Austin FC leder 1-0 etter en scoring av Gyasi Zardes.
    19'
    Austin FC 2 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Ethan Finlay
    Målgivende: Diego Fagundez
    Ethan Finlay setter ballen i mål og øker Austin FCs ledelse til 2-0 i Austin. Flott spill fra Diego Fagundez før målet.
    19'
    Frispark Austin FC.
    23'
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Q2 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Dommer Ted Unkel venter med å sette i gang spillet fordi Diego Fagundez ligger nede.
    29'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Q2 Stadium.
    33'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Austin FC 2 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Dany Rosero
    Målgivende: Daniel Salloi
    Mål! Dany Rosero (Sporting Kansas City) header ballen i mål og reduserer til 2-1. Daniel Salloi var nest sist på ballen.
    33'
    Austin FC slipper å klare seg uten Diego Fagundez som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    Ted Unkel tildeler Sporting Kansas City en corner. Daniel Salloi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    39'
    Inn: Rodney Redes
    Ut: Sebastian Driussi
    Austin FC bytter ut Sebastian Driussi med Rodney Redes. Dette er det andre byttet som Josh Wolff gjør i dagens kamp.
    42'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Alan Pulido
    Ut: Stephen Afrifa
    Peter Vermes gjør dagens første bytte i Austin, når han tar ut Stephen Afrifa og setter inn Alan Pulido.
    46'
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Gyasi Zardes
    Josh Wolff (Austin FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Maximiliano Urruti erstatter Gyasi Zardes.
    46'
    Inn: Johnny Russell
    Ut: Marinos Tzionis
    Marinos Tzionis (Sporting Kansas City) erstattes av Johnny Russell.
    46'
    50'
    Skudd på mål, Austin FC
    52'
    52'
    Jake Davis
    Dommeren gir Jake Davis (Sporting Kansas City) et gult kort.
    53'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Austin FC.
    54'
    Inn: Gadi Kinda
    Ut: Erik Thommy
    Sporting Kansas City bytter ut Erik Thommy med Gadi Kinda.
    57'
    57'
    Gult kort til Austin FC
    Julio Cascante
    Julio Cascante (Austin FC) pådrar seg et gult kort.
    59'
    I Austin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Sporting Kansas City angriper, men Ted Unkel blåser for offside.
    62'
    62'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    63'
    Inn: Felipe Gutierrez
    Ut: Nemanja Radoja
    Bytte for Sporting Kansas City. Felipe Gutierrez kommer inn for Nemanja Radoja på Q2 Stadium.
    66'
    Nemanja Radoja (Sporting Kansas City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Q2 Stadium.
    66'
    Kan Austin FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Hjørnespark til Austin FC
    70'
    71'
    71'
    Skudd utenfor mål, Austin FC
    71'
    Felipe Gutierrez
    Felipe Gutierrez (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Tim Leibold
    Ut: Daniel Salloi
    Sporting Kansas City bytter ut Daniel Salloi med Tim Leibold. Dette er det femte byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    81'
    81'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Sporting Kansas City.
    83'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Diego Fagundez
    Austin FC gjør sitt fjerde bytte. Diego Fagundez erstattes av Will Bruin.
    84'
    86'
    88'
    Julio Cascante vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+1
    Julio Cascante er på beina igjen og fortsetter kampen på Q2 Stadium.
    90'+1
    90'+3
    Alan Pulido
    Sporting Kansas City angriper i Austin. Alan Pulido avslutter på mål, men greier ikke å score.