Felix17' (Str.)
1-0
2-0
    Kampen er i gang på Wanda Metropolitano.
    Straffe! Dommer Viktor Kassai plasserer ballen på krittmerket for Atletico Madrid...
    1'
    Kieran Trippier (Atletico Madrid) misbruker sjansen fra straffemerket!
    2'
    Viktor Kassai signaliserer et frispark til FC Lokomotiv Moscow.
    9'
    Frispark for FC Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    10'
    Dommer Viktor Kassai ser at linjemannen løfter flagget, og Atletico Madrids Kieran Trippier blåses av for offside.
    12'
    VAR sjekker om det er straffe til Atletico Madrid
    15'
    Straffe til Atletico Madrid!
    16'
    Dommeren dømmer straffe til Atletico Madrid
    16'
    Atletico Madrid scorer på straffe!
    Atletico Madrid 1 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Joao Felix
    Mål! Joao Felix gir Atletico Madrid ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    17'
    Renan Lodi
    Sjanse i Madrid! Renan Lodi (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Alvaro Morata
    Alvaro Morata (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men klarer ikke å score.
    21'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark FC Lokomotiv Moscow.
    22'
    Viktor Kassai signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    27'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Alvaro Morata går rett i offsidefella.
    28'
    Målet til Atletico Madrid blir annullert
    28'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til FC Lokomotiv Moscow.
    28'
    30'
    Thomas Partey
    Atletico Madrid angriper. Thomas Partey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Hjørnespark til Atletico Madrid
    30'
    FC Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    31'
    Maciej Rybus
    FC Lokomotiv Moscow fosser forover og Maciej Rybus fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Joao Felix
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Joao Felix avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Joao Felix
    Joao Felix (Atletico Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    39'
    Atletico Madrid angriper, men Alvaro Morata vinkes av for offside.
    40'
    40'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Murilo Cerqueira
    Murilo Cerqueira (FC Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Viktor Kassai.
    40'
    42'
    Grzegorz Krychowiak
    Grzegorz Krychowiak (FC Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på Wanda Metropolitano.
    42'
    45'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Atletico Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Saul Niguez
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Saul Niguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    49'
    49'
    50'
    54'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 2 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Felipe
    Målgivende: Koke
    Mål! Felipe (Atletico Madrid) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Wanda Metropolitano. Det er en fin assist fra Koke.
    54'
    Angel Correa
    Målsjanse! Angel Correa (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Frispark Atletico Madrid.
    60'
    Viktor Kassai signaliserer et frispark til FC Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    63'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Dommer Viktor Kassai gir Angel Correa (Atletico Madrid) et gult kort.
    67'
    67'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Hector Herrera
    Ut: Angel Correa
    Atletico Madrid gjør sitt første bytte. Angel Correa erstattes av Hector Herrera.
    68'
    Dommer Viktor Kassai venter med å sette i gang spillet fordi Vedran Corluka ligger nede.
    68'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Stanislav Magkeev
    Ut: Vedran Corluka
    Yury Semin (FC Lokomotiv Moscow) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Stanislav Magkeev erstatter Vedran Corluka som sannsynligvis er skadet.
    69'
    71'
    72'
    Atletico Madrid angriper på Wanda Metropolitano. Alvaro Morata header utenfor.
    73'
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Koke
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Thomas Lemar erstatter Koke.
    73'
    En av FC Lokomotiv Moscows spillere blir avblåst for offside på Wanda Metropolitano.
    74'
    Inn: Fedor Smolov
    Ut: Eder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lokomotiv Moscow. Inn kommer Fedor Smolov, mens Eder tar plass på benken.
    75'
    75'
    Atletico Madrid avanserer forover i Madrid. Thomas Partey avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Joao Felix
    Joao Felix (Atletico Madrid) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    79'
    80'
    Thomas Lemar
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men klarer ikke å score.
    81'
    Inn: Marcos Llorente
    Ut: Joao Felix
    Bytte for Atletico Madrid. Marcos Llorente kommer inn for Joao Felix på Wanda Metropolitano.
    81'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    82'
    Thomas Partey (Atletico Madrid) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Frisparket tildelt Atletico Madrid er farlig nær FC Lokomotiv Moscows målområde.