Al-Raed får tildelt et hjørnespark
    Khaled Al-Sobeai
    Khaled Al-Sobeai (AL Raed) slår en corner fra høyre side på King Abdulaziz Sport City Stadium.
    4'
    Al-Wehda får tildelt et frispark
    Frispark for AL Wehda på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til AL Wehda på halvdelen til AL Raed.
    5'
    Mohammed Al Hoaish signaliserer et frispark til AL Wehda på egen banehalvdel.
    7'
    I Mekka har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Mohammed Al Hoaish signaliserer et frispark til AL Wehda.
    16'
    Frispark AL Wehda.
    17'
    Al-Raed får tildelt et frispark
    AL Raed tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Skudd på mål, Al-Wehda
    Abdulaziz Noor Sheik
    AL Wehda angriper. Abdulaziz Noor Sheik får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Al-Wehda, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Ahmad Ali Al Harbi (AL Raed) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på King Abdulaziz Sport City Stadium.
    20'
    Al-Wehda får tildelt et hjørnespark
    Faycal Fajr
    I Mekka slår Faycal Fajr en corner fra venstre.
    21'
    AL Raed slipper å klare seg uten Ahmad Ali Al Harbi som kommer tilbake på banen i Mekka.
    22'
    AL Wehda må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AL Raed.
    25'
    Skudd utenfor mål, Al-Raed
    Karim El Berkaoui
    Målsjanse! Karim El Berkaoui (AL Raed) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    28'
    Anselmo de Moraes ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Islam Ahmed Hawsawi
    Sjanse i Mekka! Islam Ahmed Hawsawi (AL Wehda) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Anselmo de Moraes er tilbake i kampen igjen.
    30'
    Mohammed Al Hoaish tildeler AL Raed en corner. Khaled Al-Sobeai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Mekka fordi Munir Mohand Mohamedi får behandling for en skade på banen.
    32'
    AL Wehda slipper å klare seg uten Munir Mohand Mohamedi som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Faycal Fajr
    Faycal Fajr (AL Wehda) løfter inn en corner fra høyre på King Abdulaziz Sport City Stadium.
    35'
    Faycal Fajr
    Faycal Fajr (AL Wehda) løfter inn en corner fra venstre på King Abdulaziz Sport City Stadium.
    36'
    VAR sjekker om det er straffe til Al-Wehda
    38'
    Ingen straffe til Al-Wehda
    39'
    40'
    Faycal Fajr
    Faycal Fajr (AL Wehda) slår en corner fra høyre side på King Abdulaziz Sport City Stadium.
    41'
    I Mekka har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Frispark AL Raed.
    45'+4
    Gult kort til Al-Wehda
    Anselmo de Moraes
    Anselmo de Moraes (AL Wehda) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+4
    Dommer Mohammed Al Hoaish venter med å sette i gang spillet fordi Khaled Al-Sobeai ligger nede.
    45'+5
    Khaled Al-Sobeai er tilbake på banen igjen.
    45'+6
    49'
    Faycal Fajr
    Mohammed Al Hoaish tildeler AL Wehda en corner. Faycal Fajr sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Faycal Fajr
    I Mekka slår Faycal Fajr en corner fra høyre.
    51'
    Skudd utenfor mål, Al-Wehda
    Ali Abdulqader Makki
    Ali Abdulqader Makki (AL Wehda) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Amir Sayoud
    Sjanse! AL Raed avanserer forover, men Amir Sayoud avslutter utenfor.
    53'
    54'
    Mathias Normann
    AL Raed angriper i Mekka. Mathias Normann fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Al-Raed
    Inn: Julio Tavares
    Ut: Feras Alghamdi
    AL Raed gjør sitt første bytte. Feras Alghamdi erstattes av Julio Tavares.
    57'
    58'
    Skade: Al-Wehda
    62'
    Spillerbytte - Al-Wehda
    Inn: Alaa Alhaji
    Ut: Hazzaa Al-Ghamdi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AL Wehda. Inn kommer Alaa Alhaji, mens Hazzaa Al-Ghamdi tar plass på benken.
    63'
    64'
    Abdulaziz Noor Sheik (AL Wehda) header utenfor.
    64'
    65'
    Tilbake fra skade: Al-Wehda
    66'
    Julio Tavares
    Julio Tavares (AL Raed) kommer til en målsjanse på King Abdulaziz Sport City Stadium, men klarer ikke å score.
    70'
    I Mekka slår Khaled Al-Sobeai en corner fra høyre.
    72'
    73'
    AL Raed angriper, men avslutningen til Karim El Berkaoui går utenfor.
    73'
    74'
    74'
    74'
    Faycal Fajr
    78'
    79'
    Inn: Vito Van Crooij
    Ut: Faycal Fajr
    Faycal Fajr (AL Wehda) erstattes av Vito Van Crooij.
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til Al-Raed
    82'
    Ingen straffe til Al-Raed
    83'
    84'
    Skudd på mål, Al-Raed
    AL Raed angriper i Mekka. Khaled Al-Sobeai avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    Al-Raed, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    Sjanse til AL Raed! Julio Tavares er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Inn: Yahya Naji
    Ut: Abdulaziz Noor Sheik
    Georgios Donis (AL Wehda) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yahya Naji erstatter Abdulaziz Noor Sheik.
    86'
    Mål for Al-Raed!
    Al-Wehda 0 - 1 Al-Raed
    Mål: Karim El Berkaoui
    Målgivende: Hamad Sulaiman Al Jayzani
    AL Raed tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Karim El Berkaoui. Flott spill fra Hamad Sulaiman Al Jayzani før målet.
    86'
    Gult kort til Al-Raed
    Karim El Berkaoui (AL Raed) mottar sitt første gule kort for dagen på King Abdulaziz Sport City Stadium.
    87'
    89'
    Mathias Normann får gult kort av dommer Mohammed Al Hoaish, og må dermed stå over en kamp for AL Raed.