2-1
3-1
3-2
    Johnny Russell
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Johnny Russell avslutter utenfor.
    1'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    4'
    Målet til Austin FC sjekkes av VAR
    7'
    Målet til Austin FC blir annullert
    8'
    Austin FC angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Skudd på mål, Austin FC
    9'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    11'
    Daniel Salloi
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Daniel Salloi går utenfor.
    13'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Sporting Kansas City.
    16'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Austin FC 0 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Johnny Russell
    Målgivende: Alan Pulido
    Johnny Russell setter ballen i nettet og Sporting Kansas City leder nå 0-1. Flott spill fra Alan Pulido før målet.
    18'
    Kan Sporting Kansas City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    Gult kort til Austin FC
    Julio Cascante
    Dommer Serhii Boiko viser Julio Cascante (Austin FC) det gule kortet.
    23'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Q2 Stadium.
    24'
    Serhii Boiko tildeler Austin FC en corner. Zan Kolmanic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Sebastian Driussi
    Austin FC angriper på Q2 Stadium. Sebastian Driussi header utenfor.
    27'
    Mål for Austin FC!
    Austin FC 1 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Jader Obrian
    Målgivende: Daniel Pereira
    Jader Obrian utligner til 1-1 på Q2 Stadium. Daniel Pereira sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Austin FC angriper i Austin, men blir avblåst for offside.
    32'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Austin FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    I Austin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Austin FC 2 - 1 Sporting Kansas City
    Målgivende: Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Mål! Austin FC tar ledelsen 2-1 ved Jader Obrian. Det er en fin assist fra Jhojan Manuel Valencia Jimenez.
    39'
    I Austin slår Memo Rodriguez en corner fra venstre.
    41'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    45'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Austin FC like utenfor Sporting Kansas City-området.
    45'
    Memo Rodriguez (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    45'+2
    Austin FC fosser fremover, men Serhii Boiko blåser for offside på Q2 Stadium.
    45'+4
    Målsjanse på Q2 Stadium! Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+4
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+5
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Leo Väisänen
    Ut: Julio Cascante
    Bytte for Austin FC. Leo Väisänen kommer inn for Julio Cascante på Q2 Stadium.
    46'
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Diego Rubio
    Austin FC gjør sitt andre bytte. Diego Rubio erstattes av Gyasi Zardes.
    46'
    Austin FC 3 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Sebastian Driussi
    Målgivende: Gyasi Zardes
    Sebastian Driussi header inn 3-1 og Austin FC øker ledelsen på Q2 Stadium. Gyasi Zardes var nest sist på ballen.
    46'
    I Austin slår Johnny Russell en corner fra høyre.
    53'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Q2 Stadium.
    54'
    58'
    Jader Obrian
    Sjanse i Austin! Jader Obrian (Austin FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    Austin FC 3 - 2 Sporting Kansas City
    Mål: Jake Davis
    Målgivende: Erik Thommy
    Sporting Kansas City reduserer til 3-2 etter et mål av Jake Davis. Det er en fin assist fra Erik Thommy.
    63'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Daniel Salloi
    Sporting Kansas City bytter ut Daniel Salloi med Marinos Tzionis.
    64'
    Inn: William Agada
    Ut: Alan Pulido
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt andre bytte for dagen. William Agada erstatter Alan Pulido.
    64'
    Inn: Ethan Finlay
    Ut: Jader Obrian
    Jader Obrian (Austin FC) erstattes av Ethan Finlay.
    65'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    65'
    Owen Wolff
    Austin FC angriper på Q2 Stadium, men Owen Wolff header utenfor.
    69'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til Austin FC
    71'
    Ingen straffe til Austin FC
    71'
    Inn: Alexander Ring
    Ut: Owen Wolff
    Austin FC gjør sitt fjerde bytte. Owen Wolff erstattes av Alexander Ring.
    71'
    Zan Kolmanic
    Dommer Serhii Boiko gir Zan Kolmanic (Austin FC) et gult kort.
    71'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Sporting Kansas City angriper, men Serhii Boiko blåser for offside.
    75'
    76'
    77'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    78'
    78'
    78'
    Hjørnespark til Austin FC
    80'
    Straffe til Austin FC
    82'
    Dommeren dømmer straffe til Austin FC
    82'
    Austin FC bommer på straffe!
    82'
    82'
    83'
    Inn: Stephen Afrifa
    Ut: Johnny Russell
    Sporting Kansas City bytter ut Johnny Russell med Stephen Afrifa.
    83'
    Inn: Matt Hedges
    Ut: Sebastian Driussi
    Austin FC bytter ut Sebastian Driussi med Matt Hedges. Dette er det femte byttet som Josh Wolff gjør i dagens kamp.
    86'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    88'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Andreu Fontas
    Andreu Fontas (Sporting Kansas City) mottar sitt første gule kort for dagen på Q2 Stadium.
    88'
    Daniel Pereira
    Daniel Pereira (Austin FC) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    90'
    Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Jhojan Manuel Valencia Jimenez (Austin FC) får et gult kort av dommer Serhii Boiko.
    90'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    90'+1
    90'+2
    Frispark Austin FC.
    90'+3
    Serhii Boiko tildeler Austin FC en corner. Alexander Ring sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.