Hei, og velkommen til livedekningen av kampen mellom Arsenal og West Ham.
    Til tross for at det kun er tredje serierunde blir det en viktig kamp for begge lag.Både Unai Emery og Manuel Pellegrini er nye i henholdsvis Arsenal og West Ham, men har begge fått en dårligst mulig start med to strake tap.
    ARSENAL (4-2-3-1): Cech - Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal - Guendouzi, Xhaka - Mhitaryan, Ramsey, Iwobi - Aubameyang.
    WEST HAM (4-4-2): Fabianski - Fredericks, Diop, Balbuena, Masuaku - Snodgrass, Sanchez, Wilshere, Anderson - Antonio, Arnautovic.
    Lagene er straks klare for å gå ut. Er faktisk Marko Arnautovic som er dagens West Ham-kaptein. Petr Cech leder Arsenal ut.
    Kameraene finner Jack Wilshere, som for første gang i sin karriere møter Arsenal.
    Arsenal tar som ventet tak i ballen fra start her. Viste mye positivt i det offensive mot Chelsea forrige helg, men tapte på grunn av svakt forsvarsspill.
    3'
    Arsenal-dominans i starten. Vertene gjenvinner ball på West Hams banehalvdel gang på gang.
    5'
    Arsenal har forøvrig ikke med Mesut Özil i dagens tropp. Et annet angrepsess, Alexandre Lacazette, sitter på benken.
    7'
    West Ham med sitt første ordentlige angrep. Fredericks kommer opp langs høyre og legger inn, Sokratis header ut.
    8'
    Wilshere feller Guendouzi, frispark til Arsenal i god posisjon.
    10'
    Mkhitaryan slår frisparket inn foran mål, debutant Diop header unna.
    11'
    Offside
    Så setter Ramsey ballen i mål, men det er offside. Ramsey er først på returen etter et skudd fra Mkhitaryan, men offsiden er korrekt dømt.
    12'
    Stor sjanse for West Ham! Snodgrass med en perfekt stikker til Arnautovic, alene med Cech går han for kraft, feil velg. Spissen banker ballen i nettveggen.
    13'
    West Ham får tildelt et hjørnespark
    Robert Snodgrass
    Corneren slås kort. Masuaku slår inn, men det blir ikke noe ut av det.
    14'
    Skudd på mål
    Arnautovic skyter fra distanse, himmelhøyt over.
    14'
    Har Arsenal en god kontringsmulighet, men berøringene sitter ikke for Aubameyang som kunne satt i gang Mkhitaryan.
    17'
    West Ham med en eventyrlig kontringsmulighet, men Wilshere går og går med ball, helt til han blir løpt opp og mister.
    18'
    Monreal har blitt liggende etter en knalltøff duell med Fredericks.
    18'
    Monreal oppe og går for egen maskin, ser ut som han vil prøve seg videre.
    20'
    Guendouzi med et forferdelig balltap. West Ham kontrer, det ender med et farlig innlegg fra Snodgrass, men Cech er trygg og plukker.
    21'
    Det er stadig vekk rom for West Ham å kontre i. Det lukter en scoring i denne kampen snart.
    23'
    Mål for West Ham!
    Arsenal 0 - 1 West Ham
    Mål: Marko Arnautovic
    Målgivende: Felipe Anderson
    Så sitter 1-0 for West Ham! Felipe Anderson drar i gang angrepet, får gå fra egen banehalvdel til 16-meteren, kombinerer litt med Arnautovic før sistnevnte finner hjørnet fra 17-18 meter. Strålende av de to West Ham-spillerne, men forsvarsspillet til Arsenal er veldig svakt.
    26'
    Aubameyang setter opp Ramsey, men avslutningen alene med keeper blir blokkert av Fredericks som gjør en stor defensiv jobb.
    29'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 1 West Ham
    Mål: Nacho Monreal
    1-1! Bellerin legger knallhardt inn foran mål. Der blir det et lite flipperspill før ballen går til en ensom Monreal på bakerste, han får en enkel jobb med å sette inn utligningen.
    30'
    God sjanse for West Ham! Antonio får løpe inn bak Bellerin. Han går for en tidlig avslutning som går utenfor. Der kunne Antonio gått lenger.
    32'
    Arsenal får tildelt et hjørnespark
    Henrikh Mkhitaryan
    Corneren tas kort. Mkhitaryan legger etter hvert inn, men for upresist.
    33'
    Ny mulighet for West Ham. Totalt kaos i Arsenal-forsvaret, og Anderson får muligheten, men skyter rett i blokka til Sokratis.
    34'
    Bra sjanse for Ramsey, men skyter rett på Fabianski.
    38'
    Offside
    Enorme rom for West Ham å kontre i igjen, Arnautovic blir spilt gjennom, men marginalt i offside.
    39'
    Antonio drar seg inn i banen og skyter, en drøy meter utenfor, men et friskt forsøk.
    40'
    Aubemayang har fått seg en smell, hinker ut på sidelinja.
    43'
    Mkhitaryan prøver skuddfoten på frispark, men rett i muren.
    44'
    Xhaka og Snodgrass ligger begge nede etter en duell. Mye skader nå etter en morsom omgang med to offensive lag.
    45'
    Aubameyang er tilbake og ser noenlunde frisk ut.
    45'+1
    Ny kontringsmulighet for West Ham. Arnautovic legger igjen til Snodgrass, men skuddet blokkeres.
    45'+2
    Enorm West Ham-sjanse! Snodgrass kommer alene med Cech, men legger ballen rett i hendene på Cech. Igjen er forsvarsspillet til Arsenal helt forferdelig.
    45'+3
    Pause! Det står 1-1. En veldig morsom omgang med to lag som har vært bedre i angrep enn i forsvar.
    Lacazette er på vei inn...
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Alexandre Lacazette
    Ut: Alex Iwobi
    46'
    2. omgang er i gang!
    46'
    West Ham går rett i angrep. Fredericks legger inn, men Arsenal får til slutt kontroll.
    47'
    Arsenal biter seg fast etter corneren. Aubameyang legger inn til Mustafi, som tvinger Fabianski til å gjøre en kjemperedning.
    48'
    Rett i første forsvarer.
    48'
    Kampen fortsetter å være åpen. Store rom for begge lag å angripe i.
    50'
    Antonio utfordrer Bellerin som ikke henger med og lager frispark.
    50'
    Frisparket legges inn på bakerste hvor Anrautovic står helt alene. Feier ballen utenfor på volley, men det er en god sjanse for spissen.
    51'
    Lacazette skyter fra 20 meter, rett på keeper.
    53'
    Xhaka skyter fra distanse, treffer en West Ham-spiller på veien, men skaper ikke store vanskeligheter for Fabianski.
    54'
    West Ham nære igjen! Anderson stjeler ballen fra Guendouzi, parkerer samme mann og legger inn til Arnautovic, men han får ikke noe godt treff fra kort hold.
    55'
    Inn: Lucas Torreira
    Ut: Matteo Guendouzi
    Guendouzi ut, unggutten har hatt en svak kamp.
    57'
    Lacazette med ny avslutning, igjen redder keeper, men Lacazette har vært frisk etter at han kom inn ved pause.
    59'
    Spillerbytte - West Ham
    Inn: Chicharito
    Ut: Marko Arnautovic
    Arnautovic må ut med skade. Javier Hernandez inn.
    59'
    Inn: Lucas Perez
    Ut: Michail Antonio
    Tidligere Arsenal-spiller Lucas Perez kommer inn. Får høflig applaus fra Arsenal-publikumet.
    63'
    Litt mer oppstykket de siste minuttene.
    67'
    Felipe Anderson
    Lacazette header ut.
    69'
    Anderson drar seg inn i banen og skyter, rett på Cech som gir retur, men Arsenal får ballen unna.
    69'
    West Ham scorer selvmål!
    Arsenal 2 - 1 West Ham
    Mål: Issa Diop
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    2-1 til Arsenal. Lacazette står med ryggen til må, skyter ballen inn foran mål, der treffer ballen en uheldig Diop, og ballen går i mål.
    71'
    Nå er Arsenal i siget, jager mål nummer tre. Lacazette skyter igjen, men denne gangen stopper Diop skuddet.
    73'
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Danny Welbeck
    Aubameyang målløs av banen, venter fortsatt på sin første scoring denne sesongen.
    75'
    Inn: Andriy Yarmolenko
    Ut: Robert Snodgrass
    76'
    West Ham har vært betydelig svakere etter at Arnautovic måtte ut. Greier ikke å sette noe press nå.
    78'
    Offside
    Så er Chicharito på vei gjennom, men vinkes av for offside.
    79'
    Gult kort til West Ham
    Ryan Fredericks
    Fredericks feier ned Monreal, helt korrekt gult kort.
    80'
    Veldig rotete nå. Mye balltap hos begge lag.
    83'
    Ballen går ut i returrom hvor Ramsey står og prøver skuddet, treffer godt, men god redning av keeper.
    84'
    Perez får sjansen mot gamleklubben. Felipe Anderson gjør en kjempejobb med å sette opp Perez, men han går for en pasning istedenfor skuddet. Kaster bort muligheten.
    85'
    Xhaka sitter nede og får behandling.
    85'
    Xhaka er tilbake på banen.
    87'
    Felipe Anderson fortsetter å skape problemer for Arsenal-forsvaret, men skaper ikke den store sjansen denne gangen når han legger inn fra venstre.
    89'
    Jack Wilshere
    89'
    Gult kort til Arsenal
    Sokratis Papastathopoulos
    90'
    Så er West Ham frempå. Anderson legger inn foran Arsenal sitt mål, men ballen går gjennom hele fem-meteren.
    90'+1
    Arsenal 3 - 1 West Ham
    Mål: Danny Welbeck
    Målgivende: Hector Bellerin
    West Ham satser alt fremover, da får Welbeck stå helt alene i boksen, han avgjør kampen og setter 3-1.