Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til denne livedekningen av Arsenal mot Liverpool! Vi tar en titt på lagoppstillingene.
    Arsenal (3-4-3): Martinez - Holding, Luiz, Tierney - Cedric, Xhaka, Torreira, Saka - Nelson, Pepe, Lacazette
    Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain - Mane, Firmino, Salah.
    Liverpool er som kjent allerede seriemester, men Arsenal har i aller høyeste grad noe å spille for. London-klubben kjemper for å krangle seg til Europa League, men for øyeblikket ser det tungt ut. Arsenal er nummer 10 i Premier League før kveldens oppgjør, seks poeng bak Wolverhampton på 6.-plass - plassen som gir kvalifisering til europacupen. 7.-plass gir også trolig spill i Europa, men opp dit er det fem poeng.
    Pierre-Emerick Aubameyang må nøye seg med en plass på benken i kveldens viktige kamp.
    Etter en kort markering for Black Lives Matter-bevegelsen, sparkes kveldens kamp i gang i London.
    1'
    Arsenal som tar kontroll over ballen fra start og gjør seg kjent med kula. Definitivt det laget som har mest å spille for i kveld.
    2'
    Robertson får slått inn fra venstre og ballen går via et Arsenal-bein og nesten frem til Salah i boksen.
    4'
    Utenfor stadion høres fyrverkeri. Inne på stadion er det sjanseløst og lite krutt enn så lenge.
    5'
    Arsenal får tildelt et hjørnespark
    5'
    Liverpool kaster bort ballen på egen halvdel og gir kast til Arsenal.
    8'
    Oxlade-Chamberlain forsøker å slå inn fra høyre, men innlegget blir blokkert til innkast helt nede ved cornerflagget.
    9'
    Liverpool får tildelt et hjørnespark
    9'
    Liverpool får frispark rundt 25 meter fra mål- Det er Holding som gir Mane litt røff behandling.
    12'
    Robertson svinger inn, men frisparket går rett til Martinez.
    12'
    Oi! Martinez skal banke ballen ut, men treffer rett i beinet til Firmino som hopper foran. Ballen treffer stolpen - og ut - på vei tilbake. Kan puste lettet ut der keeperen.
    14'
    Mohamed Salah spiller sin 150. kamp for Liverpool i kveld. Ingen tvil om at det har vært en suksesshistorie.
    16'
    Robertson svinger et nytt frispark inn, men det er en Arsenal-spiller som er først på den.
    17'
    En litt småtam innledning på denne kampen. Det er tydelig at Liverpool har sikret gullet, hvis ikke hadde intensiteten vært en helt annen.
    19'
    Mål for Liverpool!
    Arsenal 0 - 1 Liverpool
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: Andy Robertson
    MÅÅÅL! Firmino kommer seg rundt på venstrekanten og trer gjennom Robertson som kommer på løp. Han spiller videre inn foran må, hvor Mané befinner seg. Senegaleseren har null problemer med å sette den i mål.
    20'
    Ny sjanse for Mané! Prøver å legge den lavt i lengste hjørne, men denne gangen får Martinez avverget.
    22'
    23'
    Det er tid for en drikkepause i London.
    25'
    Alexander-Arnold får slått inn med utsiden av foten fra høyrekanten, men Salah klarer ikke å strekke seg langt nok for å rekke den.
    27'
    Har full kontroll her, Liverpool. Triller ballen rundt og leter etter den beste veien frem til mål. Arsenal har hatt lite å komme med så langt.
    30'
    En fin stikker fra Xhaka når frem til Nelson, men angriperen får en dårlig touch og ballen går over dødlinjen.
    31'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 1 Liverpool
    Mål: Alexandre Lacazette
    UTLIGNING! van Dijk blir presset og spiller en håpløs pasning mot Alisson. Den lukter Lacazette, som runder keeperen og setter ballen i tomt bur.
    32'
    Fabinho gir bort ballen til Pepe, som stormer mot Liverpool-forsvaret. Gomez er på jobb og stopper Arsenal-angriperen.
    35'
    Ser ikke helt fornøyd ut nå, Jürgen Klopp. Liverpool har gitt bort ballen i farlige posisjoner flere ganger.
    36'
    Robertson slår inn, men ballen blir klarert til corner av Holding.
    39'
    LItt laber intensitet de siste minuttene. Liverpool har virket sløvere den siste perioden og Arsenal er langt unna å true gjestene for øyeblikket.
    41'
    41'
    Holding mister ballen i livsfarlig posisjon. Firmino spiller ut til Salah, som går på skudd, men det blir blokkert.
    43'
    Arsenal 2 - 1 Liverpool
    Mål: Reiss Nelson
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    NY TABBE! Alisson med en grusom feilpasning rett til Lacazette. Franskmannen spiller inn til en helt ledig Nelson, som på sikkert vis setter ballen i kassa.
    44'
    Oxlade-Chamberlain kommer på skudd, men Martinez har god kontroll på den.
    45'+1
    Klopp rister på hodet på benken nok en gang. Svært misfornøyd med egne spillere nå. Ser nesten litt sjokkert ut av kvaliteten nå.
    45'+2
    45 minutter igjen i London. Liverpool-spillerne har nok fått kjeft i pausen, så spørs det om de klarer å snu dette.
    46'
    Saka blir stemplet litt i leggen av Alexander-Arnold, men kommer seg på beina igjen.
    49'
    Gult kort til Liverpool
    Trent Alexander-Arnold
    49'
    WOW! Flere store sjanser for Liverpool! Alexander-Anolds skudd blir blokkert, det samme blir Salahs. Svært nære en utligning der.
    50'
    Hvis Liverpool avgir poeng her, ryker drømmen om å slå Manchester Citys poengrekord fra 2018.
    51'
    Wijnaldum slår 45 grader ut i feltet til Mané. Kolliderer nesten litt med Salah, og avslutningen blir ikke god nok.
    52'
    ENORM SJANSE! Salah drar av Luiz og får avsluttet fra kloss hold. Får ikke nok kraft i skuddet, som svever over mål.
    55'
    Et helt annet Liverpool-lag på banen etter pause. Har skapt flere gode sjanser og nærmer seg stadig en utligning.
    55'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Lucas Torreira
    57'
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Alexandre Lacazette
    57'
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Reiss Nelson
    58'
    Trippelbytte fra Arteta. Blant annet inn med toppscorer Aubameyang.
    58'
    NÆR IGJEN! Alexander-Arnold crosser inn bak Luiz og treffer Qijnaldum. Headingen går imidlertid over.
    60'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Takumi Minamino
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    61'
    Inn: Naby Keita
    Ut: Roberto Firmino
    61'
    Nesten for Minamino! Prøver seg fra litt skrått hold, men skuddet går et stykke til side for den bortre stolpen.
    63'
    Liverpool har vært spillemessig overlegne etter pause, men har ikke fått uttelling så langt. Hvor lenge klarer Arsenal å stå imot?
    64'
    Hjørnespark til Liverpool. Corner nummer åtte for Liverpool.
    64'
    Arsenal har hatt to skudd på mål og leder 2-1. Perfekt uttelling for Artetas menn.
    66'
    Liverpool spiller seg fint inn i Arsenals 16-meter. Ballen finner veien inn til Minamino, som ikke står i offside. Han blir forstyrret i avslutningsøyeblikket og roper etter straffe, men dommeren vinker spillet videre.
    68'
    Mané finner Salah med et presist innlegg, men headingen fra egyptieren er langt i fra kraftfull nok. Rett i klypene på Martinez.
    71'
    Alt handler om Liverpool, og det vil være smått utrolig om Arsenal vinner denne kampen. Presser på nå gjestene, men klarer ikke å finne veien til mål.
    71'
    Det er tid for drikkepause. Arteta må komme med noen velvalgte ord til egne spillere skal de klare å holde unna.
    73'
    Van Dijk stiger høyest på et innlegg, men blir presset såpass hardt at ballen sklir av pannebrasken og går tre meter til side for mål.
    76'
    Inn: Ainsley Maitland-Niles
    Ut: Cedric Soares
    76'
    Xhaka takler ballen inn til egen keeper fra 17 meter, og Liverpool-spillerne roper på tilbakespill. Det blir det ikke dømt.
    78'
    Liverpool trenger en seier for å ha los på poengrekorden på 100 poeng. Med uavgjort kan de tangere Manchester Citys rekord med seier i de to siste kampene.
    80'
    Gult kort til Arsenal
    Granit Xhaka
    Kommer inn i en takling med knottene først, og får et greit gult kort.
    82'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Mohamed Salah
    83'
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Georginio Wijnaldum
    83'
    Inn: Sead Kolasinac
    Ut: Bukayo Saka
    85'
    Mané spilles gjennom av Robertson, men blir forstyrret av Maitland-Niles og avslutningen fra skrått hold sniker seg utenfor.
    86'
    Arsenal vinner et hjørnespark, og kan bruke tid her nå for å sikre seieren.
    87'
    Hjørnespark
    Den tas kort, og ebber som ventet ut i ingenting.
    88'
    Keita forsøker seg på et langskudd, men det havner rett i fanget på Martinez.
    89'
    Aubameyang finner Willock med en lekker utsidepasning. Sistnevnte banker til på halvspretten inne i boksen, men treffer ikke rent nok.
    90'+1
    Det legges til fem minutter.
    90'+1
    Dani Ceballos
    Går knallhardt i ryggen på Minamino, og får det gule.
    90'+2
    Liverpool presser på, men Arsenal forsvarer seg godt. Det er ett minutt igjen før hjemmelaget kan strekke armene i været.
    90'+4
    Bortelaget vinner et hjørnespark. Det er vel noe av det siste som skal skje i denne kampen.
    90'+5
    Alexander-Arnold får ballen på drøye 20 meter og klemmer til, men Martinez får slått til hjørnespark med en fantastisk redning.