Victor Rivas signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    Skade: Austin FC
    6'
    Tilbake fra skade: Austin FC
    8'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Portland Timbers like utenfor Austin FC-området.
    8'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    9'
    Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Sjanse! Austin FC avanserer forover, men Jhojan Manuel Valencia Jimenez avslutter utenfor.
    11'
    Straffe til Austin FC
    13'
    Victor Rivas blåser for straffespark til Austin FC. Sebastian Driussi bommer!
    16'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Austin FC.
    20'
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Q2 Stadium.
    23'
    23'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Portland Timbers.
    24'
    25'
    Frispark Austin FC.
    27'
    I Austin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Dommer Victor Rivas ser at linjemannen løfter flagget, og Portland Timberss Dairon Asprilla blåses av for offside.
    34'
    I Austin slår Owen Wolff en corner fra høyre.
    36'
    Sebastian Driussi
    Austin FC angriper i Austin. Sebastian Driussi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Det blir farlig! Frispark for Portland Timbers er nær straffområde.
    45'+1
    Mål for Portland Timbers!
    Austin FC 0 - 1 Portland Timbers
    Mål: Evander
    Mål! Portland Timbers tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Evander på Q2 Stadium.
    45'+3
    45'+7
    Skudd utenfor mål, Austin FC
    45'+7
    47'
    Gult kort til Austin FC
    Gyasi Zardes
    Gyasi Zardes (Austin FC) får et gult kort av dommer Victor Rivas.
    47'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    47'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    50'
    Hector Jimenez
    Dommer Victor Rivas viser Hector Jimenez (Austin FC) det gule kortet.
    50'
    Brendan Hines-Ike
    Austin FC angriper, men avslutningen til Brendan Hines-Ike går utenfor.
    54'
    Skudd på mål, Austin FC
    55'
    55'
    Austin FC angriper i Austin, men blir avblåst for offside.
    57'
    Sebastian Driussi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: Diego Chara
    Portland Timbers bytter ut Diego Chara med Cristhian Paredes.
    59'
    Inn: Eric Miller
    Ut: Juan Mosquera
    Portland Timbers gjør sitt andre bytte. Juan Mosquera erstattes av Eric Miller.
    59'
    Inn: Felipe Mora
    Ut: Dairon Asprilla
    Dairon Asprilla (Portland Timbers) erstattes av Felipe Mora.
    60'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Diego Rubio
    Ut: Sebastian Driussi
    Sebastian Driussi, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Diego Rubio kommer inn for Austin FC.
    60'
    Inn: CJ Fodrey
    Ut: Hector Jimenez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Austin FC. Inn kommer CJ Fodrey, mens Hector Jimenez tar plass på benken.
    60'
    Inn: Alexander Ring
    Ut: Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Austin FC gjør sitt tredje bytte. Jhojan Manuel Valencia Jimenez erstattes av Alexander Ring.
    60'
    62'
    Offside! Alexander Ring (Austin FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    63'
    Dommer Victor Rivas gir Brendan Hines-Ike (Austin FC) et gult kort.
    64'
    Straffe til Portland Timbers
    65'
    Portland Timbers scorer på straffe!
    Austin FC 0 - 2 Portland Timbers
    Mål: Jonathan Rodriguez
    Jonathan Rodriguez scorer på straffe og Portland Timbers øker ledelsen til 0-2.
    66'
    Felipe Mora
    Felipe Mora (Portland Timbers) kommer seg fri på Q2 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    I Austin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    72'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Austin FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Q2 Stadium.
    74'
    77'
    Daniel Pereira
    Daniel Pereira (Austin FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    79'
    Inn: Zan Kolmanic
    Ut: Guilherme Biro
    Austin FC bytter ut Guilherme Biro med Zan Kolmanic. Dette er det fjerde byttet som Josh Wolff gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Ethan Finlay
    Ut: Jader Obrian
    Austin FC bytter ut Jader Obrian med Ethan Finlay.
    80'
    81'
    Victor Rivas tildeler Austin FC en corner. Zan Kolmanic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Felipe Mora
    Felipe Mora (Portland Timbers) avanserer forover på Q2 Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Q2 Stadium.
    84'
    85'
    Inn: Eryk Williamson
    Ut: Maximiliano David Ayala
    Maximiliano David Ayala (Portland Timbers) erstattes av Eryk Williamson.
    85'
    Inn: Santiago Moreno
    Ut: Antony
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Santiago Moreno, mens Antony tar plass på benken.
    85'
    90'
    Kamal Miller
    Kamal Miller (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    90'+1
    90'+2
    Gult kort til Portland Timbers
    Cristhian Paredes
    Cristhian Paredes (Portland Timbers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.