Atlanta United FC får tildelt et frispark
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Sporting Kansas City.
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    Kan Sporting Kansas City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Osvaldo Alonso (Atlanta United FC) pådrar seg et gult kort.
    11'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    Andreu Fontas
    Målsjanse til Sporting Kansas City! Andreu Fontas treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Sporting Kansas City får tildelt et hjørnespark
    Nicolas Isimat-Mirin
    I Atlanta slår Nicolas Isimat-Mirin en corner fra høyre.
    13'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    14'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Skudd utenfor mål, Atlanta United FC
    Osvaldo Alonso (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    18'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Luiz Araujo
    Målgivende: Josef Martinez
    Atlanta United FC leder 1-0 etter en scoring av Luiz Araujo. Flott spill fra Josef Martinez før målet.
    20'
    Andrew Gutman
    Andrew Gutman (Atlanta United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Atlanta United FC blir avblåst for offside
    Atlanta United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    22'
    Luiz Araujo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    24'
    Luiz Araujo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Dom Dwyer
    Ut: Luiz Araujo
    Gonzalo Pineda gjør dagens første bytte i Atlanta, når han tar ut Luiz Araujo og setter inn Dom Dwyer.
    26'
    Sporting Kansas City blir avblåst for offside
    Daniel Salloi
    En av Sporting Kansas Citys spillere går i offside.
    27'
    Atlanta United FC får tildelt et hjørnespark
    Tyler Wolff
    Tyler Wolff (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    31'
    George Campbell
    George Campbell (Atlanta United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    Remi Walter
    Sporting Kansas City angriper i Atlanta. Remi Walter fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Johnny Russell
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Johnny Russell avslutter utenfor.
    40'
    Dom Dwyer
    Atlanta United FC avanserer forover i Atlanta. Dom Dwyer avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Dom Dwyer
    En av Atlanta United FCs spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Skudd på mål, Atlanta United FC
    Tyler Wolff
    Atlanta United FC angriper. Tyler Wolff får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Dom Dwyer
    Atlanta United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Remi Walter
    Ted Unkel tildeler Sporting Kansas City en corner. Remi Walter sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Atlanta United FC 2 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Dom Dwyer
    Dom Dwyer øker Atlanta United FCs ledelse til 2-0! Josef Martinez var nest sist på ballen.
    45'+3
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Jose Mauri
    Ut: Oriol Rosell
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt første bytte for dagen. Jose Mauri erstatter Oriol Rosell.
    51'
    Tyler Wolff
    52'
    52'
    Tyler Wolff
    Tyler Wolff (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    55'
    Roger Espinoza
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    57'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Jose Mauri
    Jose Mauri (Sporting Kansas City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    Tyler Wolff
    Ted Unkel tildeler Atlanta United FC en corner. Tyler Wolff sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    61'
    62'
    Amar Sejdic
    Amar Sejdic (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    63'
    63'
    Inn: Brooks Lennon
    Ut: Tyler Wolff
    Atlanta United FC bytter ut Tyler Wolff med Brooks Lennon. Dette er det andre byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Roger Espinoza
    Sporting Kansas City gjør sitt andre bytte. Roger Espinoza erstattes av Felipe Hernandez.
    66'
    Khiry Shelton
    Khiry Shelton (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    67'
    68'
    Brooks Lennon
    71'
    72'
    Sporting Kansas City avanserer forover i Atlanta. Johnny Russell avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Inn: Caleb Wiley
    Ut: Josef Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Caleb Wiley, mens Josef Martinez tar plass på benken.
    75'
    Inn: Marcelino Moreno
    Ut: Amar Sejdic
    Bytte for Atlanta United FC. Marcelino Moreno kommer inn for Amar Sejdic på Mercedes-Benz Stadium.
    76'
    Dom Dwyer
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Dom Dwyer fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Jose Mauri
    Jose Mauri (Sporting Kansas City) erstattes av Marinos Tzionis.
    77'
    Dommer Ted Unkel gir Andreu Fontas (Sporting Kansas City) et gult kort.
    79'
    Det blir farlig! Frispark for Atlanta United FC er nær straffområde.
    79'
    Marcelino Moreno
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) avanserer forover på Mercedes-Benz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    81'
    83'
    Felipe Hernandez
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    84'
    I Atlanta slår Felipe Hernandez en corner fra venstre.
    85'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Atlanta United FC 2 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Daniel Salloi
    Mål! Daniel Salloi reduserer til 2-1 på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta.
    85'
    Atlanta United FC 3 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Caleb Wiley
    Målgivende: Marcelino Moreno
    Mål! Atlanta United FC øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Caleb Wiley på Mercedes-Benz Stadium. Det er en fin assist fra Marcelino Moreno.