I Birmingham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Espen Eskås signaliserer et frispark til Aston Villa.
    8'
    Ollie Watkins
    Aston Villa fosser forover og Ollie Watkins fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Youri Tielemans (Aston Villa) slår en corner fra venstre side på Villa Park.
    12'
    Målsjanse til Aston Villa! Ollie Watkins treffer mål, men keeper redder.
    12'
    12'
    Espen Eskås tildeler Aston Villa en corner. John McGinn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Mål for Aston Villa!
    Aston Villa 1 - 0 Lille
    Mål: Ollie Watkins
    Målgivende: John McGinn
    Mål! Ollie Watkins (Aston Villa) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Villa Park. Flott spill fra John McGinn før målet.
    13'
    Edon Zhegrova
    LOSC Lille angriper. Edon Zhegrova får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Aston Villa, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Espen Eskås signaliserer et frispark til Aston Villa på egen banehalvdel.
    21'
    I Birmingham slår Morgan Elliot Rogers en corner fra venstre.
    24'
    Målsjanse på Villa Park! Edon Zhegrova fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    Bafode Diakite
    Sjanse i Birmingham! Bafode Diakite (LOSC Lille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Sjanse! Aston Villa avanserer forover, men Ollie Watkins avslutter utenfor.
    34'
    Leon Bailey
    Aston Villa angriper i Birmingham. Leon Bailey fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    LOSC Lille angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    Jonathan David
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan David er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Villa Park.
    42'
    Frisparket tildelt LOSC Lille er farlig nær Aston Villas målområde.
    42'
    Frispark Aston Villa.
    45'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    45'+1
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    LOSC Lille angriper i Birmingham, men blir avblåst for offside.
    47'
    Frispark for Aston Villa på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til Aston Villa
    Douglas Luiz
    Douglas Luiz (Aston Villa) mottar sitt første gule kort for dagen på Villa Park.
    49'
    Aston Villa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Skudd på mål, Aston Villa
    49'
    49'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Aston Villa.
    49'
    Kan Aston Villa utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    Aston Villa 2 - 0 Lille
    Mål: John McGinn
    Målgivende: Leon Bailey
    Aston Villa går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av John McGinn. Det er en fin assist fra Leon Bailey.
    56'
    Douglas Luiz (Aston Villa) slår en corner fra venstre side på Villa Park.
    56'
    Espen Eskås signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    58'
    58'
    59'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Edon Zhegrova
    LOSC Lille bytter ut Edon Zhegrova med Yusuf Yazici. Dette er det første byttet som Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca gjør i dagens kamp.
    60'
    Målet til Lille sjekkes av VAR
    64'
    LOSC Lille angriper, men Espen Eskås blåser for offside.
    65'
    Målet til Lille blir annullert
    66'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Nicolo Zaniolo
    Ut: Morgan Elliot Rogers
    Aston Villa gjør sitt første bytte. Morgan Elliot Rogers erstattes av Nicolo Zaniolo.
    66'
    LOSC Lille fosser fremover, men Espen Eskås blåser for offside på Villa Park.
    69'
    71'
    Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille angriper. Gabriel Gudmundsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    I Birmingham slår Yusuf Yazici en corner fra høyre.
    72'
    Hakon Arnar Haraldsson
    Målsjanse til LOSC Lille! Hakon Arnar Haraldsson treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Inn: Alex Moreno
    Ut: Leon Bailey
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aston Villa. Inn kommer Alex Moreno, mens Leon Bailey tar plass på benken.
    74'
    Inn: Moussa Diaby
    Ut: Lucas Digne
    Lucas Digne (Aston Villa) erstattes av Moussa Diaby.
    74'
    Youri Tielemans
    Youri Tielemans (Aston Villa) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    77'
    77'
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Hakon Arnar Haraldsson
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca gjør dagens andre bytte i Birmingham, når han tar ut Hakon Arnar Haraldsson og setter inn Remy Cabella.
    78'
    Inn: Angel Gomes
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca (LOSC Lille) gjør sitt tredje bytte for dagen. Angel Gomes erstatter Gabriel Gudmundsson.
    78'
    Espen Eskås tildeler Aston Villa en corner. Douglas Luiz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Ezri Konsa
    Aston Villa angriper, men avslutningen til Ezri Konsa går utenfor.
    81'
    Inn: Jhon Jader Duran Palacio
    Ut: Ollie Watkins
    Bytte for Aston Villa. Jhon Jader Duran Palacio kommer inn for Ollie Watkins på Villa Park.
    82'
    Inn: Tim Iroegbunam
    Ut: Youri Tielemans
    Aston Villa bytter ut Youri Tielemans med Tim Iroegbunam.
    82'
    Frispark LOSC Lille.
    83'
    Angel Gomes (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Villa Park.
    84'
    Mål for Lille!
    Aston Villa 2 - 1 Lille
    Mål: Bafode Diakite
    Målgivende: Angel Gomes
    Mål! LOSC Lilleet reduserer til 2-1 etter en heading av Bafode Diakite. Angel Gomes var nest sist på ballen.
    84'
    85'
    Inn: Alexsandro Victor de Souza Ribeiro
    Ut: Bafode Diakite
    Bafode Diakite (LOSC Lille) erstattes av Alexsandro Victor de Souza Ribeiro.
    86'
    88'
    John McGinn (Aston Villa) løfter inn en corner fra høyre på Villa Park.
    90'
    Skudd utenfor mål, Aston Villa
    90'
    Yusuf Yazici
    LOSC Lille avanserer forover i Birmingham. Yusuf Yazici avslutter, men treffer ikke mål.