Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    2'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    4'
    Naci Unuvar
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Naci Unuvar avslutter utenfor.
    4'
    Naci Unuvar
    Sjanse i Alkmaar! Naci Unuvar (FC Twente Enschede) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Mål for FC Twente!
    AZ Alkmaar 0 - 1 FC Twente
    Mål: Sem Steijn
    FC Twente Enschede leder 0-1 etter en scoring av Sem Steijn.
    5'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Ruben van Bommel
    Ruben van Bommel (AZ Alkmaar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    8'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Kan AZ Alkmaar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    10'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til AZ Alkmaar på halvdelen til FC Twente Enschede.
    14'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    20'
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside på AFAS Stadion.
    24'
    Sven Mijnans
    Sven Mijnans (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Gult kort til FC Twente
    Robin Propper
    Robin Propper (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på AFAS Stadion.
    30'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    30'
    AZ Alkmaar angriper i Alkmaar. Ruben van Bommel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Ruben van Bommel (AZ Alkmaar) avanserer forover på AFAS Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    35'
    Hjørnespark til FC Twente
    38'
    38'
    Naci Unuvar
    FC Twente Enschede fosser forover og Naci Unuvar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    41'
    Yukinari Sugawara
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på AFAS Stadion, men klarer ikke å score.
    43'
    Frispark FC Twente Enschede.
    45'
    AZ Alkmaar angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    45'+1
    Ibrahim Sadiq
    AZ Alkmaar angriper. Ibrahim Sadiq får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Mål for AZ Alkmaar!
    AZ Alkmaar 1 - 1 FC Twente
    Mål: Ruben van Bommel
    Mål! Ruben van Bommel utligner til 1-1.
    46'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    50'
    Dommer Danny Makkelie gir Ibrahim Sadiq (AZ Alkmaar) et gult kort.
    50'
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på AFAS Stadion.
    52'
    Kristijan Belic
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Kristijan Belic går utenfor.
    52'
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på AFAS Stadion.
    55'
    I Alkmaar slår Dani De Wit en corner fra høyre.
    56'
    57'
    58'
    59'
    Dommeren gir Kristijan Belic (AZ Alkmaar) et gult kort.
    59'
    AZ Alkmaar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    61'
    63'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Alec Van Hoorenbeeck
    Ut: Robin Propper
    FC Twente Enschede bytter ut Robin Propper med Alec Van Hoorenbeeck.
    63'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Naci Unuvar
    FC Twente Enschede gjør sitt andre bytte. Naci Unuvar erstattes av Mitchell Van Bergen.
    63'
    Daan Rots
    Målsjanse! Daan Rots (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Sem Steijn
    Sem Steijn (FC Twente Enschede) kommer seg fri på AFAS Stadion, men avslutningen går utenfor.
    64'
    AZ Alkmaar 2 - 1 FC Twente
    Mål: Vangelis Pavlidis
    Mål! AZ Alkmaar tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Vangelis Pavlidis på AFAS Stadion.
    66'
    Danny Makkelie tildeler FC Twente Enschede en corner. Mitchell Van Bergen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    73'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: David Moller Wolfe
    Ut: Mees De Wit
    Bytte for AZ Alkmaar. David Moller Wolfe kommer inn for Mees De Wit på AFAS Stadion.
    74'
    Inn: Tiago Dantas
    Ut: Riechedly Bazoer
    AZ Alkmaar bytter ut Riechedly Bazoer med Tiago Dantas. Dette er det andre byttet som Maarten Martens gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Maxim Dekker
    Ut: Kristijan Belic
    AZ Alkmaar bytter ut Kristijan Belic med Maxim Dekker. Dette er det tredje byttet som Maarten Martens gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    77'
    Inn: Ernest Poku
    Ut: Ruben van Bommel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Ernest Poku, mens Ruben van Bommel tar plass på benken.
    78'
    Inn: Myron Van Brederode
    Ut: Ibrahim Sadiq
    Ibrahim Sadiq (AZ Alkmaar) erstattes av Myron Van Brederode.
    78'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Sem Steijn
    FC Twente Enschede gjør sitt tredje bytte. Sem Steijn erstattes av Myron Boadu.
    80'
    Inn: Carel Eiting
    Ut: Mathias Kjølø
    Bytte for FC Twente Enschede. Carel Eiting kommer inn for Mathias Kjolo på AFAS Stadion.
    80'
    82'
    Inn: Younes Taha El Idrissi
    Ut: Gijs Smal
    Joseph Oosting (FC Twente Enschede) gjør sitt femte bytte for dagen. Younes Taha El Idrissi erstatter Gijs Smal.
    83'
    84'
    Skudd på mål, FC Twente
    85'
    85'
    86'
    86'
    86'
    Younes Taha El Idrissi (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på AFAS Stadion.
    89'
    Danny Makkelie tildeler FC Twente Enschede en corner. Younes Taha El Idrissi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Younes Taha El Idrissi (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på AFAS Stadion.