Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi (Minnesota United FC) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    6'
    I Atlanta slår Thiago Almada en corner fra venstre.
    8'
    Robin Lod
    Minnesota United FC angriper. Robin Lod får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    10'
    Michael Boxall
    Minnesota United FC avanserer forover og Michael Boxall kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    10'
    10'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    16'
    Guido Gonzales Jr tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    20'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Luis Abram
    Luis Abram (Atlanta United FC) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    20'
    Kervin Arriaga
    Minnesota United FC avanserer forover i Atlanta. Kervin Arriaga avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    En av Atlanta United FCs spillere blir avblåst for offside.
    23'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Minnesota United FC.
    26'
    Thiago Almada (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    28'
    Minnesota United FC fosser fremover, men Guido Gonzales Jr blåser for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    29'
    30'
    Offside! Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi blir vinket av og Minnesota United FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    32'
    Atlanta United FC angriper i Atlanta, men blir avblåst for offside.
    33'
    34'
    Frispark Atlanta United FC.
    34'
    Minnesota United FC fosser forover og Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Giorgos Giakoumakis
    Giorgos Giakoumakis (Atlanta United FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    38'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Guido Gonzales Jr tildeler Atlanta United FC en corner. Thiago Almada sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    I Atlanta slår Joseph Rosales en corner fra høyre.
    39'
    En av Minnesota United FCs spillere går i offside.
    39'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Carlos Harvey
    Ut: Robin Lod
    Robin Lod (Minnesota United FC) erstattes av Carlos Harvey.
    46'
    46'
    Jeong Sang-bin
    Sjanse til Minnesota United FC! Jeong Sang-bin er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    49'
    49'
    Edwin Mosquera ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    Atlanta United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Atlanta United FC slipper å klare seg uten Edwin Mosquera som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    I Atlanta slår Joseph Rosales en corner fra venstre.
    53'
    Mål for Minnesota United FC!
    Atlanta United FC 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Kervin Arriaga
    Målgivende: Joseph Rosales
    Mål! Kervin Arriaga gir Minnesota United FC en 0-1 ledelse. Flott spill fra Joseph Rosales før målet.
    54'
    55'
    56'
    Atlanta United FC 0 - 2 Minnesota United FC
    Mål: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Målgivende: Carlos Harvey
    Mål! Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi gir Minnesota United FC en komfortabel 0-2 ledelse. Carlos Harvey sto for den målgivende pasningen.
    60'
    Thiago Almada (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    62'
    Tristan Muyumba
    Tristan Muyumba (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    62'
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: Jeong Sang-bin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Bongokuhle Hlongwane, mens Jeong Sang-bin tar plass på benken.
    63'
    Inn: Teemu Pukki
    Ut: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Bytte for Minnesota United FC. Teemu Pukki kommer inn for Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi på Mercedes-Benz Stadium.
    63'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    63'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Daniel Rios
    Ut: Tristan Muyumba
    Atlanta United FC bytter ut Tristan Muyumba med Daniel Rios. Dette er det første byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Tyler Wolff
    Ut: Edwin Mosquera
    Atlanta United FC bytter ut Edwin Mosquera med Tyler Wolff.
    66'
    67'
    Guido Gonzales Jr tildeler Atlanta United FC en corner. Thiago Almada sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Daniel Rios
    Sjanse i Atlanta! Daniel Rios (Atlanta United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Kan Atlanta United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    71'
    Luis Abram
    Luis Abram (Atlanta United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    72'
    Saba Lobzhanidze
    Sjanse! Atlanta United FC avanserer forover, men Saba Lobzhanidze avslutter utenfor.
    73'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    74'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Målsjanse! Giorgos Giakoumakis (Atlanta United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Stian Gregersen
    Ut: Noah Cobb
    Atlanta United FC gjør sitt tredje bytte. Noah Cobb erstattes av Stian Gregersen.
    77'
    79'
    Inn: Caden Clark
    Ut: Joseph Rosales
    Eric Ramsay gjør dagens fjerde bytte i Atlanta, når han tar ut Joseph Rosales og setter inn Caden Clark.
    80'
    Frisparket tildelt Atlanta United FC er farlig nær Minnesota United FCs målområde.
    81'
    Daniel Rios
    Daniel Rios (Atlanta United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 2 Minnesota United FC
    Mål: Saba Lobzhanidze
    Målgivende: Daniel Rios
    Saba Lobzhanidze setter inn en redusering på Mercedes-Benz Stadium. Stillingen er nå 1-2. Det er en fin assist fra Daniel Rios.
    82'
    84'
    85'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    85'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Atlanta United FC
    87'
    Ingen straffe til Atlanta United FC
    88'
    89'
    90'+1
    Atlanta United FC angriper på Mercedes-Benz Stadium. Giorgos Giakoumakis header ballen i tverrliggeren!
    90'+1
    I Atlanta slår Brooks Lennon en corner fra venstre.
    90'+2
    90'+5
    Minnesota United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atlanta United FC.
    90'+7
    Gult kort til Minnesota United FC
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Kervin Arriaga (Minnesota United FC) det gule kortet.
    90'+8
    Inn: Nicolas Firmino
    Ut: Tyler Wolff
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Nicolas Firmino, mens Tyler Wolff tar plass på benken.