Luca Massimi signaliserer et frispark til Feralpisalo.
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Karlo Butic
    Karlo Butic (Feralpisalo) prøver å heade ballen i mål på Stadio Pier Cesare Tombolato, men mislykkes.
    9'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Karlo Butic
    Feralpisalo angriper. Karlo Butic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    12'
    Frispark til Feralpisalo på halvdelen til AS Cittadella.
    14'
    Mattia Compagnon
    Feralpisalo fosser forover og Mattia Compagnon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Mattia Zennaro (Feralpisalo) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    18'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    18'
    I Cittadella slår Alessio Vita en corner fra høyre.
    21'
    Mål for AS Cittadella!
    AS Cittadella 1 - 0 Feralpisalo
    Mål: Lorenzo Carissoni
    AS Cittadella leder 1-0 etter en scoring av Lorenzo Carissoni.
    21'
    Gult kort til AS Cittadella
    Lorenzo Carissoni
    Lorenzo Carissoni (AS Cittadella) får et gult kort av dommer Luca Massimi.
    23'
    Frispark for Feralpisalo på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Feralpisalo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Alessio Vita (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    27'
    Filippo Pittarello
    Filippo Pittarello (AS Cittadella) kommer til avslutning på Stadio Pier Cesare Tombolato - i stolpen! Oi, oi, oi.
    28'
    35'
    36'
    Christos Kourfalidis
    Feralpisalo avanserer forover i Cittadella. Christos Kourfalidis avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    39'
    Frispark Feralpisalo.
    43'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Feralpisalo
    Inn: Andrea La Mantia
    Ut: Karlo Butic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feralpisalo. Inn kommer Andrea La Mantia, mens Karlo Butic tar plass på benken.
    46'
    49'
    50'
    Mattia Felici
    Mattia Felici (Feralpisalo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Sjanse i Cittadella! Mattia Compagnon (Feralpisalo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Alessandro Pilati vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    56'
    Alessandro Pilati er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    56'
    Inn: Gaetano Letizia
    Ut: Alessandro Pilati
    Marco Zaffaroni (Feralpisalo) tar ut Alessandro Pilati som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Gaetano Letizia.
    56'
    57'
    58'
    Luca Massimi tildeler Feralpisalo en corner. Gaetano Letizia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    60'
    63'
    64'
    Mattia Felici (Feralpisalo) slår en corner fra venstre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    65'
    AS Cittadella angriper på Stadio Pier Cesare Tombolato, men Filippo Pittarello header utenfor.
    66'
    Inn: Edgaras Dubickas
    Ut: Mattia Compagnon
    Marco Zaffaroni gjør dagens tredje bytte i Cittadella, når han tar ut Mattia Compagnon og setter inn Edgaras Dubickas.
    68'
    68'
    Filippo Pittarello (AS Cittadella) vinkes av for offside i Cittadella.
    68'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til Feralpisalo på egen banehalvdel.
    70'
    70'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Luca Pandolfi
    Ut: Andrea Tessiore
    AS Cittadella bytter ut Andrea Tessiore med Luca Pandolfi. Dette er det første byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    76'
    77'
    78'
    Spillet på Stadio Pier Cesare Tombolato er stoppet midlertidig fordi Simone Branca ligger nede.
    79'
    Inn: Giuseppe Carriero
    Ut: Simone Branca
    Simone Branca (AS Cittadella) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Giuseppe Carriero.
    80'
    Giuseppe Carriero
    Giuseppe Carriero (AS Cittadella) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    81'
    82'
    82'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til AS Cittadella like utenfor Feralpisalo-området.
    83'
    Inn: Alessandro Pietrelli
    Ut: Mattia Zennaro
    Bytte for Feralpisalo. Alessandro Pietrelli kommer inn for Mattia Zennaro på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    84'
    85'
    Andrea La Mantia
    Feralpisalo avanserer forover på Stadio Pier Cesare Tombolato og Andrea La Mantia kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AS Cittadella.
    86'
    86'
    88'
    Inn: Claudio Cassano
    Ut: Lorenzo Carissoni
    Edoardo Gorini (AS Cittadella) gjør sitt tredje bytte for dagen. Claudio Cassano erstatter Lorenzo Carissoni.
    88'
    Inn: Tommy Maistrello
    Ut: Filippo Pittarello
    Bytte for AS Cittadella. Tommy Maistrello kommer inn for Filippo Pittarello på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    88'
    90'
    Giuseppe Carriero (AS Cittadella) kommer til en målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Gult kort til Feralpisalo
    Luca Fiordilino
    Luca Fiordilino (Feralpisalo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+3
    Mål for Feralpisalo!
    AS Cittadella 1 - 1 Feralpisalo
    Mål: Alessandro Pietrelli
    Målgivende: Gaetano Letizia
    Mål! bortelag utligner ved Alessandro Pietrelli. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Gaetano Letizia.