1-0
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Minnesota United FC like utenfor Austin FC-området.
    1'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Wil Trapp
    Dommer Rosendo Mendoza viser Wil Trapp (Minnesota United FC) det gule kortet.
    10'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Austin FC.
    10'
    I Austin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Frispark Minnesota United FC.
    17'
    Minnesota United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    20'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Robin Lod
    Minnesota United FC angriper i Austin. Robin Lod fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    27'
    Austin FC angriper i Austin, men blir avblåst for offside.
    38'
    Minnesota United FC fosser fremover, men Rosendo Mendoza blåser for offside på Q2 Stadium.
    39'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Minnesota United FC.
    40'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    46'
    47'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    En av Austin FCs spillere går i offside.
    50'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    51'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Maximiliano Urruti
    Sjanse! Austin FC avanserer forover, men Maximiliano Urruti avslutter utenfor.
    52'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Austin FC.
    53'
    Gult kort til Austin FC
    Julio Cascante
    Julio Cascante (Austin FC) pådrar seg et gult kort.
    53'
    55'
    56'
    Luis Antonio Amarilla Lencina
    Luis Amarilla (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Mål for Austin FC!
    Austin FC 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Maximiliano Urruti
    Målgivende: Hector Jimenez
    Mål! Austin FC tar ledelsen 1-0 ved Maximiliano Urruti. Flott spill fra Hector Jimenez før målet.
    58'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Ut: Ethan Finlay
    Austin FC bytter ut Ethan Finlay med Jhojan Valencia. Dette er det første byttet som Josh Wolff gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Nicholas Lima
    Ut: Hector Jimenez
    Bytte for Austin FC. Nicholas Lima kommer inn for Hector Jimenez på Q2 Stadium.
    60'
    Inn: Jon Gallagher
    Ut: Zan Kolmanic
    Zan Kolmanic (Austin FC) erstattes av Jon Gallagher.
    61'
    Kemar Lawrence ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Rosendo Mendoza tildeler Austin FC en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Minnesota United FC slipper å klare seg uten Kemar Lawrence som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    66'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Oniel Fisher
    Ut: Kemar Lawrence
    Det virker som Kemar Lawrence ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Oniel Fisher.
    67'
    Michael Boxall
    Dommer Rosendo Mendoza gir Michael Boxall (Minnesota United FC) et gult kort.
    67'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    67'
    Inn: Franco Fragapane
    Ut: Joseph Rosales
    Adrian Heath (Minnesota United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Franco Fragapane erstatter Joseph Rosales.
    67'
    Inn: Romain Metanire
    Ut: Wil Trapp
    Adrian Heath gjør dagens tredje bytte i Austin, når han tar ut Wil Trapp og setter inn Romain Metanire.
    68'
    68'
    Nicholas Lima
    Austin FC angriper på Q2 Stadium. Nicholas Lima header utenfor.
    69'
    70'
    71'
    Emanuel Reynoso
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Emanuel Reynoso går utenfor.
    71'
    71'
    72'
    73'
    Kan Minnesota United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    77'
    Sebastian Driussi
    Austin FC angriper. Sebastian Driussi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Alexander Ring
    Austin FC avanserer forover i Austin. Alexander Ring avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Inn: Adrien Hunou
    Ut: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Adrian Heath gjør dagens fjerde bytte i Austin, når han tar ut Luis Amarilla og setter inn Adrien Hunou.
    80'
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: Robin Lod
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Bongokuhle Hlongwane, mens Robin Lod tar plass på benken.
    81'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Q2 Stadium.
    82'
    83'
    Hjørnespark til Austin FC
    84'
    85'
    Inn: Danny Hoesen
    Ut: Maximiliano Urruti
    Austin FC gjør sitt fjerde bytte. Maximiliano Urruti erstattes av Danny Hoesen.
    87'
    88'
    89'
    Inn: Owen Wolff
    Ut: Alexander Ring
    Austin FC bytter ut Alexander Ring med Owen Wolff.
    90'
    90'+1
    Sebastian Driussi (Austin FC) avanserer forover på Q2 Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.