orhan
    Målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium! Cekdar Orhan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Akhisar slår Cekdar Orhan en corner fra venstre.
    40'
    Orkun Ozdemir vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Orkun Ozdemir er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Furkan Korkut ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Yusuf Emre Gultekin
    Yusuf Gultekin (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    Furkan Korkut kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Spor Toto Akhisar Stadium.
    45'
    Alya Toure
    Akhisar Bld Spor angriper i Akhisar. Alya Toure fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Sjanse til Akhisar Bld Spor! Cekdar Orhan er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Cekdar Orhan (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra venstre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    48'
    Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) slår en corner fra høyre side på Spor Toto Akhisar Stadium.
    49'
    Akhisar Bld Spor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Skudd utenfor mål, Umraniyespor
    53'
    Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) løfter inn en corner fra høyre på Spor Toto Akhisar Stadium.
    55'
    Akhisar Bld Spor angriper. Cekdar Orhan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Ut: Mustafa Murat Uslu
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt første bytte for dagen. Chukwuma Emmanuel Akabueze erstatter Mustafa Murat Uslu.
    60'
    Inn: Gokhan Suzen
    Ut: Mustafa Can Karagoz
    Umraniyespor bytter ut Mustafa Can Karagoz med Gokhan Suzen.
    60'
    Inn: Honore Gomis
    Ut: Muammer Denizhan Taskan
    Recep Ucar gjør dagens tredje bytte i Akhisar, når han tar ut Muammer Denizhan Taskan og setter inn Honore Gomis.
    61'
    62'
    Gult kort til Akhisar Bld Spor
    Ilke Nelik
    Ilke Nelik (Akhisar Bld Spor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    62'
    63'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Akhisar Bld Spor på egen banehalvdel.
    64'
    Skudd utenfor mål, Akhisar Bld Spor
    64'
    Spillerbytte - Akhisar Bld Spor
    Inn: Yusuf Cihat Celik
    Ut: Alya Toure
    Akhisar Bld Spor bytter ut Alya Toure med Cihat Celik. Dette er det første byttet som Fırat Gul gjør i dagens kamp.
    65'
    Mål for Umraniyespor!
    Akhisar Bld Spor 0 - 1 Umraniyespor
    Mål: Yusuf Emre Gultekin
    Målgivende: Idrissa Camara
    Yusuf Gultekin dundrer ballen i mål og Umraniyespor tar ledelsen 0-1 på Spor Toto Akhisar Stadium. Flott spill fra Idrissa Camara før målet.
    67'
    Inn: Kaan Akyildiz
    Ut: Hamza Hacioglu
    Hamza Hacioglu (Umraniyespor) erstattes av Kaan Akyildiz.
    68'
    70'
    Raheem Lawal (Akhisar Bld Spor) header ballen mot mål, men Umraniyespor klarerer.
    70'
    70'
    Spillet på Spor Toto Akhisar Stadium er stoppet midlertidig fordi Orkun Ozdemir ligger nede.
    73'
    Inn: Nsima Peter
    Ut: Raheem Lawal
    Bytte for Akhisar Bld Spor. Nsima Peter kommer inn for Raheem Lawal på Spor Toto Akhisar Stadium.
    74'
    Inn: Hasan Ali Adiguzel
    Ut: Cekdar Orhan
    Akhisar Bld Spor gjør sitt tredje bytte. Cekdar Orhan erstattes av Hasan Ali Adiguzel.
    74'
    Orkun Ozdemir er på beina igjen og fortsetter kampen på Spor Toto Akhisar Stadium.
    74'
    79'
    Bertug Bayar (Akhisar Bld Spor) mottar sitt første gule kort for dagen på Spor Toto Akhisar Stadium.
    79'
    Mål for Akhisar Bld Spor!
    Akhisar Bld Spor 1 - 1 Umraniyespor
    Mål: Bertug Bayar
    Målgivende: Dzon Delarge
    Mål! hjemmelag utligner ved Bertug Bayar. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Dzon Delarge.
    80'
    Inn: Ibrahim Carlak
    Ut: Yunus Emre Mertoglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Umraniyespor. Inn kommer Ibrahim Carlak, mens Yunus Emre Mertoglu tar plass på benken.
    81'
    Gokhan Suzen
    Gokhan Suzen (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Spor Toto Akhisar Stadium, men klarer ikke å score.
    82'
    Frispark Akhisar Bld Spor.
    86'
    89'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    90'+2
    Mert Ozyildirim
    Dommer Furkan Aksuoglu gir Mert Ozyildirim (Akhisar Bld Spor) et gult kort.
    90'+2
    Akhisar Bld Spor angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Inn: Semih Gorer
    Ut: Bertug Bayar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Akhisar Bld Spor. Inn kommer Semih Gorer, mens Bertug Bayar tar plass på benken.