292
724

Hei og velkommen til dekningen av den 17. runde av Toppserien. Idag tar Arna-Bjørnar imot Brann.
    Hjemmelaget ligger nå på niende plass med 12 poeng etter 16 kamper spilt. Forrige runde vant de 4-2 mot sisteplass Avaldsnes på bortebane. Arna-Bjørnar kjemper om å holde seg i toppserien etter en dårlig sesong. Alt annet enn seier idag er et tap ettersom at Lyn tar tre poeng og da står det fem poeng mellom lagene.
    Bortelaget ligger på fjerde plass med ingen sjanse for nedrykk eller å nå serietoppen. De har lite å spille for utenom at dette er et lokaloppgjør. De har tatt fem poeng på de siste fem kampene og er i en helt ok form.
    Lagene møttes for to måneder siden hvor Arna-Bjørnar tok en sterk 2-1 borteseier. Brann har vunnet fire av de siste fem kampene de har møttes.
    Dagens hoveddommer er bjørn Tore Tvedt som får med seg Ruben Føllesdal og Andreas Bjørklund på linjene.
    1'
    Gjestene sparker i gang første omgang.
    1'
    Brann blir avblåst for offside
    Karoline Haugland
    1'
    Hjemmelaget kontrollerer ballen på egen halvdel.
    2'
    De røde kommer til innleggsposisjon, men Mikalsen kommer ut og griper.
    4'
    Brann får tildelt et frispark
    Marthine Østenstad
    Tas kort.
    4'
    Mål for Brann!
    Arna-Bjørnar 0 - 1 Brann
    Mål: Karoline Haugland
    Målgivende: Cecilie Kvamme
    Der sitter den for Brann! Et fantastisk innlegg fra Kvamme som treffer Haugland som putter den rolig i lengste hjørne fra 14 meter.
    6'
    Arna-Bjørnar får tildelt et frispark
    Tora Ose
    Tas kort.
    8'
    Ivanovic prøver seg på et distanseskudd hvor hun ser keeper Mikalsen er langt ute. Keeper kommer seg på plass og redder kofortabelt.
    10'
    Stine Hovland
    Tas kort.
    10'
    Gjestene presser nå for skåring nummer to.
    12'
    Vertene prøver seg på noen lange baller, men ender som oftest med ballbesittelse Brann.
    14'
    De røde har etablert seg på Brann sin halvdel og prøver nå å finne en vei gjennom.
    16'
    Mange sløve balltap fra begge lag.
    18'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Marit Bratberg Lund
    Corneren blir slått inn, men ballen går ut til dødball på veien.
    18'
    Lund dribbler forbi høyreback Svendheim og er da på kanten av fem-meteren. Da legger hun en 45-graders pasning ut i feltet som akkurat blir klarert av vertene. Veldig nære 2-0.
    21'
    Lund får ballen på bakereste etter et innlegg langs bakken som går gjennom feltet. Hun fyrer av, men skuddet blir blokkert.
    22'
    Mål nummer to ligger i luften for Brann.
    22'
    Der kom nesten utligningen! Andersen blir slått gjennom på høyrekanten hvor det er helt åpent. Da hun kommer til 16-meteren, prøver hun å slå en krosspasning til bakerste stolpe. Den går i en Brann-spiller som nesten setter den i eget nett. Positivt fra hjemmelaget!
    23'
    Amanda Frisbie
    Tas kort.
    25'
    Tora Ose
    Tas kort.
    26'
    Mål for Arna-Bjørnar!
    Arna-Bjørnar 1 - 1 Brann
    Mål: Sofie Bjørnsen
    Målgivende: Miljana Ivanovic
    Utligningen kommer fra Bjørnsen! Ivanovic kommer veldig alene på høyrekanten, hvor hun dribbler av en Brann-forsvarer opptil flere ganger før hun legger en perfekt 45-graders pasning bak til Bjørnsen som setter den rolig ned i høyre hjørne! Fantastisk angrep.
    27'
    Tas kort.
    29'
    Tas kort.
    30'
    De første 15 minuttene av kampen styrte Brann kampen totalt og gikk opp i 1-0. Nå de siste 15 minuttene har hjemmelaget kommet mye mer inn i kampen og får seg en fortjent utlignelse.
    31'
    Arna-Bjørnar har nå etablert seg på Brann sin halvdel og spiller rundt dem.
    32'
    Signe Gaupset
    Tas kort.
    34'
    Gult kort til Arna-Bjørnar
    Nora Nøss
    Sent inn i takling på midtbanen.
    34'
    Blir spilt gjennom sentralt, men pasningen kommer for sent og hun ender på feil side.
    36'
    Frisbie mister ball som sisteskanse og ballen blir snappet. Det ender med en en mot en situasjon, men Bjørnsen blir løpt opp.
    38'
    38'
    Corneren legges inn og ender på bakerste. Der står en Brann-spiller som fyrer av og treffer på innsiden av stolpen, det ender med retur som blir blokkert. Kjempenær ledelse for Brann.
    40'
    Corneren legges inn og keeper bokser ut. Ny corner.
    40'
    Gjestene presser for en ledelse før pause.
    40'
    Corneren legges inn nok en gang, men den blir klarert av de hvite.
    41'
    Gaupset dribbler seg forbi tre stykk fra høyrekanten før ballen går til dødball. Veldig god teknikk som mangler sluttprodukt.
    44'
    Ballen legges inn og blir klarert ut i 16-meteren. Der blir det skutt et dårlig skudd som triller rolig til keeper.
    44'
    45'+1
    Brann startet best i første omgang ved å kjøre Arna-Bjørnar. Gjestene fikk betalt da de gikk opp i 1-0 etter 6 minutter spilt. De hvite fortsatte da å kjøre på for å få en 2-0 ledelse, men dette dabbet veldig av fra det 15. minuttet og oppover. Da styrte plutselig Arna-Bjørnar kampen og fikk mange gode muligheter. I det 27. minutt kom utligningen fortjent. Begge lag kunne skåret mer enn ett mål denne omgangen, men det er 1-1 som står til pause. Det blir en spennende andre omgang!
    Da er lagene på vei utpå banen igjen.
    45'+1
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Maria Dybwad Brochmann
    Ut: Marit Bratberg Lund
    45'+1
    Åpningen til andre omgang har vært rolig og mye på midtbanen.
    48'
    Cecilie Kvamme
    Går i offside i banespill, sløvt.
    49'
    Arna-Bjørnar 1 - 2 Brann
    Mål: Rakel Engesvik
    Målgivende: Maria Dybwad Brochmann
    Der sitter den for Brann igjen! Engesvik får ballen på høyrekanten på midtbanen, før hun dribler av Svendheim. Da er hun alene med keeper og banker ballen i nærmeste hjørne. Kynisk fin skåring av Engesvik.
    50'
    Nå må hjemmelaget jakte en ny skåring. De prøver nå på et høyt press.
    54'
    Arna-Bjørnar blir avblåst for offside
    Sofie Bjørnsen
    54'
    Arna-Bjørnar 2 - 2 Brann
    Mål: Linnea Sælen
    Utligning for vertene! Sælen får ballen på høyresiden og banker til mot lengste, den går på innsiden av stolpen og direkte tilbake til henne. På det andre forsøket setter hun den rolig i lengste hjørne hvor keeper akkurat ikke når. Det står 2-2 her i Arna!
    55'
    Stor sjanse til vertene igjen! Ivanovic blir spilt gjennom og er alene med Mikalsen. Keeper redder ut til corner.
    60'
    Arna-Bjørnar får tildelt et hjørnespark
    Corneren legges inn på bakerste. Der står det en Brann-spiller som da får kontroll på situasjonen og får ballen vekk fra farlig område.
    60'
    Corneren legges inn rett på keeper som kommer ut og griper.
    61'
    Stor sjanse Brann! Engesvik blir spilt gjennom på høyrekanten som da legger inn et perfekt innlegg til Brochmann som skyter, men keeper redder akkurat og får den under kontroll. Meget bra keeperspill.
    64'
    Andrine Hegerberg
    Corneret legges inn, men blir klarert ut.
    64'
    Tas kort.
    66'
    Brann kommer till skuddmulighet, men skuddet ender noen meter over.
    68'
    Gjestene forsetter å presse og de er veldig nærmt store sjanser.
    69'
    Hanne Larsen
    Skytes langt.
    69'
    Brann står veldig høyt. De røde sliter med å holde på ball.
    71'
    Spillerbytte - Arna-Bjørnar
    Inn: Malin Dalsgård
    Ut: Nora Nøss
    Vertene setter på friske ben i håp om å jakte tre-poengeren.
    72'
    Frisbie prøver seg fra 30 meter, keeper rekker akkurat opp i tide og får en fing på ballen slik den går til corner.
    75'
    75'
    Arna-Bjørnar 2 - 3 Brann
    Mål: Maria Dybwad Brochmann
    Målgivende: Andrine Hegerberg
    Der sitter ledelsen for Brann! Corneret blir lagt inn. Brochmann stiger høyt og header den solid i nettet. Brann går opp i ledelsen!