Christos Vergetis signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    Frispark for APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    APO Levadiakos FC får tildelt et hjørnespark
    I Levadia slår Thierry Rua Moutinho en corner fra venstre.
    3'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    3'
    Christos Vergetis signaliserer et frispark til APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    8'
    AEK Athen får tildelt et hjørnespark
    Sergio Araujo
    Sergio Araujo (AEK Athen) slår en corner fra høyre side på Levadias Stadium.
    9'
    Gult kort til APO Levadiakos FC
    Stephen Kwabena Hammond
    Stephen Kwabena Hammond (APO Levadiakos FC) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Christos Vergetis signaliserer et frispark til AEK Athen.
    16'
    17'
    19'
    Skudd utenfor mål, AEK Athen
    Målsjanse! Sergio Araujo (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til APO Levadiakos FC.
    21'
    APO Levadiakos FC blir avblåst for offside
    Kazenga LuaLua
    APO Levadiakos FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    24'
    Skudd på mål, AEK Athen
    Mijat Gacinovic
    Målsjanse til AEK Athen! Mijat Gacinovic treffer mål, men keeper redder.
    25'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    I Levadia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    27'
    Skudd utenfor mål, APO Levadiakos FC
    Stephen Kwabena Hammond (APO Levadiakos FC) kommer seg fri på Levadias Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Frispark AEK Athen.
    29'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på Levadias Stadium.
    30'
    Levi Garcia
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Levi Garcia går utenfor.
    30'
    34'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark APO Levadiakos FC.
    38'
    39'
    41'
    Orbelin Pineda
    Sjanse! AEK Athen avanserer forover, men Orbelin Pineda avslutter utenfor.
    42'
    Giorgos Nikas
    Dommer Christos Vergetis gir Giorgos Nikas (APO Levadiakos FC) et gult kort.
    43'
    43'
    Damian Szymanski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    AEK Athen slipper å klare seg uten Damian Szymanski som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for AEK Athen er nær straffområde.
    45'
    Gult kort til AEK Athen
    Dommeren gir Orbelin Pineda (AEK Athen) et gult kort.
    45'+1
    45'+1
    Christos Vergetis tildeler AEK Athen en corner. Mijat Gacinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Niclas Eliasson
    AEK Athen fosser forover og Niclas Eliasson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    Stavros Panagiotou
    APO Levadiakos FC avanserer forover i Levadia. Stavros Panagiotou avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Sjanse! AEK Athen avanserer forover, men Sergio Araujo avslutter utenfor.
    50'
    Mål for AEK Athen!
    APO Levadiakos FC 0 - 1 AEK Athen
    Mål: Levi Garcia
    Målgivende: Niclas Eliasson
    Mål! AEK Athen tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Levi Garcia på Levadias Stadium. Niclas Eliasson var nest sist på ballen.
    50'
    Christos Vergetis tildeler AEK Athen en corner. Mijat Gacinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    AEK Athen avanserer forover i Levadia. Sergio Araujo avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    55'
    I Levadia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    60'
    Spillerbytte - APO Levadiakos FC
    Inn: Adrian Petre
    Ut: Jonas Toro
    Jasminko Velic gjør dagens første bytte i Levadia, når han tar ut Jonas Toro og setter inn Adrian Petre.
    63'
    Skudd på mål, APO Levadiakos FC
    APO Levadiakos FC angriper. Kazenga LuaLua får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    APO Levadiakos FC, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    65'
    Straffe til AEK Athen
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til AEK Athen
    67'
    Dommeren dømmer straffe til AEK Athen
    69'
    AEK Athen scorer på straffe!
    APO Levadiakos FC 0 - 2 AEK Athen
    Levi Garcia banker inn et straffespark på Levadias Stadium! AEK Athen øker dermed ledelsen til 0-2.
    70'
    Thierry Rua Moutinho (APO Levadiakos FC) kommer seg fri på Levadias Stadium, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Jens Jonsson
    Ut: Orbelin Pineda
    AEK Athen bytter ut Orbelin Pineda med Jens Jonsson. Dette er det første byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    72'
    76'
    Paulo Vinicius Souza dos Santos
    Paulo Vinicius Souza dos Santos (APO Levadiakos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    77'
    Inn: Petros Mantalos
    Ut: Niclas Eliasson
    AEK Athen gjør sitt andre bytte. Niclas Eliasson erstattes av Petros Mantalos.
    79'
    Petros Mantalos
    Petros Mantalos (AEK Athen) får et gult kort av dommer Christos Vergetis.
    81'
    Inn: Michal Skvarka
    Ut: Stephen Kwabena Hammond
    Stephen Kwabena Hammond (APO Levadiakos FC) erstattes av Michal Skvarka.
    81'
    AEK Athen angriper i Levadia. Petros Mantalos fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    83'
    Inn: Giannis Gianniotas
    Ut: Kazenga LuaLua
    Bytte for APO Levadiakos FC. Giannis Gianniotas kommer inn for Kazenga LuaLua på Levadias Stadium.
    85'
    Thierry Rua Moutinho (APO Levadiakos FC) slår en corner fra høyre side på Levadias Stadium.