Lino51'
2-0
619
328
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    5'
    Saul Niguez
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Saul Niguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Lazio
    Mål: Antoine Griezmann
    Målgivende: Lino
    Atletico Madrid leder 1-0 etter en scoring av Antoine Griezmann. Flott spill fra Lino før målet.
    6'
    Frispark til Lazio på halvdelen til Atletico Madrid.
    8'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Gult kort til Lazio
    Pedro
    Pedro (Lazio) pådrar seg et gult kort.
    8'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Lazio.
    10'
    I Madrid slår Antoine Griezmann en corner fra høyre.
    11'
    Mattia Zaccagni
    Mattia Zaccagni (Lazio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Matteo Guendouzi
    Målsjanse på Wanda Metropolitano! Matteo Guendouzi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Lazio på egen banehalvdel.
    19'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Lazio en corner. Luis Alberto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Frispark Lazio.
    22'
    Luis Alberto (Lazio) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    24'
    Nicolo Casale
    Nicolo Casale (Lazio) prøver å heade ballen i mål på Wanda Metropolitano, men mislykkes.
    24'
    24'
    Ciro Immobile
    Målsjanse! Ciro Immobile (Lazio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    26'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    27'
    Lino
    Sjanse til Atletico Madrid! Lino er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    33'
    Saul Niguez
    Saul Niguez (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men klarer ikke å score.
    35'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    36'
    Atletico Madrids Lino blåses av for offside på Wanda Metropolitano.
    38'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    39'
    Målet til Atletico Madrid blir annullert
    40'
    Antoine Griezmann
    Atletico Madrid angriper, men avslutningen til Antoine Griezmann går utenfor.
    44'
    Lazio fosser fremover, men Ciro Immobile går rett i offsidefella.
    45'
    Lino
    Sjanse! Atletico Madrid avanserer forover, men Lino avslutter utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til Atletico Madrid
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    45'+2
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Caglar Söyüncü
    Ut: Jose Gimenez
    Atletico Madrid bytter ut Jose Gimenez med Caglar Söyüncü. Dette er det første byttet som Diego Simeone gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Antoine Griezmann
    Bytte for Atletico Madrid. Memphis Depay kommer inn for Antoine Griezmann på Wanda Metropolitano.
    46'
    46'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Lazio.
    46'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    47'
    Adam Marusic
    Adam Marusic (Lazio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Atletico Madrid 2 - 0 Lazio
    Mål: Lino
    Mål! Atletico Madrid øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Lino på Wanda Metropolitano.
    51'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Atletico Madrid en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Felipe Anderson
    Ut: Pedro
    Lazio gjør sitt første bytte. Pedro erstattes av Felipe Anderson.
    58'
    Inn: Manuel Lazzari
    Ut: Adam Marusic
    Adam Marusic (Lazio) erstattes av Manuel Lazzari.
    58'
    Luis Alberto (Lazio) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    61'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Angel Correa
    Atletico Madrid bytter ut Angel Correa med Alvaro Morata.
    63'
    Inn: Koke
    Ut: Axel Witsel
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Koke erstatter Axel Witsel.
    63'
    Inn: Valentin Castellanos
    Ut: Ciro Immobile
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio. Inn kommer Valentin Castellanos, mens Ciro Immobile tar plass på benken.
    64'
    Inn: Daichi Kamada
    Ut: Luis Alberto
    Luis Alberto (Lazio) erstattes av Daichi Kamada.
    64'
    Felipe Anderson
    Felipe Anderson (Lazio) avanserer forover på Wanda Metropolitano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    I Madrid slår Rodrigo De Paul en corner fra venstre.
    66'
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Stefan Savic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Cesar Azpilicueta, mens Stefan Savic tar plass på benken.
    68'
    Valentin Castellanos
    Målsjanse til Lazio! Valentin Castellanos treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    Inn: Luca Pellegrini
    Ut: Elseid Hysaj
    Maurizio Sarri gjør dagens femte bytte i Madrid, når han tar ut Elseid Hysaj og setter inn Luca Pellegrini.
    70'
    Lazio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Madrid.
    72'
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Matteo Guendouzi (Lazio) et gult kort.
    72'
    Memphis Depay
    Sjanse i Madrid! Memphis Depay (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Alvaro Morata
    Alvaro Morata (Atletico Madrid) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    74'
    78'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Lazio på egen banehalvdel.
    79'
    Lazio fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    84'
    Frispark i en god posisjon for Lazio!
    86'
    Luca Pellegrini
    Målsjanse! Luca Pellegrini (Lazio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    89'
    90'+1
    Lazio avanserer forover i Madrid. Matteo Guendouzi avslutter, men treffer ikke mål.