APO Levadiakos FC får tildelt et frispark
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    I Levadia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til APO Levadiakos FC.
    11'
    Gult kort til AEK Athen
    Erik Lamela
    Erik Lamela (AEK Athen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    12'
    APO Levadiakos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    APO Levadiakos FC får tildelt et hjørnespark
    Marios Vichos
    Ioannis Karagizopoulos tildeler APO Levadiakos FC en corner. Marios Vichos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Ioannis Karagizopoulos signaliserer et frispark til APO Levadiakos FC.
    18'
    Skudd utenfor mål, APO Levadiakos FC
    Marios Vichos (APO Levadiakos FC) kommer seg fri på Levadias Stadium, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Skudd utenfor mål, AEK Athen
    Lazaros Rota
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Lazaros Rota går utenfor.
    20'
    Ioannis Karagizopoulos signaliserer et frispark til APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    24'
    AEK Athen får tildelt et hjørnespark
    Aboubakary Koita
    Aboubakary Koita (AEK Athen) slår en corner fra høyre side på Levadias Stadium.
    27'
    29'
    Skudd på mål, AEK Athen
    Robert Ljubicic
    AEK Athen angriper i Levadia. Robert Ljubicic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Triantafyllos Tsapras
    Sjanse! APO Levadiakos FC avanserer forover, men Triantafyllos Tsapras avslutter utenfor.
    34'
    I Levadia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Gult kort til APO Levadiakos FC
    Fabricio Gabriel Pedrozo
    Fabricio Gabriel Pedrozo (APO Levadiakos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Niclas Eliasson
    I Levadia slår Niclas Eliasson en corner fra høyre.
    36'
    Aboubakary Koita (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Levadias Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    39'
    42'
    Frispark AEK Athen.
    44'
    Mål for AEK Athen!
    APO Levadiakos FC 0 - 1 AEK Athen
    Mål: Aboubakary Koita
    Mål! Aboubakary Koita gir AEK Athen en 0-1 ledelse.
    45'
    Sjanse! APO Levadiakos FC avanserer forover, men Fabricio Gabriel Pedrozo avslutter utenfor.
    47'
    52'
    52'
    APO Levadiakos FC 0 - 2 AEK Athen
    Mål: Niclas Eliasson
    Målgivende: Levi Garcia
    Mål! AEK Athen øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Niclas Eliasson på Levadias Stadium. Det er en fin assist fra Levi Garcia.
    53'
    55'
    AEK Athen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra APO Levadiakos FC.
    55'
    Ioannis Karagizopoulos tildeler AEK Athen en corner. Aboubakary Koita sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Lazaros Rota (AEK Athen) pådrar seg et gult kort.
    57'
    58'
    Spillerbytte - APO Levadiakos FC
    Inn: Panagiotis Symelidis
    Ut: Giannis Gianniotas
    Nikolaos Papadopoulos gjør dagens første bytte i Levadia, når han tar ut Giannis Gianniotas og setter inn Panagiotis Symelidis.
    58'
    Inn: Enis Cokaj
    Ut: Lamarana Jallow
    APO Levadiakos FC bytter ut Lamarana Jallow med Enis Cokaj. Dette er det andre byttet som Nikolaos Papadopoulos gjør i dagens kamp.
    58'
    Frispark for APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    61'
    Levi Garcia
    Levi Garcia (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Levadias Stadium, men klarer ikke å score.
    62'
    Stavros Pilios
    Målsjanse! Stavros Pilios (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Roberto Pereyra
    Ut: Robert Ljubicic
    AEK Athen gjør sitt første bytte. Robert Ljubicic erstattes av Roberto Pereyra.
    66'
    Inn: Mijat Gacinovic
    Ut: Aboubakary Koita
    Matias Jesus Almeyda (AEK Athen) gjør sitt andre bytte for dagen. Mijat Gacinovic erstatter Aboubakary Koita.
    66'
    66'
    68'
    69'
    Inn: Jose Rafael Romo Perez
    Ut: Alen Ozbolt
    Bytte for APO Levadiakos FC. Jose Rafael Romo Perez kommer inn for Alen Ozbolt på Levadias Stadium.
    69'
    Inn: Kevin Yoke
    Ut: Fabricio Gabriel Pedrozo
    APO Levadiakos FC gjør sitt fjerde bytte. Fabricio Gabriel Pedrozo erstattes av Kevin Yoke.
    69'
    Konstantinos Plegas ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Konstantinos Plegas er på beina igjen og fortsetter kampen på Levadias Stadium.
    72'
    Inn: Alfredo Antonio Mejia Escobar
    Ut: Konstantinos Plegas
    Konstantinos Plegas (APO Levadiakos FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Alfredo Antonio Mejia Escobar.
    72'
    Inn: Orbelin Pineda
    Ut: Niclas Eliasson
    Niclas Eliasson (AEK Athen) erstattes av Orbelin Pineda.
    74'
    Frispark til APO Levadiakos FC på halvdelen til AEK Athen.
    77'
    78'
    79'
    Inn: Petros Mantalos
    Ut: Damian Szymanski
    AEK Athen bytter ut Damian Szymanski med Petros Mantalos.
    81'
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Erik Lamela
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens femte bytte i Levadia, når han tar ut Erik Lamela og setter inn Paolo Fernandes.
    81'
    Petros Mantalos
    I Levadia slår Petros Mantalos en corner fra høyre.
    81'
    APO Levadiakos FC 0 - 3 AEK Athen
    Mål: Mijat Gacinovic
    Målgivende: Petros Mantalos
    Mål! Mijat Gacinovic (AEK Athen) header inn 0-3 på Levadias Stadium. Petros Mantalos sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Mijat Gacinovic
    Dommeren gir Mijat Gacinovic (AEK Athen) et gult kort.
    83'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Jose Rafael Romo Perez
    Jose Rafael Romo Perez (APO Levadiakos FC) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Ioannis Karagizopoulos signaliserer et frispark til AEK Athen.
    86'
    Kyriakos Papadopoulos
    Kyriakos Papadopoulos (APO Levadiakos FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    87'
    88'
    Paolo Fernandes
    Paolo Fernandes (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Levadias Stadium.
    90'+1
    Orbelin Pineda
    Målsjanse på Levadias Stadium! Orbelin Pineda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    I Levadia slår Paolo Fernandes en corner fra høyre.
    90'+2
    90'+2
    Ioannis Karagizopoulos signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.