0-2
Swiderski52' (Str.)
0-3
1-3
    Justin Meram (Charlotte FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    2'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    2'
    Dommer Lukasz Szpala venter med å sette i gang spillet fordi Kristijan Kahlina ligger nede.
    3'
    Kristijan Kahlina kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mercedes-Benz Stadium.
    5'
    Caleb Wiley
    Caleb Wiley (Atlanta United FC) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Karol Swiderski (Charlotte FC) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Charlotte FC slipper å klare seg uten Karol Swiderski som kommer tilbake på banen igjen.
    9'
    Amar Sejdic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    12'
    Amar Sejdic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    14'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    Kristijan Kahlina
    16'
    Luiz Araujo
    Målsjanse til Atlanta United FC! Luiz Araujo treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    Quentin Westberg
    18'
    Mål for Charlotte FC!
    Atlanta United FC 0 - 1 Charlotte FC
    Mål: Justin Meram
    Målgivende: Ashley Westwood
    Justin Meram dundrer ballen i mål og Charlotte FC tar ledelsen 0-1 på Mercedes-Benz Stadium. Ashley Westwood sto for den målgivende pasningen.
    18'
    I Atlanta slår Justin Meram en corner fra venstre.
    20'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    21'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Jaylin Lindsey ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Jaylin Lindsey er på beina igjen og fortsetter kampen på Mercedes-Benz Stadium.
    26'
    27'
    Frispark Charlotte FC.
    32'
    34'
    En av Atlanta United FCs spillere går i offside.
    34'
    Andrew Gutman
    Sjanse! Atlanta United FC avanserer forover, men Andrew Gutman avslutter utenfor.
    36'
    Lukasz Szpala tildeler Atlanta United FC en corner. Thiago Almada sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Luiz Araujo
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    38'
    Luiz Araujo
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    39'
    Atlanta United FC avanserer forover i Atlanta. Andrew Gutman avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    45'+3
    47'
    47'
    Kamil Jozwiak
    Sjanse i Atlanta! Kamil Jozwiak (Charlotte FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Charlotte FC
    49'
    Dommeren dømmer straffe til Charlotte FC
    51'
    Straffe til Charlotte FC
    51'
    Rødt kort til Atlanta United FC
    Andrew Gutman sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Atlanta United FC må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    51'
    Charlotte FC scorer på straffe!
    Atlanta United FC 0 - 2 Charlotte FC
    Mål: Karol Swiderski
    Karol Swiderski banker inn et straffespark på Mercedes-Benz Stadium! Charlotte FC øker dermed ledelsen til 0-2.
    52'
    52'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    53'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Derick Etienne
    Ut: Amar Sejdic
    Atlanta United FC bytter ut Amar Sejdic med Derick Etienne. Dette er det første byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    55'
    Atlanta United FC 0 - 3 Charlotte FC
    Målgivende: Kamil Jozwiak
    Mål! Justin Meram øker ledelsen til 0-3. Det er en fin assist fra Kamil Jozwiak.
    57'
    57'
    59'
    Gult kort til Charlotte FC
    Jan Sobocinski
    Jan Sobocinski (Charlotte FC) får et gult kort av dommer Lukasz Szpala.
    59'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til Atlanta United FC.
    61'
    Kamil Jozwiak vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    63'
    Juan Sanchez
    Atlanta United FC angriper på Mercedes-Benz Stadium, men Juan Sanchez header utenfor.
    63'
    Kamil Jozwiak er tilbake i kampen igjen.
    64'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: McKinze Gaines
    Ut: Kamil Jozwiak
    Det virker som Kamil Jozwiak ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med McKinze Gaines.
    64'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    Karol Swiderski (Charlotte FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    69'
    Jaylin Lindsey
    Charlotte FC angriper i Atlanta. Jaylin Lindsey fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Inn: Hamady Diop
    Ut: Jan Sobocinski
    Bytte for Charlotte FC. Hamady Diop kommer inn for Jan Sobocinski på Mercedes-Benz Stadium.
    71'
    Inn: Giorgos Giakoumakis
    Ut: Luiz Araujo
    Gonzalo Pineda gjør dagens andre bytte i Atlanta, når han tar ut Luiz Araujo og setter inn Giorgos Giakoumakis.
    71'
    Inn: Matheus Rossetto
    Ut: Miguel Berry
    Gonzalo Pineda (Atlanta United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matheus Rossetto erstatter Miguel Berry.
    71'
    Frisparket tildelt Charlotte FC er farlig nær Atlanta United FCs målområde.
    71'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Franco Ibarra
    Franco Ibarra (Atlanta United FC) pådrar seg et gult kort.
    71'
    74'
    76'
    Spillet på Mercedes-Benz Stadium er stoppet midlertidig fordi McKinze Gaines ligger nede.
    77'
    Charlotte FC slipper å klare seg uten McKinze Gaines som kommer tilbake på banen i Atlanta.
    79'
    80'
    Lukasz Szpala tildeler Atlanta United FC en corner. Brooks Lennon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    I Atlanta slår Thiago Almada en corner fra venstre.
    82'
    Giorgos Giakoumakis
    Atlanta United FC angriper og Giorgos Giakoumakis header ballen i stolpen!
    82'
    83'
    Frispark i en god posisjon for Atlanta United FC!
    85'
    Inn: Brandon Cambridge
    Ut: Benjamin Bender
    Charlotte FC bytter ut Benjamin Bender med Brandon Cambridge. Dette er det tredje byttet som Christian Lattanzio gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Harrison Afful
    Ut: Hamady Diop
    Christian Lattanzio gjør dagens fjerde bytte i Atlanta, når han tar ut Hamady Diop og setter inn Harrison Afful.
    86'
    Thiago Almada (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    86'
    86'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 3 Charlotte FC
    Mål: Juan Sanchez
    Målgivende: Thiago Almada
    Juan Sanchez holder Atlanta United FC inne i matchen ved a heade inn 1-3. Flott spill fra Thiago Almada før målet.
    86'
    Brooks Lennon
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Stadium.
    88'
    Brandon Cambridge
    Charlotte FC angriper, men avslutningen til Brandon Cambridge går utenfor.
    88'
    Inn: Machop Chol
    Ut: Franco Ibarra
    Atlanta United FC bytter ut Franco Ibarra med Machop Chol.
    90'
    Giorgos Giakoumakis (Atlanta United FC) får en nickmöjlighet på Mercedes-Benz Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    90'+2
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Charlotte FC.
    90'+5
    Nathan Byrne
    Dommeren gir Nathan Byrne (Charlotte FC) et gult kort.
    90'+5
    90'+6
    Justin Meram
    Charlotte FC angriper i Atlanta. Justin Meram avslutter på mål, men greier ikke å score.