1-0
1-1
2-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Guido Gonzales Jr tildeler Atlanta United FC en corner. Tyler Wolff sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    4'
    Josef Martinez
    I Atlanta får Josef Martinez (Atlanta United FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    4'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark Charlotte FC.
    5'
    Christian Jonatan Ortiz
    Charlotte FC angriper. Cristian Ortiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Benjamin Bender (Charlotte FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    6'
    Jaylin Lindsey
    Charlotte FC angriper, men avslutningen til Jaylin Lindsey går utenfor.
    12'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Charlotte FC.
    13'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    I Atlanta slår Brooks Lennon en corner fra høyre.
    15'
    17'
    Andrew Gutman
    Atlanta United FC fosser forover og Andrew Gutman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    18'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    19'
    24'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Atlanta United FC.
    27'
    Atlanta United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    28'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til Charlotte FC
    Cristian Ortiz (Charlotte FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Charlotte FC angriper, men Guido Gonzales Jr blåser for offside.
    31'
    Sjanse til Atlanta United FC! Josef Martinez er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    33'
    Guido Gonzales Jr tildeler Atlanta United FC en corner. Brooks Lennon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Matheus Rossetto
    Målsjanse til Atlanta United FC! Matheus Rossetto treffer mål, men keeper redder.
    34'
    34'
    36'
    Alan Franco
    Alan Franco (Charlotte FC) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    36'
    37'
    Atlanta United FC angriper. Matheus Rossetto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    En av Atlanta United FCs spillere blir avblåst for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    39'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Karol Swiderski
    Karol Swiderski (Charlotte FC) kommer til avslutning på Mercedes-Benz Stadium, men headingen blir reddet.
    40'
    40'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    41'
    Charlotte FC avanserer forover og Karol Swiderski kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    44'
    44'
    Guido Gonzales Jr tildeler Charlotte FC en corner. Cristian Ortiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Benjamin Bender
    Charlotte FC angriper i Atlanta. Benjamin Bender avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    45'
    45'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Adam Edouard Armour
    Ut: Christian Jonatan Ortiz
    Charlotte FC bytter ut Cristian Ortiz med Adam Armour. Dette er det første byttet som Miguel Ramirez gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Harrison Afful
    Ut: McKinze Gaines
    Charlotte FC gjør sitt andre bytte. McKinze Gaines erstattes av Harrison Afful.
    46'
    47'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Sjanse til Charlotte FC! Karol Swiderski er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Thiago Almada
    Ut: Tyler Wolff
    Tyler Wolff (Atlanta United FC) erstattes av Thiago Almada.
    56'
    Inn: Marcelino Moreno
    Ut: Amar Sejdic
    Gonzalo Pineda (Atlanta United FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcelino Moreno erstatter Amar Sejdic.
    56'
    Atlanta United FC har fått straffe!
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Atlanta United FC
    58'
    Dommeren dømmer straffe til Atlanta United FC
    59'
    Atlanta United FC scorer på straffe!
    Atlanta United FC 1 - 0 Charlotte FC
    Mål: Josef Martinez
    Mål! Atlanta United FC tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Josef Martinez.
    60'
    62'
    En av Charlotte FCs spillere blir avblåst for offside.
    63'
    Adam Edouard Armour
    Charlotte FC angriper i Atlanta. Adam Armour fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    En av Atlanta United FCs spillere går i offside.
    65'
    I Atlanta slår Benjamin Bender en corner fra venstre.
    66'
    Mål for Charlotte FC!
    Atlanta United FC 1 - 1 Charlotte FC
    Mål: Adam Edouard Armour
    Målgivende: Benjamin Bender
    Mål! Adam Armour (Charlotte FC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Flott spill fra Benjamin Bender før målet.
    66'
    Benjamin Bender (Charlotte FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    68'
    Skudd utenfor mål, Charlotte FC
    68'
    Inn: Daniel Rios
    Ut: Karol Swiderski
    Charlotte FC bytter ut Karol Swiderski med Daniel Rios.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Atlanta fordi Alan Franco får behandling for en skade på banen.
    69'
    Alan Franco er tilbake på banen igjen.
    71'
    72'
    Offside! Josef Martinez (Atlanta United FC) er alene igjennom, men dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen er oppe med flagget.
    74'
    75'
    Brandt James Bronico
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Brandt Bronico (Charlotte FC) det gule kortet.
    76'
    77'
    78'
    79'
    Atlanta United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    Atlanta United FC fosser forover og Josef Martinez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Jake Mulraney
    Ut: Ronald Hernández
    Bytte for Atlanta United FC. Jake Mulraney kommer inn for Ronald Hernandez på Mercedes-Benz Stadium.
    83'
    84'
    Daniel Rios
    Daniel Rios (Charlotte FC) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Alan Franco vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    84'
    Atlanta United FC slipper å klare seg uten Alan Franco som kommer tilbake på banen igjen.
    86'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    Gult kort til Atlanta United FC
    George Campbell
    George Campbell (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Stadium.
    87'
    Dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen løfter flagget, og Atlanta United FCs Marcelino Moreno blåses av for offside.
    89'
    Jake Mulraney
    Jake Mulraney (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    Osvaldo Alonso
    Osvaldo Alonso (Atlanta United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Guido Gonzales Jr tildeler Charlotte FC en corner. Benjamin Bender sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+5
    Skudd på mål, Charlotte FC
    90'+5
    90'+5
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 2 - 1 Charlotte FC
    Mål: Jake Mulraney
    Målgivende: Marcelino Moreno
    I Atlanta tar Atlanta United FC ledelsen 2-1 etter et mål av Jake Mulraney. Marcelino Moreno var nest sist på ballen.