Benoit Millot signaliserer et frispark til AC Ajaccio på egen banehalvdel.
    Benoit Millot signaliserer et frispark til AC Ajaccio.
    AC Ajaccio fosser fremover, men Benoit Millot blåser for offside på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    3'
    Skudd på mål, Auxerre
    Mathias Autret
    AJ Auxerre angriper. Mathias Autret får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Auxerre, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Skudd utenfor mål, Auxerre
    Hamza Sakhi
    Hamza Sakhi (AJ Auxerre) kommer til en målsjanse på Stade de l'Abbe-Deschamps, men klarer ikke å score.
    6'
    Auxerre får tildelt et frispark
    Cedric Avinel
    Kan AJ Auxerre utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Auxerre får tildelt et hjørnespark
    Mathias Autret (AJ Auxerre) løfter inn en corner fra høyre på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    8'
    Mål for Auxerre!
    Auxerre 1 - 0 AC Ajaccio
    Mål: Hamza Sakhi
    Målgivende: Mathias Autret
    AJ Auxerre leder 1-0 etter en scoring av Hamza Sakhi. Mathias Autret var nest sist på ballen.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jubal (AJ Auxerre) vrir seg av smerte i gresset.
    12'
    AJ Auxerre slipper å klare seg uten Jubal som kommer tilbake på banen i Auxerre.
    14'
    Skudd på mål, AC Ajaccio
    Mounaim El Idrissy
    AC Ajaccio fosser forover og Mounaim El Idrissy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    AC Ajaccio, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    En av AC Ajaccios spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Bevic Moussiti-Oko
    AJ Auxerre tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til AJ Auxerre på halvdelen til AC Ajaccio.
    17'
    Hamza Sakhi
    Sjanse i Auxerre! Hamza Sakhi (AJ Auxerre) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Benoit Millot tildeler AJ Auxerre en corner. Mathias Autret sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Julian Jeanvier
    AJ Auxerre avanserer forover i Auxerre. Julian Jeanvier avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Youcef Belaili
    I Auxerre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Jubal
    Frispark AC Ajaccio.
    23'
    Gult kort til Auxerre
    Jubal
    Jubal (AJ Auxerre) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    23'
    Skudd utenfor mål, AC Ajaccio
    AJ Auxerre angriper og Hamza Sakhi får avsluttet. Headingen treffer ikke AC Ajaccio-målet.
    24'
    Nuno Da Costa
    25'
    Målsjanse til AJ Auxerre! Nuno Da Costa treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    AC Ajaccio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Hamza Sakhi
    Hamza Sakhi (AJ Auxerre) slår en corner fra venstre side på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    29'
    AC Ajaccio får tildelt et hjørnespark
    I Auxerre slår Youcef Belaili en corner fra høyre.
    29'
    Youcef Belaili (AC Ajaccio) løfter inn en corner fra høyre på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    36'
    AC Ajaccio angriper, men Benoit Millot blåser for offside.
    37'
    38'
    Nuno Da Costa (AJ Auxerre) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Clement Vidal
    Benoit Millot signaliserer et frispark til AJ Auxerre.
    39'
    Gult kort til AC Ajaccio
    Clement Vidal (AC Ajaccio) får et gult kort av dommer Benoit Millot.
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Auxerre
    41'
    Ingen straffe til Auxerre
    41'
    Målsjanse! Nuno Da Costa (AJ Auxerre) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Jubal
    I Auxerre har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Youcef Belaili (AC Ajaccio) slår en corner fra høyre side på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    45'+1
    Frispark for AJ Auxerre på egen banehalvdel.
    51'
    Mohamed Youssouf
    Frispark AJ Auxerre.
    51'
    AJ Auxerre angriper i Auxerre. Mathias Autret fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til AC Ajaccio
    54'
    Ingen straffe til AC Ajaccio
    54'
    55'
    55'
    55'
    55'
    Mbaye Niang
    Frispark til AC Ajaccio på halvdelen til AJ Auxerre.
    56'
    Rødt kort til Auxerre
    Mbaye Niang
    AJ Auxerre må klare seg uten Mbaye Niang etter at han får et direkte rødt kort!
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Auxerre fordi Mohamed Youssouf får behandling for en skade på banen.
    58'
    59'
    Mohamed Youssouf kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    59'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til AJ Auxerre på egen banehalvdel.
    62'
    Rødt kort til AC Ajaccio
    Cedric Avinel sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! AC Ajaccio må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    62'
    Spillerbytte - Auxerre
    Inn: Gauthier Hein
    Ut: Mathias Autret
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AJ Auxerre. Inn kommer Gauthier Hein, mens Mathias Autret tar plass på benken.
    64'
    64'
    Clement Vidal ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    68'
    Spillerbytte - AC Ajaccio
    Inn: Kevin Spadanuda
    Ut: Bevic Moussiti-Oko
    AC Ajaccio bytter ut Bevic Moussiti-Oko med Kevin Spadanuda. Dette er det første byttet som Olivier Pantaloni gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Fernand Mayembo
    Ut: Cyrille Bayala
    AC Ajaccio bytter ut Cyrille Bayala med Fernand Mayembo.
    69'
    Gauthier Hein
    Gauthier Hein (AJ Auxerre) slår en corner fra venstre side på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    69'
    Clement Vidal er tilbake i kampen igjen.
    69'
    Lassine Sinayoko
    Sjanse! AJ Auxerre avanserer forover, men Lassine Sinayoko avslutter utenfor.
    69'
    70'
    Frispark for AC Ajaccio på egen banehalvdel.
    74'
    75'
    Inn: Romain Hamouma
    Ut: Mounaim El Idrissy
    AC Ajaccio gjør sitt tredje bytte. Mounaim El Idrissy erstattes av Romain Hamouma.
    75'
    Inn: Thomas Mangani
    Ut: Mathieu Coutadeur
    Bytte for AC Ajaccio. Thomas Mangani kommer inn for Mathieu Coutadeur på Stade de l'Abbe-Deschamps.
    76'
    Vincent Marchetti
    80'
    Inn: Riad Nouri
    Ut: Youcef Belaili
    Youcef Belaili (AC Ajaccio) erstattes av Riad Nouri.
    80'
    Inn: Gaetan Perrin
    Ut: Nuno Da Costa
    Christophe Pelissier (AJ Auxerre) gjør sitt andre bytte for dagen. Gaetan Perrin erstatter Nuno Da Costa.
    82'
    Inn: Gaetan Charbonnier
    Ut: Lassine Sinayoko
    Christophe Pelissier gjør dagens tredje bytte i Auxerre, når han tar ut Lassine Sinayoko og setter inn Gaetan Charbonnier.
    82'
    Frispark i en god posisjon for AC Ajaccio!
    84'
    Rayan Raveloson
    AJ Auxerre angriper i Auxerre. Rayan Raveloson avslutter på mål, men greier ikke å score.