Målet til Minnesota United FC blir annullert
    I Austin slår Diego Fagundez en corner fra høyre.
    Alexander Ring
    Sjanse til Austin FC! Alexander Ring er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    10'
    Fotis Bazakos tildeler Austin FC en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Alexander Ring (Austin FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Hjørnespark til Austin FC
    13'
    17'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Austin FC.
    18'
    19'
    Mål for Austin FC!
    Austin FC 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Jon Gallagher
    Målgivende: Adam Lundqvist
    19'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    21'
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    24'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    Bradley Stuver
    26'
    Mål for Minnesota United FC!
    Austin FC 1 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Joseph Rosales
    Målgivende: Mender Garcia
    Mål! Minnesota United FC utligner på Q2 Stadium. Målscorer: Joseph Rosales. Flott spill fra Mender Garcia før målet.
    26'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Bongokuhle Hlongwane går utenfor.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Austin FC!
    29'
    Diego Fagundez
    Austin FC avanserer forover i Austin. Diego Fagundez avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Q2 Stadium.
    32'
    Ethan Finlay
    Sjanse! Austin FC avanserer forover, men Ethan Finlay avslutter utenfor.
    33'
    Alexander Ring (Austin FC) kommer seg fri på Q2 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    34'
    Jon Gallagher
    Jon Gallagher (Austin FC) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    36'
    Franco Fragapane
    Målsjanse på Q2 Stadium! Franco Fragapane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    37'
    I Austin slår Franco Fragapane en corner fra venstre.
    37'
    Wil Trapp
    Wil Trapp treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Minnesota United FC i Austin.
    37'
    Minnesota United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Austin FC.
    39'
    40'
    I Austin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    44'
    Julio Cascante
    Austin FC fosser forover og Julio Cascante fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    45'
    Mender Garcia
    Minnesota United FC angriper i Austin. Mender Garcia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Aleksandar Radovanovic
    Ut: Alexander Ring
    Josh Wolff gjør dagens første bytte i Austin, når han tar ut Alexander Ring og setter inn Aleksandar Radovanovic.
    46'
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aleksandar Radovanovic (Austin FC) vrir seg av smerte i gresset.
    46'
    Austin FC slipper å klare seg uten Aleksandar Radovanovic som kommer tilbake på banen igjen.
    48'
    En av Minnesota United FCs spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Frispark Minnesota United FC.
    52'
    Kemar Lawrence vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Zarek Valentin
    Ut: Kemar Lawrence
    Kemar Lawrence, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Zarek Valentin kommer inn for Minnesota United FC.
    54'
    58'
    59'
    Aleksandar Radovanovic
    Aleksandar Radovanovic (Austin FC) avanserer forover på Q2 Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    59'
    Minnesota United FC angriper, men Fotis Bazakos blåser for offside.
    60'
    Inn: Jeong Sang-bin
    Ut: Mender Garcia
    Minnesota United FC bytter ut Mender Garcia med Jeong Sang-bin.
    61'
    Inn: Emiliano igoni
    Ut: Diego Fagundez
    Diego Fagundez (Austin FC) erstattes av Emiliano igoni.
    61'
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Gyasi Zardes
    Austin FC gjør sitt tredje bytte. Gyasi Zardes erstattes av Maximiliano Urruti.
    61'
    Inn: Sebastian Driussi
    Ut: Ethan Finlay
    Austin FC bytter ut Ethan Finlay med Sebastian Driussi. Dette er det fjerde byttet som Josh Wolff gjør i dagens kamp.
    61'
    62'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    65'
    67'
    Jeong Sang-bin
    Sjanse i Austin! Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Kan Minnesota United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Hassani Dotson
    Minnesota United FC angriper på Q2 Stadium og Hassani Dotson skyter i stolpen!
    69'
    71'
    Joseph Rosales
    Målsjanse! Joseph Rosales (Minnesota United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Minnesota United FC.
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Austin fordi Joseph Rosales får behandling for en skade på banen.
    75'
    Inn: Cameron Dunbar
    Ut: Franco Fragapane
    Bytte for Minnesota United FC. Cameron Dunbar kommer inn for Franco Fragapane på Q2 Stadium.
    77'
    Inn: Kervin Arriaga
    Ut: Joseph Rosales
    Kervin Arriaga (Minnesota United FC) erstatter Joseph Rosales som muligens er skadet.
    77'
    Inn: Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Ut: Sofiane Djeffal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Austin FC. Inn kommer Jhojan Manuel Valencia Jimenez, mens Sofiane Djeffal tar plass på benken.
    78'
    82'
    Austin FC 2 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Sebastian Driussi
    Målgivende: Julio Cascante
    Austin FC leder 2-1 etter en scoring av Sebastian Driussi. Julio Cascante sto for den målgivende pasningen.
    82'
    88'
    89'
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Minnesota United FC er nær straffområde.
    90'
    Gult kort til Austin FC
    Jon Gallagher (Austin FC) får et gult kort av dommer Fotis Bazakos.
    90'
    Minnesota United FC fosser fremover, men Fotis Bazakos blåser for offside på Q2 Stadium.
    90'+1
    En av Minnesota United FCs spillere går i offside.
    90'+2
    Minnesota United FC angriper. Bongokuhle Hlongwane får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+4
    90'+4
    Fotis Bazakos tildeler Minnesota United FC en corner. Zarek Valentin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    D.J. Taylor
    Målsjanse til Minnesota United FC! D.J. Taylor treffer mål, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    I Austin slår Zarek Valentin en corner fra høyre.
    90'+5
    Miguel Tapias
    Målsjanse på Q2 Stadium! Miguel Tapias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+5
    90'+5
    90'+5
    Fotis Bazakos tildeler Minnesota United FC en corner. Zarek Valentin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+6
    Zarek Valentin (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.