Hulk88'
3-0
3-1
Uribe90'+3
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Millonarios FC på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til Millonarios FC på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    3'
    David Silva
    David Silva (Millonarios FC) kommer til en målsjanse på Governador Magalhaes Pinto, men klarer ikke å score.
    5'
    Gult kort til Millonarios FC
    Juan Carlos Pereira
    Juan Carlos Pereira (Millonarios FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    6'
    Frispark for Millonarios FC på egen banehalvdel.
    7'
    I Belo Horizonte slår Edenilson en corner fra venstre.
    10'
    Dommer Fernando Rapallini venter med å sette i gang spillet fordi Allan ligger nede.
    11'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Otavio
    Ut: Allan
    Allan (Atletico Mineiro MG) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Otavio.
    13'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) header utenfor.
    15'
    Mauricio Lemos
    Atletico Mineiro MG angriper i Belo Horizonte. Mauricio Lemos fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Atletico Mineiro MG er nær straffområde.
    22'
    Millonarios FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Paulinho
    I Belo Horizonte header Paulinho (Atletico Mineiro MG) mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    Hulk
    Atletico Mineiro MG avanserer forover i Belo Horizonte. Hulk avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Skudd på mål, Atletico Mineiro MG
    30'
    Millonarios FC, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Millonarios FC angriper. Juan Carlos Pereira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    30'
    Federico Zaracho
    Sjanse! Atletico Mineiro MG avanserer forover, men Federico Zaracho avslutter utenfor.
    35'
    Atletico Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Edenilson (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra høyre på Governador Magalhaes Pinto.
    38'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Millonarios FC.
    42'
    44'
    Edenilson (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra venstre side på Governador Magalhaes Pinto.
    45'
    Mauricio Lemos (Atletico Mineiro MG) kommer seg fri på Governador Magalhaes Pinto, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Skade: Atletico Mineiro MG
    45'+4
    Leonardo Castro
    Målsjanse til Millonarios FC! Leonardo Castro treffer mål, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Tilbake fra skade: Atletico Mineiro MG
    45'+5
    Spillerbytte - Millonarios FC
    Inn: Jader Valencia
    Ut: Juan Carlos Pereira
    Millonarios FC bytter ut Juan Carlos Pereira med Jader Valencia.
    46'
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Renzo Saravia
    Renzo Saravia (Atletico Mineiro MG) pådrar seg et gult kort.
    46'
    Inn: Pedrinho
    Ut: Edenilson
    Eduardo Coudet (Atletico Mineiro MG) gjør sitt andre bytte for dagen. Pedrinho erstatter Edenilson.
    46'
    Mål for Atletico Mineiro MG!
    Atletico Mineiro MG 1 - 0 Millonarios FC
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Hulk
    Atletico Mineiro MG tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Paulinho. Flott spill fra Hulk før målet.
    49'
    Frispark Atletico Mineiro MG.
    56'
    Skudd utenfor mål, Atletico Mineiro MG
    58'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    60'
    Inn: Oscar Cortes
    Ut: Daniel Catano
    Daniel Catano (Millonarios FC) erstattes av Oscar Cortes.
    61'
    62'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    63'
    Pedrinho
    Sjanse til Atletico Mineiro MG! Pedrinho er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Oscar Vanegas
    Dommeren gir Oscar Vanegas (Millonarios FC) et gult kort.
    66'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) mottar sitt første gule kort for dagen på Governador Magalhaes Pinto.
    66'
    Fernando Rapallini tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Leonardo Castro (Millonarios FC) kommer til avslutning på Governador Magalhaes Pinto, men headingen blir reddet.
    73'
    73'
    Frispark Millonarios FC.
    74'
    Frispark til Atletico Mineiro MG på halvdelen til Millonarios FC.
    75'
    Leonardo Castro (Millonarios FC) får et gult kort av dommer Fernando Rapallini.
    75'
    Frispark i en god posisjon for Atletico Mineiro MG!
    78'
    Inn: Fernando Uribe
    Ut: Daniel Giraldo
    Millonarios FC gjør sitt tredje bytte. Daniel Giraldo erstattes av Fernando Uribe.
    80'
    Atletico Mineiro MG 2 - 0 Millonarios FC
    Målgivende: Patrick
    Mål! Paulinho (Atletico Mineiro MG) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Governador Magalhaes Pinto. Patrick sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Inn: Igor Gomes
    Ut: Federico Zaracho
    Eduardo Coudet gjør dagens tredje bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Federico Zaracho og setter inn Igor Gomes.
    87'
    Inn: Luis Paredes
    Ut: Leonardo Castro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Millonarios FC. Inn kommer Luis Paredes, mens Leonardo Castro tar plass på benken.
    87'
    Atletico Mineiro MG 3 - 0 Millonarios FC
    Mål: Hulk
    Målgivende: Paulinho
    Mål! Atletico Mineiro MG øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Hulk på Governador Magalhaes Pinto. Det er en fin assist fra Paulinho.
    88'
    Inn: Rever
    Ut: Paulinho
    Paulinho (Atletico Mineiro MG) erstattes av Rever.
    90'
    Inn: Eduardo Vargas
    Ut: Hulk
    Atletico Mineiro MG bytter ut Hulk med Eduardo Vargas. Dette er det femte byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Mål for Millonarios FC!
    Atletico Mineiro MG 3 - 1 Millonarios FC
    Mål: Fernando Uribe
    Målgivende: David Silva
    Mål! Millonarios FC reduserer til 3-1 ved Fernando Uribe. David Silva var nest sist på ballen.