APO Levadiakos FC får tildelt et frispark
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    2'
    Athens Kallithea FC får tildelt et frispark
    I Levadia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    3'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til APO Levadiakos FC.
    4'
    Frispark for APO Levadiakos FC på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark APO Levadiakos FC.
    8'
    APO Levadiakos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Athens Kallithea FC blir avblåst for offside
    Roberts Uldrikis
    Kallithea fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Målet til Athens Kallithea FC sjekkes av VAR
    12'
    Målet til Athens Kallithea FC blir annullert
    12'
    14'
    Skudd utenfor mål, APO Levadiakos FC
    Alen Ozbolt
    APO Levadiakos FC avanserer forover i Levadia. Alen Ozbolt avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    16'
    Frispark til Kallithea på halvdelen til APO Levadiakos FC.
    16'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til Kallithea.
    17'
    Frispark for Kallithea på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til APO Levadiakos FC på halvdelen til Kallithea.
    25'
    Kallithea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Athens Kallithea FC
    Samba Diba
    Samba Diba (Kallithea) pådrar seg et gult kort.
    30'
    30'
    I Levadia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Ioannis Costi
    Ioannis Costi (APO Levadiakos FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    APO Levadiakos FC får tildelt et hjørnespark
    Alfredo Antonio Mejia Escobar
    I Levadia slår Alfredo Antonio Mejia Escobar en corner fra høyre.
    36'
    Athens Kallithea FC får tildelt et hjørnespark
    Thierry Rua Moutinho
    Thierry Rua Moutinho (Kallithea) slår en corner fra høyre side på Levadias Stadium.
    39'
    39'
    Thierry Rua Moutinho (Kallithea) slår en corner fra venstre side på Levadias Stadium.
    42'
    43'
    Panagiotis Rafail Tsiaras signaliserer et frispark til Kallithea på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Athens Kallithea FC
    Inn: Javier Magro Matilla
    Ut: Samba Diba
    Massimo Donati gjør dagens første bytte i Levadia, når han tar ut Samba Diba og setter inn Javier Magro Matilla.
    46'
    49'
    Andrei Motoc
    Andrei Motoc (Kallithea) får et gult kort av dommer Panagiotis Rafail Tsiaras.
    51'
    51'
    Gult kort til APO Levadiakos FC
    Dommer Panagiotis Rafail Tsiaras viser Alfredo Antonio Mejia Escobar (APO Levadiakos FC) det gule kortet.
    53'
    54'
    Skudd utenfor mål, Athens Kallithea FC
    Javier Magro Matilla
    Javier Magro Matilla (Kallithea) kommer seg fri på Levadias Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - APO Levadiakos FC
    Inn: Rodrigo Erramuspe
    Ut: Paschalis Kassos
    Nikolaos Papadopoulos (APO Levadiakos FC) gjør sitt første bytte for dagen. Rodrigo Erramuspe erstatter Paschalis Kassos.
    56'
    Inn: Giannis Gianniotas
    Ut: Lamarana Jallow
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for APO Levadiakos FC. Inn kommer Giannis Gianniotas, mens Lamarana Jallow tar plass på benken.
    56'
    Inn: Konstantinos Plegas
    Ut: Maximiliano Moreira
    Bytte for APO Levadiakos FC. Konstantinos Plegas kommer inn for Maximiliano Moreira på Levadias Stadium.
    56'
    57'
    58'
    Alen Ozbolt
    APO Levadiakos FC angriper i Levadia. Alen Ozbolt fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Skudd på mål, APO Levadiakos FC
    Konstantinos Plegas
    APO Levadiakos FC angriper. Konstantinos Plegas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    APO Levadiakos FC, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Konstantinos Plegas (APO Levadiakos FC) kommer til en målsjanse på Levadias Stadium, men klarer ikke å score.
    61'
    62'
    63'
    65'
    Inn: Elia Giani
    Ut: Andrei Motoc
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kallithea. Inn kommer Elia Giani, mens Andrei Motoc tar plass på benken.
    65'
    Inn: Giannis Loukinas
    Ut: Roberts Uldrikis
    Kallithea bytter ut Roberts Uldrikis med Giannis Loukinas. Dette er det femte byttet som Massimo Donati gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Panagiotis Symelidis
    Ut: Alfredo Antonio Mejia Escobar
    Nikolaos Papadopoulos gjør dagens fjerde bytte i Levadia, når han tar ut Alfredo Antonio Mejia Escobar og setter inn Panagiotis Symelidis.
    70'
    Ioannis Costi (APO Levadiakos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    73'
    Giannis Gianniotas
    Sjanse! APO Levadiakos FC avanserer forover, men Giannis Gianniotas avslutter utenfor.
    74'
    Bernabe Barragan Maestre
    Dommer Panagiotis Rafail Tsiaras gir Bernabe Barragan Maestre (Kallithea) et gult kort.
    74'
    Giannis Gianniotas (APO Levadiakos FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Dommeren gir Javier Magro Matilla (Kallithea) et gult kort.
    75'
    Triantafyllos Tsapras
    APO Levadiakos FC angriper på Levadias Stadium og Triantafyllos Tsapras skyter i stolpen!
    78'
    Giannis Gianniotas (APO Levadiakos FC) slår en corner fra høyre side på Levadias Stadium.
    78'
    Inn: Jose Rafael Romo Perez
    Ut: Alen Ozbolt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for APO Levadiakos FC. Inn kommer Jose Rafael Romo Perez, mens Alen Ozbolt tar plass på benken.
    78'
    Giannis Gianniotas (APO Levadiakos FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Giannis Loukinas
    Giannis Loukinas (Kallithea) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    81'
    Kallithea må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra APO Levadiakos FC.
    82'
    Marios Vichos
    APO Levadiakos FC angriper i Levadia. Marios Vichos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Inn: Matej Hanousek
    Ut: Pyry Soiri
    Massimo Donati gjør dagens andre bytte i Levadia, når han tar ut Pyry Soiri og setter inn Matej Hanousek.
    83'
    Inn: Demethryus Maciel Areias Nascimento
    Ut: Thierry Rua Moutinho
    Massimo Donati (Kallithea) gjør sitt tredje bytte for dagen. Demethryus Maciel Areias Nascimento erstatter Thierry Rua Moutinho.
    86'
    87'
    Panagiotis Rafail Tsiaras tildeler Kallithea en corner. Javier Magro Matilla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Jose Rafael Romo Perez
    Målsjanse! Jose Rafael Romo Perez (APO Levadiakos FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    90'+2
    Javier Magro Matilla (Kallithea) slår en corner fra venstre side på Levadias Stadium.
    90'+3
    I Levadia slår Javier Magro Matilla en corner fra høyre.
    90'+3
    Giorgos Manthatis
    Giorgos Manthatis fra Kallithea har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.