Frispark til Ferrol på halvdelen til Albacete.
    Jon Garcia Herrero (Ferrol) kommer til en målsjanse på Carlos Belmonte, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    19'
    Ferrol angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    Agustin Medina
    Albacete angriper i Albacete. Agustin Medina avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    Racing Club de Ferrol, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Mål for Albacete Balompie!
    Albacete Balompie 1 - 0 Racing Club de Ferrol
    Mål: Alberto Quiles Piosa
    Målgivende: Manuel Fuster Lazaro
    Alberto Quiles Piosa dundrer ballen i mål og Albacete tar ledelsen 1-0 på Carlos Belmonte. Flott spill fra Manuel Fuster Lazaro før målet.
    26'
    Juanma Garcia
    Juanma Garcia (Albacete) header mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Manuel Fuster Lazaro
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) kommer til en målsjanse på Carlos Belmonte, men klarer ikke å score.
    37'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Carlos Isaac
    Carlos Isaac (Albacete) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Hjørnespark til Racing Club de Ferrol
    40'
    Frisparket tildelt Albacete er farlig nær Ferrols målområde.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Riki
    Ut: Agustin Medina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete. Inn kommer Riki, mens Agustin Medina tar plass på benken.
    46'
    47'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Ferrol på egen banehalvdel.
    47'
    Straffe til Racing Club de Ferrol
    48'
    Ferrol fikk tildelt et straffespark som Alvaro Gimenez mislyktes med å sette i mål!
    50'
    55'
    55'
    Iker Losada
    Iker Losada (Ferrol) kommer seg fri på Carlos Belmonte, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Mål for Racing Club de Ferrol!
    Albacete Balompie 1 - 1 Racing Club de Ferrol
    Mål: Iker Losada
    Målgivende: Pinchi
    Mål! Ferrol utligner på Carlos Belmonte. Målscorer: Iker Losada. Det er en fin assist fra Pinchi.
    57'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Alex Lopez (Ferrol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Carlos Belmonte.
    63'
    Inn: Higinio Marin
    Ut: Rai Marchan
    Rai Marchan (Albacete) erstattes av Higinio Marin.
    63'
    Alex Lopez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Carlos Belmonte.
    64'
    Ferrol fosser forover og Nicolas Serrano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Iker Losada
    Målsjanse! Iker Losada (Ferrol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Albacete.
    67'
    Kaiky Melo
    Sjanse i Albacete! Kaiky Melo (Albacete) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    68'
    Albacete angriper i Albacete, men blir avblåst for offside.
    69'
    Spillerbytte - Racing Club de Ferrol
    Inn: Fran Manzanara
    Ut: Alex Lopez
    Ferrol bytter ut Alex Lopez som ikke ser ut til å kunne fortsette. Cristobal Parralo blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Fran Manzanara.
    71'
    Inn: Fidel
    Ut: Juanma Garcia
    Albacete gjør sitt tredje bytte. Juanma Garcia erstattes av Fidel.
    73'
    75'
    Skade: Racing Club de Ferrol
    76'
    Skudd utenfor mål, Racing Club de Ferrol
    77'
    Inn: Brais Martinez Prado
    Ut: Moises Delgado
    Bytte for Ferrol. Brais Martinez Prado kommer inn for Moises Delgado på Carlos Belmonte.
    78'
    Inn: Sabin Merino
    Ut: Alvaro Gimenez
    Cristobal Parralo gjør dagens tredje bytte i Albacete, når han tar ut Alvaro Gimenez og setter inn Sabin Merino.
    78'
    Higinio Marin
    Higinio Marin header i stolpen! Veldig nære på for Albacete.
    78'
    Fidel
    Albacete angriper på Carlos Belmonte. Fidel header utenfor.
    78'
    79'
    80'
    Inn: Jonathan Silva
    Ut: Julio Alonso
    Ruben Albes (Albacete) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jonathan Silva erstatter Julio Alonso.
    85'
    Inn: Pacheco Ruiz
    Ut: Alberto Quiles Piosa
    Albacete bytter ut Alberto Quiles Piosa med Pacheco Ruiz. Dette er det femte byttet som Ruben Albes gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Heber Pena Picos
    Ut: Iker Losada
    Ferrol bytter ut Iker Losada med Heber Pena Picos.
    87'
    Inn: Manu Justo
    Ut: Nicolas Serrano
    Nicolas Serrano (Ferrol) erstattes av Manu Justo.
    88'
    89'
    VAR sjekker om det er straffe til Racing Club de Ferrol
    90'+1
    Dommeren dømmer straffe til Racing Club de Ferrol
    90'+2
    Jose Antonio Lopez Toca blåser for straffespark til Ferrol. Heber Pena Picos bommer!
    90'+4
    Gult kort til Racing Club de Ferrol
    Brais Martinez Prado
    Brais Martinez Prado (Ferrol) får et gult kort av dommer Jose Antonio Lopez Toca.