Målsjanse! Pedro Vite (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Alexander Ring (Austin FC) løfter inn en corner fra venstre på Q2 Stadium.
    Mikkel Desler
    Mikkel Desler (Austin FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Austin. Adrian Cubas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Sebastian Berhalter
    Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på Q2 Stadium.
    16'
    I Austin slår Alexander Ring en corner fra venstre.
    18'
    Mark Allatin tildeler Austin FC en corner. Alexander Ring sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Alexander Ring (Austin FC) løfter inn en corner fra høyre på Q2 Stadium.
    20'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Austin FC blir avblåst for offside
    Jon Gallagher
    Austin FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på Q2 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Daniel Pereira
    Austin FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.
    33'
    Bjørn Inge Utvik
    Bjørn Utvik (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men klarer ikke å score.
    34'
    Målsjanse på Q2 Stadium! Fafa Picault fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    35'
    I Austin slår Alexander Ring en corner fra høyre.
    38'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Q2 Stadium.
    41'
    Ryan Gauld
    I Austin slår Ryan Gauld en corner fra høyre.
    41'
    Mathias Laborda
    Mathias Laborda (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    42'
    Målet til Vancouver Whitecaps FC sjekkes av VAR
    45'
    Målet til Vancouver Whitecaps FC blir annullert
    45'+1
    Vancouver Whitecaps FC blir avblåst for offside
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Ranko Veselinovic går rett i offsidefella.
    45'+2
    Mark Allatin tildeler Austin FC en corner. Alexander Ring sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Alexander Ring (Austin FC) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    50'
    Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    54'
    54'
    57'
    Frisparket tildelt Vancouver Whitecaps FC er farlig nær Austin FCs målområde.
    58'
    59'
    59'
    61'
    Osman Bukari
    Austin FC angriper, men avslutningen til Osman Bukari går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Alessandro Schöpf
    Ut: Ryan Raposo
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt første bytte for dagen. Alessandro Schöpf erstatter Ryan Raposo.
    63'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    63'
    Brendan Hines-Ike ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Owen Wolff
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Austin FC. Inn kommer Gyasi Zardes, mens Owen Wolff tar plass på benken.
    67'
    Inn: Julio Cascante
    Ut: Brendan Hines-Ike
    Brendan Hines-Ike (Austin FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Julio Cascante.
    67'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Austin FC 0 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Pedro Vite
    Målgivende: Ryan Gauld
    Pedro Vite dundrer ballen i mål og Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 0-1 på Q2 Stadium. Flott spill fra Ryan Gauld før målet.
    70'
    Skudd på mål, Austin FC
    Sjanse i Austin! Osman Bukari (Austin FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    75'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Mark Allatin signaliserer et frispark til Austin FC.
    79'
    Inn: Jader Obrian
    Ut: Mikkel Desler
    Austin FC bytter ut Mikkel Desler med Jader Obrian.
    79'
    Inn: Diego Rubio
    Ut: Matt Hedges
    Austin FC gjør sitt fjerde bytte. Matt Hedges erstattes av Diego Rubio.
    79'
    Julio Cascante
    Mark Allatin signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    80'
    Bjørn Utvik ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Tristan Blackmon
    Ut: Bjørn Inge Utvik
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Tristan Blackmon erstatter Bjørn Utvik som sannsynligvis er skadet.
    82'
    84'
    85'
    Inn: Belal Halbouni
    Ut: Sebastian Berhalter
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Belal Halbouni kommer inn for Sebastian Berhalter på Q2 Stadium.
    85'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Austin FC.
    87'
    Dommeren gir Osman Bukari (Austin FC) et gult kort.
    87'
    Alessandro Schöpf
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Alessandro Schöpf avslutter utenfor.
    88'
    Gyasi Zardes
    Offside! Gyasi Zardes (Austin FC) er alene igjennom, men dommer Mark Allatin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    89'
    Ryan Gauld
    Mark Allatin tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    90'+1
    Inn: Ethan Finlay
    Ut: Osman Bukari
    Osman Bukari (Austin FC) erstattes av Ethan Finlay.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Damir Kreilach
    Ut: Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Ryan Gauld med Damir Kreilach.
    90'+2
    Inn: Giuseppe Bovalina
    Ut: Ali Ahmed
    Vanni Sartini gjør dagens femte bytte i Austin, når han tar ut Ali Ahmed og setter inn Giuseppe Bovalina.
    90'+2
    Jader Obrian
    90'+4
    Julio Cascante (Austin FC) header utenfor.
    90'+6
    Diego Rubio
    90'+7
    Yohei Takaoka
    Dommer Mark Allatin gir Yohei Takaoka (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    90'+8
    Ethan Finlay
    Austin FC avanserer forover i Austin. Ethan Finlay avslutter, men treffer ikke mål.