Kampen har startet.
    Atletico Madrid scorer selvmål!
    Atletico Madrid 0 - 1 Feyenoord
    Mål: Mario Hermoso
    Et uheldig selvmål av Mario Hermoso gjør at det står 0-1 på Wanda Metropolitano.
    7'
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    11'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 1 Feyenoord
    Mål: Alvaro Morata
    Mål! Atletico Madrid utligner på Wanda Metropolitano. Målscorer: Alvaro Morata.
    12'
    Ramiz Zerrouki
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover i Madrid. Ramiz Zerrouki avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Atletico Madrid blir stående
    14'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Saul Niguez (Atletico Madrid) vinkes av for offside i Madrid.
    19'
    I Madrid slår Lino en corner fra høyre.
    19'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    20'
    Koke (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    25'
    Koke
    Målsjanse! Koke (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    28'
    Igor Paixao
    Feyenoord Rotterdam angriper. Igor Paixao får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    31'
    Francois Letexier tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Igor Paixao sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    33'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Cesar Azpilicueta
    Cesar Azpilicueta (Atletico Madrid) mottar sitt første gule kort for dagen på Wanda Metropolitano.
    33'
    Mål for Feyenoord!
    Atletico Madrid 1 - 2 Feyenoord
    Mål: David Hancko
    Mål! David Hancko gir Feyenoord Rotterdam en 1-2 ledelse.
    34'
    David Hancko
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! David Hancko treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    38'
    Gernot Trauner
    Gernot Trauner (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    39'
    Atletico Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    41'
    Saul Niguez
    Saul Niguez (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    43'
    I Madrid slår Igor Paixao en corner fra venstre.
    44'
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    44'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til Atletico Madrid.
    44'
    45'+1
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    45'+1
    Alvaro Morata
    Dommer Francois Letexier viser Alvaro Morata (Atletico Madrid) det gule kortet.
    45'+1
    Nahuel Molina (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    45'+3
    Atletico Madrid 2 - 2 Feyenoord
    Mål: Antoine Griezmann
    Antoine Griezmann scorer og utligner dermed til 2-2.
    45'+3
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Marcos Llorente
    Ut: Rodrigo De Paul
    Atletico Madrid bytter ut Rodrigo De Paul med Marcos Llorente.
    46'
    Atletico Madrid 3 - 2 Feyenoord
    Målgivende: Nahuel Molina
    Alvaro Morata dundrer ballen i mål og Atletico Madrid tar ledelsen 3-2 på Wanda Metropolitano. Det er en fin assist fra Nahuel Molina.
    47'
    48'
    48'
    50'
    Francois Letexier tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Calvin Stengs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    53'
    Gult kort til Feyenoord
    Calvin Stengs
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Frispark i en god posisjon for Feyenoord Rotterdam!
    56'
    Lino
    Lino (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    56'
    I Madrid slår Calvin Stengs en corner fra høyre.
    58'
    Alvaro Morata vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    59'
    Alvaro Morata er tilbake i kampen igjen.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Yankuba Minteh
    Ut: Ayase Ueda
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Ayase Ueda med Yankuba Minteh. Dette er det første byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    60'
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Calvin Stengs er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Inn: Javi Galan
    Ut: Lino
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Javi Galan erstatter Lino.
    62'
    Igor Paixao
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Igor Paixao avslutter utenfor.
    64'
    65'
    Mario Hermoso
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Mario Hermoso fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    69'
    70'
    Igor Paixao
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Igor Paixao går utenfor.
    70'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    71'
    Skudd på mål, Feyenoord
    72'
    72'
    73'
    73'
    Inn: Bart Nieuwkoop
    Ut: Gernot Trauner
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Bart Nieuwkoop kommer inn for Gernot Trauner på Wanda Metropolitano.
    74'
    Inn: Ondrej Lingr
    Ut: Mats Wieffer
    Arne Slot gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Mats Wieffer og setter inn Ondrej Lingr.
    74'
    Inn: Alireza Jahanbakhsh
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt fjerde bytte. Ramiz Zerrouki erstattes av Alireza Jahanbakhsh.
    78'
    Inn: Rodrigo Riquelme
    Ut: Nahuel Molina
    Bytte for Atletico Madrid. Rodrigo Riquelme kommer inn for Nahuel Molina på Wanda Metropolitano.
    79'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Antoine Griezmann
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) erstattes av Angel Correa.
    79'
    81'
    82'
    82'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    87'
    89'
    90'+1
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Feyenoord Rotterdam.
    90'+2
    Inn: Ilias Kostis
    Ut: Alvaro Morata
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Ilias Kostis, mens Alvaro Morata tar plass på benken.
    90'+3
    Yankuba Minteh
    Sjanse i Madrid! Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.