1-3
1-4
1-5
    Dagens dommer, Bulent Birincioglu, blåser i gang kampen.
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Boluspor på sin egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Boluspor på halvdelen til Altinordu.
    4'
    Altinordu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Boluspor på sin egen banehalvdel.
    9'
    Yusuf Emre Gultekin
    Boluspor angriper, men avslutningen til Yusuf Emre Gultekin går utenfor.
    11'
    I Izmir slår Yusuf Emre Gultekin en corner fra høyre.
    13'
    Frispark for Altinordu på sin egen banehalvdel.
    14'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Skudd på mål, Boluspor
    15'
    Bulent Birincioglu tildeler Boluspor en corner. Yusuf Emre Gultekin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Hjørnespark til Boluspor
    16'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt Bolusporet.
    17'
    Yusuf Emre Gultekin (Boluspor) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadi.
    20'
    Umut Meras
    Boluspor avanserer forover i Izmir. Cengiz Umut Meras avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    22'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Altinordu på sin egen banehalvdel.
    22'
    En av Boluspors spillere går i offside.
    23'
    23'
    25'
    Yusuf Emre Gultekin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Bulent Birincioglu signaliserer et frispark til Altinordu.
    27'
    Boluspor slipper å klare seg uten Yusuf Emre Gultekin som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Kerim Avci (Altinordu) løfter inn en corner fra høyre på Bornova Stadi.
    34'
    Kerim Avci (Altinordu) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadi.
    34'
    Dommer Bulent Birincioglu ser at linjemannen løfter flagget og Altinorduets Kerim Avci blåses av for offside.
    34'
    35'
    I Izmir slår Erdogan Yesilyurt en corner fra høyre.
    38'
    Mål for Boluspor!
    Altinordu FK 0 - 1 Boluspor
    Mål: Umut Meras
    Målgivende: Melih Okutan
    Mål! Boluspor tar ledelsen 0-1 ved Cengiz Umut Meras. Det er en fin hjelp fra Melih Okutan.
    39'
    Kerim Avci
    Altinordu angriper i Izmir. Kerim Avci fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Altinordu FK 0 - 2 Boluspor
    Mål: Mustafa Durak
    Målgivende: Ishak Cakmak
    Mål! Mustafa Durak gir Boluspor en komfortabel 0-2 ledelse. Ishak Cakmak var nest sist på ballen.
    44'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark Altinordu.
    46'
    Gult kort til Boluspor
    Umut Meras
    Cengiz Umut Meras (Boluspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Berkay Samanci
    Ut: Serkan Goksu
    Serkan Goksu (Altinordu) erstattes av Berkay Samanci.
    46'
    48'
    Rydell Poepon
    Rydell Poepon (Boluspor) kommer til en målsjanse på Bornova Stadi, men klarer ikke å score.
    48'
    Mål for Altinordu FK!
    Altinordu FK 1 - 2 Boluspor
    Mål: Kerim Avci
    Målgivende: Mirkan Aydin
    Kerim Avci setter inn en redusering på Bornova Stadi. Stillingen er nå 1-2. Mirkan Aydin sto for den målgivende pasningen.
    49'
    50'
    50'
    51'
    52'
    53'
    Altinordu FK 1 - 3 Boluspor
    Mål: Irfan Basaran
    Målgivende: Rydell Poepon
    Mål! Irfan Basaran øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Rydell Poepon definere målet.
    54'
    Gult kort til Altinordu FK
    Recep Yemisci
    Recep Yemisci (Altinordu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    57'
    58'
    58'
    Kerim Avci
    Målsjanse! Kerim Avci (Altinordu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Frispark Boluspor.
    61'
    Frispark til Altinordu på halvdelen til Boluspor.
    65'
    Erdogan Yesilyurt
    Erdogan Yesilyurt (Altinordu) får et gult kort av dommer Bulent Birincioglu.
    65'
    Furkan Seker
    Furkan Seker (Boluspor) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Baris Alici
    Baris Alici (Altinordu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Målsjanse til Boluspor! Rydell Poepon treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    71'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Ut: Melih Okutan
    Boluspor bytter ut Melih Okutan med Bentley. Dette er det første byttet som Sait Karafirtinalar gjør i dagens kamp.
    71'
    Boluspor må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra Altinordu.
    72'
    Mustafa Durak
    Dommer Bulent Birincioglu viser Mustafa Durak (Boluspor) det gule kortet.
    72'
    Kerim Avci
    Sjanse! Altinordu avanserer forover, men Kerim Avci avslutter utenfor.
    73'
    Inn: Alican Ozfesli
    Ut: Deniz Vural
    Altinordu bytter ut Deniz Vural med Alican Ozfesli.
    74'
    75'
    76'
    Kan Altinordu kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    77'
    Inn: Burak Asan
    Ut: Irfan Basaran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Burak Asan, mens Irfan Basaran tar plass på benken.
    77'
    Altinordu angriper i Izmir. Erdogan Yesilyurt avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    I Izmir slår Erdogan Yesilyurt en corner fra venstre.
    80'
    81'
    83'
    Inn: Fatih Aktay
    Ut: Recep Yemisci
    Huseyin Eroglu gjør dagens tredje bytte i Izmir, når han tar ut Recep Yemisci og setter inn Fatih Aktay.
    83'
    Inn: Andre Santos
    Ut: Yusuf Emre Gultekin
    Bolusporet gjør sitt tredje bytte. Yusuf Emre Gultekin erstattes av Andre Santos.
    83'
    85'
    Altinordu FK 1 - 4 Boluspor
    Mål: Rydell Poepon
    Boluspor går opp i en 1-4 ledelse etter et mål av Rydell Poepon.
    86'
    88'
    88'
    Mustafa Durak (Boluspor) kommer seg fri på Bornova Stadi, men avslutningen går utenfor.
    89'
    Altinordu FK 1 - 5 Boluspor
    Målgivende: Furkan Seker
    Rydell Poepon setter ballen i mål og øker Bolusporets ledelse til 1-5 i Izmir. Det er en fin hjelp fra Furkan Seker.