Hei, og velkommen til denne livedekningen av Premier League-oppgjøret mellom Aston Villa og Liverpool fra Villa Park.
    Aston Villa XI (4-3-3): Martinez - Cash, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Barkley - Trezeguet, Watkins, Grealish.
    Liverpool XI (4-3-3): Adrian - Alexander-Arnold - Gomez, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Keita - Salah, Firmino, Jota.
    En del å ta tak i her. La oss se på hjemmelaget først.
    Ingen Ørjan Håskjold Nyland i Aston Villa-troppen. Samtidig får Ross Barkley sin første start for klubben.
    For Liverpools del er det to nøkkelspillere ute: Målvakt Alisson mister oppgjøret med en skulderskade, og reservekeeper Adrian tar plass mellom stengene. Covid 19-smittede Sadio Mané er også ute. Dermed får nysigneringen Diogo Jota, som scoret i debuten, sin første kamp fra start.
    Lagene som møtes i Birmingham i kveld står begge med full pott: Aston Villa har bare spilt to kamper, men vunnet begge. De har fremdeles til gode å slippe inn mål denne sesongen. Liverpool har også gjort rent bord, og står med ni av ni mulige poeng så langt.
    Keita tar avspark for gjestene.
    1'
    Aston Villa på farten. De spiller seg inn bak Liverpool-forsvaret og fortsetter å presse på.
    2'
    Fint innlegg fra Cash. Går over alle og ut til femmeter.
    3'
    Vertene har åpnet med et brak!
    3'
    Mål for Aston Villa!
    Aston Villa 1 - 0 Liverpool
    Mål: Ollie Watkins
    Målgivende: Jack Grealish
    Hva er det du gjør, Adrián? Han spiller en fryktelig pasning som Jack Grealish snapper opp. Han serverer spissen, som setter ballen i mål.
    4'
    Forferdelig start for keeperen som har erstattet skadde Alisson!
    6'
    Nesten 2-0! Jack Grealish fører fremover på venstresiden og serverer Ross Barkley rett foran Liverpools mål. En lekker finte og så slår Villa-kapteinen den lekkert forbi Van Dijk, men nyervervelsen Barkley klarer ikke å treffe mellom stengene.
    8'
    Villa på farten igjen! Leter etter Watkins, men denne gangen står Gomez i veien.
    10'
    Liverpool har ikke sett bra ut de første ti minuttene her.
    10'
    Så er det Liverpool sin tur. Først er det Keita sitt skudd som blir blokkert, så hamrer Andy Robertson ballen foran mål. Aston Villa gir bort en corner.
    11'
    Underholdende start på kampen!
    11'
    Hjørnespark til Liverpool
    11'
    Nå kan Aston Villa kontre igjen.
    12'
    Aston Villa kjører på igjen og er ikke langt unna å skape noe igjen.
    12'
    Nå har Liverpool hevet seg! Bygger seg rundt på venstre og Robertson slår hardt inn. Mings klarerer til corner.
    14'
    14'
    Liverpool biter seg fast på Villas banehalvdel nå.
    15'
    Kjempesjanse for Liverpool! Salah spiller gjennom til Firmino, som setter den rett på Martinez. Salah forsøker å fange opp andreballen og roper på straffespark når McGinn setter kroppen mellom ham og ballen, men egypteren får ingenting.
    15'
    Ikke VAR-mat den der da? Ville kanskje vært strengt.
    16'
    Ny reprise av situasjonen nå. Det er jo ingen tvil om at McGinn setter ut foten og tar Salah der.
    18'
    Nesten ny kjempemulighet! Liverpool lykkes med sitt høye press og Salah finner Firmino. Brasilianeren nøler litt og får ikke avsluttet. Keita i andrebølgen prøver seg også, men skuddet blir blokkert.
    19'
    Firmino på farten igjen! Snurrer rundt med Villa-forsvaret og avslutter med venstre. Rett på Martinez.
    21'
    21'
    21'
    Renner på med cornere til Liverpool nå.
    21'
    Slås inn fra Robertson. McGinn får den vekk.
    22'
    Aston Villa 2 - 0 Liverpool
    FOR EN SCORING! Aston Villa-spissen er i fyr og flamme! Starter på et dypt løp langs venstrekanten og får ballen fra Grealish. Deretter utfordrer han Gomez én-mot-én før han limer ballen bort i krysset. Nydelig scoring!
    23'
    Liten misforståelse ødelegger en potensiell sjanse. Det er Diogo Jota som legger den ned, men så går to spillere på samme ball.
    27'
    Nære for Jota! Portugiseren drar seg innover fra venstre og så forsøker en lobb på Aston Villas målvakt, som akkurat klarer å slå den over tverrliggeren.
    28'
    28'
    Kort variant fra Alexander-Arnold. Keita slår deretter en svak pasning og dermed har en corner blitt til et innkast.
    29'
    30'
    Det regner cornere i Birmingham.
    30'
    Alexander-Arnold har tatt plass sentralt og prøver et skudd. Blokkeres.
    30'
    Der står det nesten 3-0! Nok en gang er det Jack Grealish som trer opp Ross Barkley, og nok en gang sleiver den tidligere Everton-spilleren med venstrefoten. Like utenfor stolpen.
    31'
    Aston Villa sprudler offensivt nå!
    32'
    De berget plassen med et skrik forrige sesong. Nå er de på jakt etter sin tredje strake seier i årets sesong.
    32'
    Mål for Liverpool!
    Aston Villa 2 - 1 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Naby Keita
    Men så smeller det andre veien! Det koster å ikke sette sjansene sine mot Liverpool! Naby Keita er litt heldig som får ballen videre til Salah, men egypteren viser klasse når han hamrer den opp i hjørnet. Vakker, vakker avslutning!
    33'
    Barkley igjen! Det er nesten utrolig at midtbanespilleren ikke har scoret ennå. Han får løpe fritt gjennom på høyresiden, men skaffer seg litt unødvendig spiss vinkel. Midtbanespilleren skyter, men Adrián står på nærmeste stolpe og redder den.
    35'
    Aston Villa 3 - 1 Liverpool
    Mål: John McGinn
    Men så scorer Villa! Barkley slår corneren inn fra høyre. Joe Gomez header ballen ut i returrommet hvor John McGinn hamrer til. Den skifter retning i Virgil van Dijk og går i mål bak en utmanøvrert Adrián! Har retning mot mål, så det er Villa-spilleren som får kreditert den.
    35'
    Jürgen Klopp ser ikke fornøyd ut på sidelinjen, og diskuterer med assistentene sine.
    37'
    Kan hende det burde vært en offside i forkant av sjansen Barkley fikk, som deretter ledet til corneren, men det var i så fall veldig marginalt. Hadde Barkley scoret så kunne VAR tittet på den.
    38'
    Wijnaldum forsøker å løfte til Salah, men Targett viser backspill i toppklassen når han stupheader ballen unna.
    38'
    Barkley setter fart!
    38'
    Gult kort til Liverpool
    Virgil van Dijk
    Det er bare hans andre gule kort på 76 kamper i Premier League. Begge borte mot Aston Villa.
    38'
    Takk til TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller for en fin faktaopplysning der.
    39'
    Van Dijk kaster seg inn og feller Barkley der. Derfor han får det gule kortet.
    39'
    Aston Villa 4 - 1 Liverpool
    Målgivende: Trezeguet
    HAT TRICK! Barkley slår hardt inn og de sniker seg fri på bakre stolpe. Trezeguet hamrer den inn foran mål igjen og der står Watkins og header ballen i mål.
    39'
    Eller?
    40'
    Målet blir stående! Trezeguet er ikke i offside når frisparket blir slått. Det er noen andre Villa-spillere, men det spiller ingen rolle.
    40'
    Alexander-Arnold slår inn fra høyre. Martinez plukker den.
    41'
    Først den vanvittige kampen på Old Trafford, så dette.
    42'
    Mulig Manchester United- og Liverpool-fans må legge bort kjeklingen seg imellom på jobb mandag morgen og isteden gi hverandre en god og varm klem.
    44'
    Gomez mister ballen igjen. Trezeguet har med seg Watkins, men velger å gå for det selv. Altfor slapp avslutning.
    45'
    Joe Gomez har ikke hatt noen god dag på jobb så langt. Han ble rundlurt av Watkins på det andre målet og headet ballen rett ut til McGinn på 3-1. Det var også han som opphevet offsiden forut for Barkley sin sjanse som ledet til corneren OG han var også involvert på det første målet, selv om den selvsagt er Adrián sin feil.
    45'
    Tre minutter lagt til.
    45'+1
    Ny Liverpool-sjanse! Salah viser overblikk når han finner Andy Robertson, som har stor plass og får avsluttet fra en fin posisjon. Den redder Martínez!
    45'+2
    Liverpool har ikke gitt opp her! Er det et lag som er i stand til å komme tilbake i andre omgang her, så er det Liverpool.
    45'+3
    Jota prøver å vinne igjen ballen, men får frispark imot seg.
    45'+3
    Springer med kneet inn i knottene til Mings.
    45'+4
    En vanvittig førsteomgang er ved veis ende! Ollie Watkins har scoret sine tre første mål for Aston Villa, som har filleristet Liverpool før pause. Men det er en omgang igjen!
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Takumi Minamino
    Ut: Naby Keita
    46'
    Avsparket er tatt.
    46'
    Gult kort til Aston Villa
    Douglas Luiz
    Ønsker Minamino velkommen til banen med å gi ham en god klem når japaneren helst vil prøve å kontre. Blir gult kort av sånt.
    47'
    Grealish får et frispark. Targett har ikke dårlig tid med å sette i gang spiller igjen.
    49'
    Salah prøver å vri spillet, men pasningen er svak.
    51'
    Ross Barkley prøver seg fra distanse. Over.
    53'
    Aston Villa har ingen planer om å sette på håndbrekket, virker det som.
    53'
    Minamino leter etter Salah. Targett er i veien igjen.
    53'
    Aston Villa 5 - 1 Liverpool
    Mål: Ross Barkley
    HVA I ALLE DAGER? Everton-gutten gjør det mot Liverpool – i debuten for Aston Villa! Barkley fyrer av med venstrefoten og ballen går via Alexander-Arnold og i en bue over Adrián.
    55'
    Var det kroken på døra for Liverpool i denne kampen?
    57'
    Curtis Jones gjør seg klar.
    57'
    Alexander-Arnold med en flott crosser til Robertson, som slår den hardt til Firmino. Den blir for vanskelig for brasilianeren å ta ned på brystet.
    58'
    Aston Villa 5 - 2 Liverpool
    Målgivende: Roberto Firmino
    LIVERPOOL REDUSERER! Tre mål på en halvtime kan jo være mulig? Firmino trer vakkert gjennom Salah, som tar et touch og avslutter flott i det nærmeste hjørnet. Godt gjort av egypteren!
    60'
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Joe Gomez
    Da blir det nok Fabinho ned som stopper.
    61'
    Aston Villa får et frispark i fin innleggsposisjon. Adrian plukker innlegget fra Barkley.
    62'
    Mings slår hardt inn, men Watkins når ikke frem til den.
    62'
    Her kan det komme flere mål begge veier!
    62'
    Vakker stikker fra Grealish! Barkley holder på å få med seg den, men innbytter Curtis Jones gjør en viktig jobb.
    65'
    Aston Villa 6 - 2 Liverpool
    Mål: Jack Grealish
    Målgivende: Ollie Watkins
    Nei, nå har jeg aldri... For en spinnvill fotballkamp! Ingenting går Liverpool sin vei, alt går Aston Villa sin vei! Watkins slipper til Grealish, som skyter via Fabinho og i mål. Mulig det der blir regnet som et selvmål!
    66'
    Og for en vanvittig fotballdag. Det er bare å sende varme tanker til de som har vært i familieselskaper eller hatt andre ærender som har holdt dem borte fra sofaen i dag.
    68'
    Inn: James Milner
    Ut: Roberto Firmino
    Milner inn mot gamleklubben.
    68'
    Liverpool triller ball. Aston Villa har senket seg litt nå.
    71'
    Man tenker jo at det er mulig å score fire mål på 20 minutter, samtidig som 6-6 på en måte er et resultat som «ikke finnes» i fotball?
    71'
    Watkins er gjennom!
    72'
    Det er så nære 7-2! Spissen blir spilt alene med keeper og flagget er tilsynelatende nede. Denne gangen redder Adrián forsøket fra Aston Villa-spissen.
    72'
    Salah på farten. Prøver på tvers, men via en VIlla-forsvarer og inn til keeper.
    74'
    Aston Villa 7 - 2 Liverpool
    Målgivende: John McGinn
    HVA I ALLE DAGER ER DET SOM SKJER? McGinn spiller fri Grealish som ydmyker Adrián med en nonchalant liten lobb forbi ham. Van Dijk raser mot egne lagkamerater!
    75'
    Et innlegg slås fra høyre, men Jota får ikke headet den på mål.
    79'
    Dean Smith gjør klart et dobbeltbytte.
    79'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Ahmed Elmohamady
    Ut: Matty Cash
    80'
    Inn: Marvelous Nakamba
    Ut: Douglas Luiz
    80'
    Milner med et godt innlegg. God heading av Jota, men Martinez holder den.
    83'
    Nesten 8-2! Ollie Watkins treffer tverrliggeren!
    85'
    Inn: Bertrand Traore
    Ut: Trezeguet
    88'
    Aston Villa har rett og slett vært fantastiske her.
    89'
    Det er helt utrolig at dette var et lag som så vidt klarte å berge plassen forrige sesong. Nå har Jack Grealish, Ross Barkley og Ollie Watkins bidratt til å rundjule den regjerende seriemesteren!